上一頁下一頁
發新話題

大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
1.2k  223.6k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-3 12:23 發表 查看引用來源
吾可以呀! 隨時夢遺, 射到成條褲都系精.
唔緊要換過條褲咪得囉。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-3 12:23 發表 查看引用來源
吾可以呀! 隨時夢遺, 射到成條褲都系精.
師兄唔只荷包, 連一齊出生入屎嘅好兄弟都咁多貨, 多到滿瀉...

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-12-3 04:48 發表 查看引用來源
Amy並不接納我嘅解釋,隨即反駁話:咪揾飲醉酒嚟做籍口啦份L哂嘢,你點兜都冇用,跟本你兩條友都一担躭,為咗嗰兩張高鐵飛,對我懷恨於心,一見面就即刻吊9我,講到我一文不值,只不過兩張高鐵飛啫,駛唔駛去到咁L盡呀,吊X老母!嗚嗚...小 ...
一段不尋常嘅對話,一名年輕女子嘅淚泣聲,帶來一眾旁人嘅異樣目光,唔知情嘅仲以為操廣東話貌似香港人嘅兩名男子,正在爭風唊醋,為爭女而引起爭執,為免事件惡化繼續引人誤會,加上俾色慾男女隊到嘔電咁滯,只好迅速退場,避免更加難堪,出到門口,秋仔第一時間追問情況如何,房同車飛搞掂未。我話:敵軍炮火猛烈,我只能全身而退。秋仔非常不滿道:有冇搞L錯,叫你做嗰少少嘢都搞唔掂,冇L用!早知我自己入去講好過,一早搞掂出咗嚟啦,駛鬼而家半天吊,單嘢俾你搞禍咗,你話點算?我心諗仆你個臭街呀!你條縮骨精,明明係你挑起事端在先,而家反而賴落我度,應驗咗嗰句,人無恥便無敵,最慘我仲俾人拉埋落水,標籤咗同你係同一陣線,由原告變被告,之前同Amy建立咗嘅良好關係,一鋪清袋徹底玩完。秋仔態度輕挑繼續話:我都冇晒心機,而家你話點先,食粥定食飯,睇你喇!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-3 13:55 發表 查看引用來源

師兄唔只荷包, 連一齊出生入屎嘅好兄弟都咁多貨, 多到滿瀉...
艾兄好識講笑. 明天週末, 打算去邊度啪啪啪呀?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-4 13:18 發表 查看引用來源
艾兄好識講笑. 明天週末, 打算去邊度啪啪啪呀?
窮 L 有邊度可以去, 學唐寅話齋, 山下一群鵝, ..........肚餓喫鵝醫肚餓, 食飽返歸鋤老婆....

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-12-4 04:29 發表 查看引用來源
一段不尋常嘅對話,一名年輕女子嘅淚泣聲,帶來一眾旁人嘅異樣目光,唔知情嘅仲以為操廣東話貌似香港人嘅兩名男子,正在爭風唊醋,為爭女而引起爭執,為免事件惡化繼續引人誤會,加上俾色慾男女隊到嘔電咁滯,只好迅速退場,避免更加難 ...
有時想睇清楚一個人嘅品格,同佢去一次旅行已經足夠,有些人平日口若懸河,誇誇其談,不可一世,遇到事情卻是縮骨,卸膊,推庄樣樣齊,可謂金玉其外,敗絮其中,秋仔正是其中一個人辦,平日一齊吃喝玩樂並無異樣,長時間一同相處就見真章,真係諗起都想嘔!冇法啦而家同佢同房,唯有捱埋呢兩日啦。秋仔問:喂你做乜呀?諗到入晒神。我語帶諷刺話:冇,我諗下你有幾好啫。秋仔回應:你講乜春呀,九唔搭八,喺咪俾人鬧到short L咗呀,咁而家點先?我有氣無力地回答:有乜點呀,攞番手信先啦,折騰咗成日,已經心力交瘁,邊度都唔想去,淨係想返酒店冲番個涼大覺瞓。秋仔話:你就諗得周到,家陣房都未有,冲鬼冲馬咩!我心有不甘話:我決定返酒店大堂等,死磥唔走㗎喇,一路等到色慾男女返嚟為止,放心啦實掂嘅,仲有酒店番輪斑制嘅,條八婆中嫻應該放咗工㗎喇,新嗰批應該容易話為啲嘅。相比起今日頭頭踫着黑,昨晚與Amy一段溫馨浪漫快樂之旅,更加令人回味無窮。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-5 07:51 發表 查看引用來源

窮 L 有邊度可以去, 學唐寅話齋, 山下一群鵝, ..........肚餓喫鵝醫肚餓, 食飽返歸鋤老婆....
好文采! 屌閪不分富或貧. 最重要囡囡閪窿窄!

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-12-6 02:23 發表 查看引用來源
有時想睇清楚一個人嘅品格,同佢去一次旅行已經足夠,有些人平日口若懸河,誇誇其談,不可一世,遇到事情卻是縮骨,卸膊,推庄樣樣齊,可謂金玉其外,敗絮其中,秋仔正是其中一個人辦,平日一齊吃喝玩樂並無異樣,長時間一同相處就見真章,真係 ...
拎番晒啲手信之後,兩條麻甩佬一抽二楞夜麻麻拖住喼大媽款周街盪,可謂奇人奇事奇景,比著喺香港真係醜死怪,盪下盪下最後都盪番酒店,果然不出所料,柜面換晒人,希望唔會再有人留難我地啦,首先揾個靚位落腳休息坐住等,相信色慾男女今晚一定玩嘢,有咁夜得咁夜先返,等我地筋疲力盡不得好過,所以都費事上房揾人,繼續大堂打躉,大堂經理見我地如此這般,梗係上前了解一下,得知請況後再引領我地同柜面傾,新一批人真係好,與日頭班截然不同,態度誠懇又負責,尤其是柜枱姐姐,有問必答,笑容甜美又靚女,仲同意我地可以坐喺大堂等,又或者可以寄存行李去行夜市都得,真係開心到我想咀佢一野,秋仔自然唔會錯過呢個機會,憑住佢唔怕面懵性格,鼓其如簧之舌,係咁同個靚女姐姐嗲不停,姐姐來者不拒加上晚上人客少,秋仔梗係賴死唔走啦,我都冇你咁好氣,坐低休息下先,好快攰得滯瞓着咗,唔知過咗幾耐,有人從夢中拍醒我,原來係秋仔,佢話色慾男女一早返咗嚟,係靚女姐姐幫佢call上去先知,我地懵剩剩唔識得一早上去揾人真係憨居,不過又造就到佢踫上靚女喎,我問佢乜嘢環境,秋仔意氣風發,寸到爆咁話:行家一出手便知有沒有,我肯去馬,可以唔win咩?唔似得你,淨係掛住勾二嫂,條殘菜俾你越㷛越殘,你就應該攞去人道毀滅差唔多。條死仔寸甩較仲踩埋我,我再問:你咩行情呀,你有錢咩,唔係話乾塘簽爆咭咩?秋仔氣不喘面不紅答道:錢唔係問題,我會解決,聽日我就佳人有約喇喂,佢答應帶我去食好野,之後再陪我行街街買手信,你唔恨得咁多㗎喇。條死仔不打自招,之前大話連篇,我莫奈何!

太多字, 睇到一半已追吾到落去.

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-12-8 02:56 發表 查看引用來源
拎番晒啲手信之後,兩條麻甩佬一抽二楞夜麻麻拖住喼大媽款周街盪,可謂奇人奇事奇景,比著喺香港真係醜死怪,盪下盪下最後都盪番酒店,果然不出所料,柜面換晒人,希望唔會再有人留難我地啦,首先揾個靚位落腳休息坐住等,相信色慾男女 ...
我同秋仔講話聽日係last day,黃昏時份要搭高鐵返台北,然後轉夜機返香港,時間唔多你唔好預有進一步行動先好。秋仔答:你同我定啦,我只係想識番個台灣妹,拍下散拖過下㽼啫,咁都唔得?知道Amy番咗嚟,好想即刻上去睇下佢點,另外再攞番張房門咭,我問秋仔要唔要同我一齊上去,條友借口同靚女姐姐有野傾,繼續玩縮骨唔敢面對Amy,咁我就唯有單拖赴會,希望唔會再次俾人炳鑊勁,一撳門鐘係Amy應門,身上面着住酒店白色毛巾浴袍,Amy劈頭一句話:做咩呀!眼甘甘望住人地件浴袍,諗緊乜嘢呀,諗緊我入面係咪真空呢?唔!俾你估中咗,我入面係真空㗎,可惜呀冇你份。俾Amy講到我有啲硬硬地,我問:妳冇乜嘢呀嘛,好番啲未呀?Amy又再寸咀話:你梗係想我有嘢啦,正一衰人嚟㗎!淨係識得蝦女仔,累我喊咗成晚。我心感有愧話:好對唔住呀Amy!係我唔啱,冇好好地保護妳,sorry呀!Amy面露少少笑容,有啲受落話:做咩咁遲上嚟呀!唔想攞番張咭攞番間房呀!Amy繼續話:有時候覺得你好儍,係咁俾我整蠱係咁俾我蝦,一啲都唔識得反抗,仲對得我幾好添,有陣時心入面覺得唔係幾好意思,小林,我咁樣對你,你返到香港會唔會唔想再見到我呀?Amy嘅說話令我有種甜絲絲嘅感覺。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆