上一頁下一頁
發新話題

大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
1.2k  227.0k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-4 13:04 發表 查看引用來源

晌溫泉池口爆一轉先, 畫面確實唔錯.  
艾兄你又喺度引人喇

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-4 13:20 發表 查看引用來源

艾兄你又喺度引人喇
有排未成行幻想住過往啲畫面先.

回覆 642# 艾拉傑 的帖子

效外車振到都好HIGH

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-11-4 03:34 發表 查看引用來源
秋仔仍然深深不忿要花錢買多次高鐵飛,不斷炒蝦拆蟹,又問我點解唔嘗試call佢地,我話佢地一早熄哂機嚟避我,點call都冇用,埋到售票處一問,下班車要一小時後,而票價係650元台幣,秋仔眼神一轉同我講:林仔係咪應該咁樣講呀,查實呢單 ...
兩條友揸住咁多行李,邊度都唔駛去,喺車站坐低傾計等上車好過,我問秋仔覺得小嫻正唔正,佢話:小嫻梗係正啦,論樣貌唔算好靚,但已經係中上級數,如果唔係你都唔起痰啦係嗎!論身材呢,前前後後應有盡有,你話嘞咁嘅質素,我地兩條麻甩佬,唔溝點對得住自己呀!其實第一日食早餐我已經昅中佢,不過見你郁手先咁就費事阻你揾食啦,點知你係銀樣蠟槍頭冇料到,咁我咪取而代之囉!呢樣你唔怪得我㗎,唉!真係估唔到會衰收尾,仲做埋你個替死鬼,失敗,真失敗!講講下都差唔多又夠鐘,不如入閘先喇,陣間上車再傾。於是身心俱疲嘅兩條友,帶住落漠慨心情,同台南講聲再見。

引用:
原帖由 344178344178 於 2020-11-5 03:03 發表 查看引用來源
效外車振到都好HIGH
窮 L 點會有車玩車震, 手拉車就有倆架

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-11-5 08:39 發表 查看引用來源
兩條友揸住咁多行李,邊度都唔駛去,喺車站坐低傾計等上車好過,我問秋仔覺得小嫻正唔正,佢話:小嫻梗係正啦,論樣貌唔算好靚,但已經係中上級數,如果唔係你都唔起痰啦係嗎!論身材呢,前前後後應有盡有,你話嘞咁嘅質素,我地兩條麻甩佬, ...
上到月台見車仲未到,咁就坐低等等先啦,我問番秋仔:幾日落嚟,你覺得台灣女仔點呀,同香港女仔有乜分別呀?秋仔話:整體上台灣女仔同人相處時啲聲線語調,都係比較温柔敦厚,講嘢有紋有路,唔會雜亂無章不着邊際,好少有公主病嘅情況出現,比較容易相處,但係都唔好話冇缺點,有陣時你會睇唔透佢地嘅內心世界,即係表裏不一,唔知佢地諗緊啲乜嘢,呢方面香港女仔好過佢地,個性比較率直,表裏如一,比較容易知道佢地想點,樣貌身材方面,台灣女仔似乎完勝少少,可能一方水養一方人啦,台灣崇山峻嶺多,佢地飲嘅水都係高山流落嚟,含有豐富天然曠物質,所以你睇下,周街靚女皮膚又白,身材凹凸有緻,好少出現扁平現象,着衫都會好睇啲,嗱我就講完喇,你又點睇呀?我答:好明顯小嫻同Amy係一個例子,小嫻態度温柔好多,Amy就硬梆梆直腸直肚,但時間耐咗反而覺得Amy比較容易相處,喂車到站喇,上車再講。

引用:
原帖由 344178344178 於 2020-11-5 03:03 發表 查看引用來源
效外車振到都好HIGH
好難接受, 屌閪前後, 無得沖涼. 特別系夏天.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-6 13:23 發表 查看引用來源
好難接受, 屌閪前後, 無得沖涼. 特別系夏天.
最佳享受都係住溫泉旅館,盡情享受溫泉浴, 一邊浸溫泉一邊扑嘢扑完嘢又可以一齊沖涼。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-11-6 04:31 發表 查看引用來源
上到月台見車仲未到,咁就坐低等等先啦,我問番秋仔:幾日落嚟,你覺得台灣女仔點呀,同香港女仔有乜分別呀?秋仔話:整體上台灣女仔同人相處時啲聲線語調,都係比較温柔敦厚,講嘢有紋有路,唔會雜亂無章不着邊際,好少有公主病嘅情況出 ...
班高鐵係由高雄開過嚟,人唔算特別多,我地買嘅係自由坐,好快揾到位坐低,車程大概四十五分鐘可以到台中,折騰咗半日,終於可以完全放鬆坐喺度休息,同我一樣,秋仔琴晚又係冇覺好瞓,原本準備傾下小嫻單嘢,點知大家小小小,小冇幾多聲,不期然就瞓着咗,揾周公傾計去也,兩條友實在攰得淒涼,瞓到成隻死豬咁,結果台中站到咗都仲未知醒,好彩隔離位有個女仔好好人,見我地仲未醒就特登拍醒我地,問我地台中會唔會落車,如果唔係就大Q鑊,架車直落台北車站,到時又要大出血買多張飛返台中,秋仔又會再咋型,焗我買多張飛俾佢。

除咗溫泉, 有戶外淋浴嘅 resort/villa 都係正到冇朋友, 真係褲都唔得閒著..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆