上一頁下一頁
發新話題

大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
1.2k  225.6k

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-12-10 03:22 發表 查看引用來源
我同秋仔講話聽日係last day,黃昏時份要搭高鐵返台北,然後轉夜機返香港,時間唔多你唔好預有進一步行動先好。秋仔答:你同我定啦,我只係想識番個台灣妹,拍下散拖過下㽼啫,咁都唔得?知道Amy番咗嚟,好想即刻上去睇下佢點,另外再攞 ...
我回應Amy話:我點會唔想見到妳,我想日日見到妳就真,今朝早妳不辭而別,人去房空,我頓時覺得好失落,做乜嘢都冇心機,直至到今晚喺餐廳門口見番妳,我先可以釋懷,點知又發生秋仔侮辱妳單嘢,見妳梨花帶雨咁,我直頭心如刀割。Amy聽到有啲動容話:咁今日我對你啲語氣差成咁,你會唔會好嬲呀!我話:唔會,梗係唔會啦,妳係有妳自己理由嘅,我可以理解,只要妳肯啋番我我就好開心㗎嘞,另外我知道妳話買手信單嘢,其實係隨口噏居多,如果妳唔想要嘅話,我可以帮妳啃咗佢,不另收費。Amy感性地回答我:小林你唔好對我咁好啦,你搞到我覺得自己好衰呀!Amy有少少動咗真感情,我安慰佢話:算啦!聽日都last day 咯,萍水相逢,幸運就是遇到妳,一切隨遇而安就最好㗎嘞。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-12-11 06:35 發表 查看引用來源
我回應Amy話:我點會唔想見到妳,我想日日見到妳就真,今朝早妳不辭而別,人去房空,我頓時覺得好失落,做乜嘢都冇心機,直至到今晚喺餐廳門口見番妳,我先可以釋懷,點知又發生秋仔侮辱妳單嘢,見妳梨花帶雨咁,我直頭心如刀割。Amy聽到 ...
只顧沉醉於真情對話之中,渾然忘記我係企喺人地房門口有一段時間,我問Amy:唔記得咗講咗咁耐,你條仔呢,會唔會咋你型呀?Amy答:生人唔生胆,佢喺廁所進行爆破工程一條龍服務,冇咁快出到嚟,你大可放心,同你做一次都夠時間呀。明知Amy挑逗性說話係玩嘢,我都不期然變得心跳加速,個心卜卜跳,眼神流露少許媚態嘅Amy話:嚟呀!過嚟攬住我呀!沐浴露嘅清香加上Amy獨有嘅女兒體香,令我心神為之一盪,Amy繼續挑逗我話:好衰㗎你小林,人地叫你抱下我之嘛,做乜攞支棍出嚟頂住人喎,Amy跟住有意無意輕輕郁動身體嚟配合我,令我興奮莫名,我輕聲同Amy講:我俾你磨到出晒水啦,唔好啦,我就快爆喇,我得一條褲咋,冇得換㗎。Amy玩嘢話:我就係要磨爆你,等你射濕條褲冇褲着,醜死怪!

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-12-13 06:51 發表 查看引用來源
只顧沉醉於真情對話之中,渾然忘記我係企喺人地房門口有一段時間,我問Amy:唔記得咗講咗咁耐,你條仔呢,會唔會咋你型呀?Amy答:生人唔生胆,佢喺廁所進行爆破工程一條龍服務,冇咁快出到嚟,你大可放心,同你做一次都夠時間呀。明知Am ...
Amy未有理會我嘅難處,不停咁喺度郁,誓要將我磨到爆都不肯罷休,我已經滿頭大汗,我話:Amy妳唔好再郁啦,我就嚟唔得喇。Amy面帶淫笑話:儍仔,我幫緊你等你happy下,唔駛今晚自己打飛機咋!你唔鍾意咩?我極力忍耐話:我真係攪唔掂,我想除褲射呀!Amy略帶驚恐話:除褲射!你想射去邊呀?咁咪射落我件浴袍度,唔好啩咁污糟,我點向人交代呀。我再話:Amy咁妳踎低啦,等我射落妳個口度!Amy一臉不屑道:係呀,你得咩!諗下好喇,信唔信我成支咬斷佢攞去餵狗呀嗱。Amy繼續再加大動作力度,刺激我話:你死得未呀!仲等咩呀?射啦,快L啲射啦吊你!喺Amy連番刺激底下,我實在忍無可忍,情急智生之下衝咗入後樓梯,見冇人即刻除褲向梯級狂噴一輪,搞到周圍一撻撻,實跣死人冇命陪,唔理得咁多,帶住少少腳軟狀態出番外面,諗住揾番Amy,點知芳蹤已沓。

大家保重身體. 吾屌吾知身體好!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-15 12:39 發表 查看引用來源
😅😅😅

試過同以前女朋友係佢屋企後樓梯做,又試過係佢屋企天台做又試過,最激一次就係同個人妻係公園做,佢著長裙,之後除左人妻條底褲坐上我度,到差唔多想射嘅時候蚊返出黎口爆佢,點知人妻連精都呑埋

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-15 12:39 發表 查看引用來源
自己已經係老嘢, 對上仲有長輩要照顧, 各位都要保重, 留得青山在, 那怕冇柴偷.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-16 08:27 發表 查看引用來源

自己已經係老嘢, 對上仲有長輩要照顧, 各位都要保重, 留得青山在, 那怕冇柴偷.
同意! 留得賓州在, 那怕無閪屌?

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-12-15 08:36 發表 查看引用來源
Amy未有理會我嘅難處,不停咁喺度郁,誓要將我磨到爆都不肯罷休,我已經滿頭大汗,我話:Amy妳唔好再郁啦,我就嚟唔得喇。Amy面帶淫笑話:儍仔,我幫緊你等你happy下,唔駛今晚自己打飛機咋!你唔鍾意咩?我極力忍耐話:我真係攪唔掂,我想 ...
睇怕Amy應該已經入番房,於是再撳鐘揾佢,又係Amy過來應門,我問佢:做乜咁快入番房唔等我?Amy話:着住浴袍企喺門口貪好睇咩,唔知仲以為我係出嚟做喺度兜客。我笑住話:咁又幾似嘅,睇妳,又嫵媚又冶豔,我第一個就幫襯妳,Amy接招道:好呀!你過一皮嘢過我呀,我即時除衫同你做,點睇呀?我話:妳都明知故問,我而家邊有咁多錢呀!Amy樣衰衰話:你條窮L,冇錢就過主啦,去食自己啦,咪喺度阻L住哂,睇怕你冇錢之外,啱啱出完連精都冇埋,奀挑鬼命仲有力玩第二次咩?咦!好嘢喎,救番條褲冇濕到喎,唔知邊個咁唔好彩接哂你啲貨。我話:仲好講,我忍到已經忍無可忍,衝到入後樓梯之後撳都撳唔住,失晒控咁亂咁射,而家成樓梯都係精,唔信妳過去參觀下,比下意見。Amy回應話:你條核突佬,一啲公德心都冇,射精落人地樓梯度,等陣有人行過唔知咪跣到仆街,分分鐘仲痴到成身你啲精,諗起都核突!突然聽到入面有冲廁所水同開門聲,Amy即刻話:殊!佢出番嚟喇,你小心啲講嘢!

引用:
原帖由 96544 於 2020-12-15 14:13 發表 查看引用來源
試過同以前女朋友係佢屋企後樓梯做,又試過係佢屋企天台做又試過,最激一次就係同個人妻係公園做,佢著長裙,之後除左人妻條底褲坐上我度,到差唔多想射嘅時候蚊返出黎口爆佢,點知人妻連精都呑埋 ...
好正! 師兄好精彩.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆