上一頁下一頁
發新話題

大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
1.2k  225.6k

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2022-4-29 08:59 發表 查看引用來源
管房問我到底送俾男仔定女仔,我話:其實我想送給我的好友,他是個宅男從來不出去,只喜歡呆在家𥚃,這種東西對他來說應該蠻有用吧。口水佬打蛇隨棍上話:這個當然,用來打飛機更是適合不過,一顆已經可以給他樂上好幾天,如果要求不高 ...
駛錢好似倒水咁眨下眼又冇咗五千,慶幸仲未過額,同管房講聲拜拜繼續上路行番酒店攞行李,行行下發覺有啲唔妥,就係身上面一個仙都冇,陣間點搭的去高鐵站,點食晚飯,仲有到咗台北都冇水去機場,真係弊弊都冇咁弊,就嚟暈咁滯,冇晒friend喺隔離冇人幫,似乎只有搵番管房大哥睇下有冇計,管房見我又番轉頭再次笑臉相迎話:怎麼了老弟?又再回頭見,捨不得我是嗎?我可不是那種類型喔!我諗到一計話:管房大哥你可否幫幫忙,我身上現金用得全沒了,我今晚就要回香港,一路上沒錢實在不行,是否可以假裝幫你買一顆補藥,刷卡以後我藥不拿,而你付我現金抵賬,您看是否可行?管房諗咗一陣話:這可不行,我們現金也有賬可尋,那不是亂了套嗎。呢次痾拔甩喇,管房一口拒絕,我咪變咗要滯留台灣?我急到要瀨咁滯。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2022-5-2 08:21 發表 查看引用來源
駛錢好似倒水咁眨下眼又冇咗五千,慶幸仲未過額,同管房講聲拜拜繼續上路行番酒店攞行李,行行下發覺有啲唔妥,就係身上面一個仙都冇,陣間點搭的去高鐵站,點食晚飯,仲有到咗台北都冇水去機場,真係弊弊都冇咁弊,就嚟暈咁滯,冇晒frie ...
正當我徬徨無助,不知如何是好之際,管房阿哥二話不說,佢取出自己銀包,攞咗一張五百蚊紙遞俾我話:這裡五百元應該夠吧,拿去用。仿如天降甘霖,我話:這是您自己自掏腰包,不太好意思吧。管房話:您幫襯我那麼多,我怎能見死不救,我出來混跑碼頭那麼多年,還是講義氣的。仗義每多屠狗輩,估唔到管房阿哥錙銖必算,竟然有此仗義行為,我心存感激話:如此仗義,我不知道怎樣謝謝您才好。管房輕描淡寫話:這點小意思不用謝,要謝的話下次再到台中來的時候,記得上來幫襯我就行了。一再多謝管房之後再同佢話別,然後繼續上路返酒店,雖然呢次駛咗咁多錢,但管房嘅雪中送炭行為,已經值回所有票價,心情如沐春風,行下行下不經不覺已經到咗酒店門口。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2022-5-3 12:00 發表 查看引用來源
正當我徬徨無助,不知如何是好之際,管房阿哥二話不說,佢取出自己銀包,攞咗一張五百蚊紙遞俾我話:這裡五百元應該夠吧,拿去用。仿如天降甘霖,我話:這是您自己自掏腰包,不太好意思吧。管房話:您幫襯我那麼多,我怎能見死不救,我出來混 ...
想打個電話問Amy佢地喺邊,點知手機冇晒電,今朝忙到死都唔記得走去叉,算啦高鐵再見啦,家陣先五點幾鐘,唔知點解個天黑得咁快,酒店大堂人來人往,似乎有好多旅行團到咗咁喎,攞番啲行李先再講,行出酒店前不經意聽到一個香港團領隊向住一班團友喊話:依家六點半,大家團友上房稍事休息梳洗,準時七點正大堂集合,跟住去食晚飯ok。喂你講咩呀六點半,家陣先五點幾咋,你唔好嚇我阿哥,望一望counter上面大鐘,真係六點半!呢次仆街喇呢次,快樂不知時日過,竟然遲咗成個鐘頭都唔知,高鐵係六點正呀,過晒鐘喇懵人,於是擸住行李飛的盡快趕去高鐵站,都唔知補唔補到飛㗎,補到又唔知收幾多錢,萬一張卡唔生銹臨時過額咁就仆街喇,一大堆疑問湧上心頭,今次搵到管房大哥都未必救得番,唯一放心嘅係班機開十一點半,點趕都一定趕到,呢樣嘢要多謝秋仔,條縮骨友要玩到盡。

引用:
原帖由 籠中粗俗的OL 於 2019-1-10 07:45 發表 查看引用來源
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
好正😃

試過學校最正

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2022-5-4 08:50 發表 查看引用來源
想打個電話問Amy佢地喺邊,點知手機冇晒電,今朝忙到死都唔記得走去叉,算啦高鐵再見啦,家陣先五點幾鐘,唔知點解個天黑得咁快,酒店大堂人來人往,似乎有好多旅行團到咗咁喎,攞番啲行李先再講,行出酒店前不經意聽到一個香港團領隊 ...
車程唔耐用咗舊幾水就到台中高鐵站,只覺站內人聲鼎沸,梗係,放工時間呀嘛,更加令人煩躁不安,唯有聽天由命,好彩售票處人唔多,大多數人都係用自助售票機買飛,輪到我心跳加速更甚,我問櫃面阿姐:對不起我誤了時間,來不及坐上六點鐘到台北的高鐵,現在怎辦好?可以補票嗎?阿姐話:你的票給我看看。望咗一陣佢話:沒關係呀!你買的是自由座,是當天一整天有效的,不用再補票,可是不保證一定有坐位,只能站著,你可以坐下一班7:15分的到台北。阿姐咁樣一講令我放下心頭大石,當堂成個人鬆晒,突然覺得阿姐靚到冇得頂,如果唔係有窗口隔住,實上前咀佢一啖。順便問埋佢如果對號入座咁點計,阿姐答話:那可不一樣,你必須補票,價錢是票額的一半。聽完除咗想錫阿姐之外,更加想錫秋仔呢條孤寒鐸,貪平買咗平價自由座反而錯有錯着。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2022-5-5 10:06 發表 查看引用來源
車程唔耐用咗舊幾水就到台中高鐵站,只覺站內人聲鼎沸,梗係,放工時間呀嘛,更加令人煩躁不安,唯有聽天由命,好彩售票處人唔多,大多數人都係用自助售票機買飛,輪到我心跳加速更甚,我問櫃面阿姐:對不起我誤了時間,來不及坐上六點鐘到 ...
醒起今日係星期五,台灣奉行週休二日,聽日放假所以站頭人特別多,想𥄫下有冇靚女點知高鐵已經徐徐而至,台中落車嘅人都唔少,上到車搵咗成三卡先至勉強搵到個三人座中間位,攝入去坐都有啲窄窄地,不過不能不讚台灣人嘅公德,隔離兩個人唔係細隻,但冇刻意霸佔多啲空間,反而讓番少少出嚟等我冇咁逼,仲有一樣就係雖然全院滿座又有人企位,但成個車廂都好寧靜,人們傾談都保持輕聲細語,絕無半點喧嘩,放喺香港一早變咗街市,由晏晝同雅婷輕量下午茶,再中間經過大量劇烈運動,到依家八點幾,已經餓到腸都孿,期待嘅火車便當終於出現,我大聲嗌話:麻煩你我要火車便當!唔知點解講完之後周圍連隔離兩條友都笑咗出嚟,賣便當嗰個都係,唔係冇拉褲鏈係嘛,冇吖!最後用咗八十蚊要咗個排骨便當,又真係幾好味,食食下隔離條友忍唔住同我講:我看您應該不是本地人吧,在台灣我們不叫火車便當而是叫鐵路便當,因為火車便當是代表一種性愛技巧的意思。講完我鬼死咁尶尬,繼續低頭食飯唔敢周圍望人。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2022-5-7 11:39 發表 查看引用來源
醒起今日係星期五,台灣奉行週休二日,聽日放假所以站頭人特別多,想𥄫下有冇靚女點知高鐵已經徐徐而至,台中落車嘅人都唔少,上到車搵咗成三卡先至勉強搵到個三人座中間位,攝入去坐都有啲窄窄地,不過不能不讚台灣人嘅公德,隔離兩 ...
一路食飯一路對管房大哥心存感激,冇咗佢嗰五百蚊,真係餓死都未到天光,飯就食完嘞仲係八點鐘,大概九點前可以到台北,百無聊頼,周圍望下啲人又冇乜特別,又唔見有靚女可以醒下神,咁就閉目養下神先啦,最後都瞌着咗,唔知過咗幾耐自己紥醒咗,驚見隔離位換咗人,變咗係一個OL打扮嘅靚女,當堂成個醒神晒,雖然唔識又冇辦法溝通,但有美在旁感覺不一樣,心情靚好多,起碼有人行過以為佢係我條女,自我安慰一番都好呀,可惜夕陽無限,冇幾耐車上廣播話即將到達台北車站,扑街唔係嘛咁短癮!可能條女係喺新竹上車,其實仲有好耐車程,點解唔早啲醒呢懵人,話口未完台北車站到咗,靚女一支箭咁颷向車門準備落車,佢嘅靚女幽香同餘溫,仍然殘留在座位上,本來想遲少少先落車,但靠窗邊條麻甩佬已在催速,唯有跟大隊落車啦。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2022-5-11 08:20 發表 查看引用來源
一路食飯一路對管房大哥心存感激,冇咗佢嗰五百蚊,真係餓死都未到天光,飯就食完嘞仲係八點鐘,大概九點前可以到台北,百無聊頼,周圍望下啲人又冇乜特別,又唔見有靚女可以醒下神,咁就閉目養下神先啦,最後都瞌着咗,唔知過咗幾耐自己 ...
乘客排住隊如貫而出,出到站外靚女已消失得無影無蹤,關人鬼事又唔係我條女,不如嗱嗱聲繼續上路好過,記得Amy同我講過話,去到台北車站你就轉乘國光客運去機場,仲教埋我點搵個車站,但係而家黑嘛嘛,路又複雜好難搵,於是嘗試問下路人,見不遠處有兩個學生妹,咁我就走上去問下佢地:不好意思,請問到機場的國光客運在哪裡?兩條女都唔知攪乜鬼,一路笑一路答話:哈哈!我們也剛路過不太清楚,你去問別人吧,哈哈哈哈!喂笑乜Q呀,冇拉褲鏈?冇呀,玩嘢呀?我忍唔住問:你們在笑什麼?兩條女嘻皮笑臉答話:也沒甚麼好嗎,只不過你的國語嘛真的是⋯⋯哈哈哈哈。佢地走開之後仲細聲講大聲笑,嚟台灣幾日都未試過俾人咁串法,真係瘀到震,有口音唔係罪係嘛?費事同佢地計較咁多,趕時間呀,望下表已經過咗九點,再唔快啲陣間上唔切飛機就仆街。見前面有個阿嬋我即刻捉實佢問,好彩呢個阿嬋好好人,好詳細咁話俾我知個車站點去法,原來距離唔係好遠,我多謝佢之後就嗱嗱聲跑過去,好在及時趕到,原來仲有十分鐘就開車,搭唔到呢班就仆街喇,跟住嗰班要一個鐘頭後先開,車程成粒鐘,唔駛返香港啦,聽定留落台北街頭得喇。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2022-5-13 08:59 發表 查看引用來源
乘客排住隊如貫而出,出到站外靚女已消失得無影無蹤,關人鬼事又唔係我條女,不如嗱嗱聲繼續上路好過,記得Amy同我講過話,去到台北車站你就轉乘國光客運去機場,仲教埋我點搵個車站,但係而家黑嘛嘛,路又複雜好難搵,於是嘗試問下路 ...
搭夜機始終人少,巴士上乘客稀稀疏疏數埋唔夠十個,一個人霸晒兩個位坐,相當舒服,當架車行冇幾耐轉入一條叫重慶北路嘅時候,赫然發覺正話嗰兩條學生妹仲喺馬路行緊,放學咁耐夜麻麻唔返屋企仲喺外面逛,肯定係wet妹一族,我趁機向住佢地隊中指想報返一箭之仇,唔知佢地睇唔睇到,但個心都涼咗啲,入夜嘅台北街頭一片寂靜,大部分店舖已經打晒烊,但霓虹燈火仍然通明,偶爾經過應該係夜市嘅地方,則仍然熱鬧非凡,同日頭冇乜分別,好快架車已經離開市中心走上高速公路,烏燈黑火冇乜景睇唯有再瞓過,又唔知過咗幾耐俾人聲嘈醒咗,原來已經到咗桃園機場,睡眼惺忪之下落車,一睇時間已經係十點半,大鑊仲淨番一粒鐘,緊張之下不辯方向走向check-in大堂,唔知班友有冇喺度,咁搵番啱個航班櫃台先再講,去到櫃台幾乎冇人咁滯,有個櫃台小姐遞手嗌我話:先生您是這一航班嗎?請您快一點,飛機馬上要起飛了。滾水淥腳check-in完之後,即時上樓入出境大堂,好彩冇乜人好快搞掂,一條氣之下終於去到登機閘口,望過去冇哂人只得一個女仔坐喺度,睇真啲驚見係Amy姐姐。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆