上一頁下一頁
發新話題

大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
1.2k  225.5k

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-11-20 08:53 發表 查看引用來源
間餐廳似乎真係有啲料到,啱啱過六點已經坐咗一半滿,門口小姐招呼我地問幾多位,我答兩位點知佢望見啲行李跟住話:先生不好意思,你們那麼多東西恐怕不太方便進我們餐廳,我們店面不大會佔據比較多地方,也會造成阻塞。我跟往話: ...
原來唔係好近,行咗都有成二十分鐘,代表返轉頭又係要行餐死,入到新新百貨周圍揾,結果喺電梯口見到貯物柜,滿心歡喜終於可以如釋重負,可惜又係事與願違,一試之下原來啲柜面積不大,最多可以放到手信,拖喼點塞都塞唔落,又一次遇上難題,唯有打道回府,希望小姐網開一面,唔好再拒絕啦,兩條懵佬又再一次拖住喼行番去餐廳,感覺到部拖喼已經成為我地身體嘅一部份,而粗口亦都成為秋仔用語不可或缺嘅一部份。冇幾耐我地又返到餐廳喇,心情變得有少少緊張,生怕又俾小姐再次拒諸門外。

明天訂了Novotel Nathan. 繼續Staycation, 好鍾意系酒店king size bed扑野.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-20 12:24 發表 查看引用來源
明天訂了Novotel Nathan. 繼續Staycation, 好鍾意系酒店king size bed扑野.
Enjoy your 扑野日

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-20 15:34 發表 查看引用來源

Enjoy your 扑野日
平衡兄, 多謝! 屌完閪, 會去對面食"Ah龍咖哩, 再過隔離"永安"行下, 有big sales. 最後去"佳佳"食糖水.

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-11-20 09:28 發表 查看引用來源
原來唔係好近,行咗都有成二十分鐘,代表返轉頭又係要行餐死,入到新新百貨周圍揾,結果喺電梯口見到貯物柜,滿心歡喜終於可以如釋重負,可惜又係事與願違,一試之下原來啲柜面積不大,最多可以放到手信,拖喼點塞都塞唔落,又一次遇上難 ...
皇天不負有心人,小姐見我地咁神心嚟幫襯佢地,終於安排咗個角落頭坐位俾我地,總算叫做可以抖番下,兩條友一番折騰已經餓到不似人形,咁就嗱嗱聲塞飽肚先再講,首先梗係叫咗最出名嘅鰻魚飯先啦,然後刺身,壽司手卷,炸豆腐,天婦羅,雞翼等等陸續有來,再叫多兩瓶清酒,喺兩條餓鬼投胎一輪狂風掃落葉之下,好快就將所有食物全部掃清,剩番啲清酒就慢慢嘆,一路嗲一路飲,間舖頭啲野食真係好掂,加上非洲饑民放監出嚟咁嘅款,滿足感令到之前嘅怨氣減輕不少,坐角落頭有樣好處,坐耐啲都冇所謂唔覺眼,呢間舖頭旺場到離譜,隔離枱切卓咁轉,我地就紋風不動話知你,正所謂飽暖思淫慾,秋仔靜極思動,問我有冇得諗,我話我都想,台中夜晚最出名係男人開心地,最怕你冇咁多精力咋!秋仔聽到興致勃勃,點知我又一盆泠水照頭淋,我話:你係精力無限,可惜我地能力有限,首先拖住兩隻喼已經唔掂,仲有唔好唔記得有三大袋手信等我地去攞番。秋仔好緊張話:不如啲手信唔鬼好要佢,阻頭阻勢!我話:你諗都唔好諗呀,啲手信買咗我成皮野台幣,仲有一半係Amy添㗎,俾佢知道實斬死我都似。秋仔谷鬼氣話:又係條死八婆,你知唔知呀,阻人叫G猶如殺人父母,真係仆街!我繼續話:仲有呀,我從未見過有人拖住喼拎住手信出入風月場所嘅,兩條磨轆好似鄉下佬出城咁走去叫G,唔俾人當羊牯咁斬到一頸血都對唔住自己啦!今晚食自己算啦!

前日中午1:30去酒店C/I, 排隊全部系年青男女, 有幾pairs目測約20歲. 佢地就好啦, 咁後生已經咁識享受, 帶女去四星酒店屌閪.

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-11-22 09:06 發表 查看引用來源
皇天不負有心人,小姐見我地咁神心嚟幫襯佢地,終於安排咗個角落頭坐位俾我地,總算叫做可以抖番下,兩條友一番折騰已經餓到不似人形,咁就嗱嗱聲塞飽肚先再講,一先梗係叫咗最出名嘅鰻魚飯先啦,然後刺身,壽司手卷,炸豆腐,天婦羅,雞翼 ...
講講下又已經成八點,飲飽食醉之後,係時候埋單俾番個位人地,帶少少醉意嘅秋仔懶豪氣話:嗱林仔,呢餐我唔同你爭喇,你搞掂佢!我心諗你條縮骨友之前話簽爆咭,都唔知真定假,家陣可能唔覺意酒後吐真言,條數會唔會凍過水㗎?返香港追唔追得番都成問題,唯有暗啞底焗住上,叫咗咁多野埋單都成兩千幾,條友仔咬住牙簽,老臣在在咁行出鋪頭,唔到你唔信,正所謂狹路相逢寃家路窄,特登去避人有時真係避唔到嘅,踏破鐵鞋只見迎面而來係狀甚親熱嘅色慾男女,不料有此一着,反應唔切佢地都驚一驚,秋仔仇人見面份外眼紅,帶幾分酒意嘅佢即時大發雷霆爆粗話:吊X老母,仲唔俾我捉到你地,你兩條仆街都玩得我地透喇,賣甩我地玩失蹤,手機又熄埋,焗我地買多程高鐵!今晚仲L賤,連酒店房都擸9埋,想逼我地瞓街呀!Amy不甘示弱對等相向話:嘩!你駛唔駛咁L惡呀,吊X老母!秋仔繼續扯火話:你條八婆仲咁L多聲氣,唔係你同林仔玩曖昧駛鬼搞成咁呀!累人累物呀你八婆!秋仔此話一出,埸面變得極度尷尬,三人不約而同滿臉通紅,撳都撳唔住佢爆響口,呢次真係俾佢累L死,我故作鎮定話:秋仔你冷靜啲啦,你收下聲啦,講夠喇!秋仔反唇相稽話:林仔你條木咀,咁嘅殘菜你仲爭得落嘅,仲叫我收聲,你係眼盲定心盲呀。喺Amy面前又八婆又殘菜咁,呢兩個極具侮辱性嘅稱號,令Amy怒火中燒,從此同秋仔結下仇怨。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-23 13:35 發表 查看引用來源
前日中午1:30去酒店C/I, 排隊全部系年青男女, 有幾pairs目測約20歲. 佢地就好啦, 咁後生已經咁識享受, 帶女去四星酒店屌閪.
想食好嘢梗係要落啲本錢先得㗎。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-11-26 09:15 發表 查看引用來源
講講下又已經成八點,飲飽食醉之後,係時候埋單俾番個位人地,帶少少醉意嘅秋仔懶豪氣話:嗱林仔,呢餐我唔同你爭喇,你搞掂佢!我心諗你條縮骨友之前話簽爆咭,都唔知真定假,家陣可能唔覺意酒後吐真言,條數會唔會凍過水㗎?返香港追唔 ...
Amy可能咁大個女都從未遭受如此侮辱,激憤之餘不禁眼泛淚光,流下少有嘅女兒淚,如斯情景真係我見猶憐,除咗色慾男不斷從旁安慰外,我亦都告誡秋仔要留有餘地,適可而止,畢竟Amy係女兒身,唔好太過份,只可惜條友全無半點憐憫之心,得勢不饒人下再乘勝追擊,繼續對Amy作出攻擊:八婆你喊呀!博同情呀!份L晒嘢,我唔受你呢套㗎,你估個個好似林仔咁蠢俾你點嚟點去呀,你發夢啦你。去到呢度色慾男先至忍唔住出聲話:好咯喎秋仔,你鬧夠未呀,再唔收聲我反面㗎,以後冇朋友做㗎。我真係睇唔過眼色慾男嘅處事態度,自己條女被人剷到上天花仲可以一路無動於衷,到而家先至作出軟弱無力嘅指責,完全唔識得保護自己女朋友嘅,令我感到無奈。Amy一輪梨花帶雨我見猶憐之後,迅速抖擻精神抹乾眼淚,同色慾男講話:Honey得嘞,我冇事喇,嚟呀,我地入去食嘢咯。秋仔條PK沒完沒了,人地都走啦,最後仲要加多句:哎喲,喊完嗱,好行夾唔送喇!我心諗條死仔玩到咁盡唔識收,Amy係乜嘢人呀,豈會善甘罷休。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-11-27 08:48 發表 查看引用來源
Amy可能咁大個女都從未遭受如此侮辱,激憤之餘不禁眼泛淚光,流下少有嘅女兒淚,如斯情景真係我見猶憐,除咗色慾男不斷從旁安慰外,我亦都告誡秋仔要留有餘地,適可而止,畢竟Amy係女兒身,唔好太過份,只可惜條友全無半點憐憫之心,得勢 ...
一向不怕事嘅Amy遭逢極大侮辱,卻一反常態,不作反擊,反而冷處理作出退讓,取態令人費解,是否另有更大動作在背後真不得而知,對眼中釘俾自己一嘢KO,秋仔顯得自信滿滿,態度變得囂張不而,仲教訓我話:對付呢啲女要強硬啲先得㗎,咁先顯得你夠Man呀嘛,反而啲女會冧你,好似你咁,成日成徨成恐驚踩死蟻咁,啲女反而睇你唔起當你冇到,學嘢啦細佬!我回應話:你唔好咁得戚,我倒轉頭唔係咁睇,Amy條蠱惑妹可能只係以退為進忍你一時,其實我同佢唔係好熟,佢係乜嘢背景我一啲都唔知,你玩到咁盡仲當眾羞辱佢,佢而家諗緊辦法對付你都未定,我同你行埋一齊我都有啲驚驚地,驚誤中副車,你好自為之喇。秋仔俾我講到有啲不安死撐話:你嚇我呀,一介女流,我駛L驚佢呀!我接著話:佢梗唔會親自郁手啦,佢會揾人嚟㭼你。秋仔俾我講到有啲心緒不寧,態度已經冇咁囂張,但仍然強作鎮定。我再話:你條友掛住鬧,重點嘢都未做,房門咭同高鐵車飛點算,佢地已經入咗餐廳。不愧為縮骨友,秋仔即刻縮沙唔敢面對就話:成件事由你而起,唔該你入去攪掂佢。頂你個肺,又要我做醜人!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆