上一頁下一頁
發新話題

大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
1.2k  225.6k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-23 12:07 發表 查看引用來源
而家真系連一個都無?
咁咪變咗最近流行講嘅清零!實在始料不及。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-12-24 00:29 發表 查看引用來源
咁咪變咗最近流行講嘅清零!實在始料不及。
今晚訂了Regal Kowloon. 打算5pm同囡囡去彩晶軒晚飯, 然後check in. 睇完"你還好嗎", 再一齊沖涼, 上床屌閪. 2020平安夜, 就咁過去.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-24 12:23 發表 查看引用來源
今晚訂了Regal Kowloon. 打算5pm同囡囡去彩晶軒晚飯, 然後check in. 睇完"你還好嗎", 再一齊沖涼, 上床屌閪. 2020平安夜, 就咁過去.
聖誕快樂,出入平安,精精日上!

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-12-23 05:17 發表 查看引用來源
邊個話唔重視妳呀,全世界最重視妳嗰個就係我呀!我同Amy講:妳乖乖地坐喺度,等哥哥登記完証件再過嚟陪妳,聽聽話話知唔知道!Amy話:做咩呀,扮man呀,爽啲手啦!然後就托住下巴左顧右盼四圍望,離遠望過去,Amy水汪汪嘅眼珠不停轉動,流露 ...
Amy從梳化企起身話:睇嚟我留喺度都係多餘,唔熟性又阻住你溝女,係咁先啦!講完跟住向電梯方向行過去,死嘞!Amy呢次動咗真格,我玩過籠玩出火添,於是第一時間上前向佢解釋,挽留佢唔好走,我話:Amy妳唔好嬲啦,正話同妳玩下㗎咋,我冇溝女呀,我淨係同個小姐講登記証件啲嘢,冇其他交流,後尾佢知道我追緊妳仲祝福我成功添!Amy仍帶怒氣話:一陣又向我示威,一陣又話唔係,而家你講乜都得㗎啦,揾鬼信你呀!我繼續解釋話:Amy我係認真㗎,妳信我啦,妳諗下如果我真係溝女我點會蠢到喺妳面前做呀,況且短短大概十分鐘唔到時間,我就溝得掂個女仔仲約埋去街,妳信唔信呀?妳估我係大情聖咩!Amy開始冇咁嬲佢再問:咁高雄小嫻呢?初初唔係俾你溝掂咗嘅咩。我回答:係約到佢陪我去街,但係我係花費咗大量唇舌同用咗大半日時間先至成事。我真係冇呃妳,唔信妳同我去柜面問一問個小姐就知。估唔到Amy真係追問到底,直接走去柜面問個究竟。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-12-26 01:09 發表 查看引用來源
聖誕快樂,出入平安,精精日上!
多謝師兄! 24/12晚一齊沖涼, 上床玩69, 坐蓮, 狗仔, 最後無套中出. 25/12臨退房前, 再屌多穫收工.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-28 13:37 發表 查看引用來源
多謝師兄! 24/12晚一齊沖涼, 上床玩69, 坐蓮, 狗仔, 最後無套中出. 25/12臨退房前, 再屌多穫收工.
太多鑊數都數唔哂....師亨果然係    「近」  

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-12-28 08:09 發表 查看引用來源
Amy從梳化企起身話:睇嚟我留喺度都係多餘,唔熟性又阻住你溝女,係咁先啦!講完跟住向電梯方向行過去,死嘞!Amy呢次動咗真格,我玩過籠玩出火添,於是第一時間上前向佢解釋,挽留佢唔好走,我話:Amy妳唔好嬲啦,正話同妳玩下㗎咋,我冇溝 ...
為免場面尷尬,我想阻止Amy話:妳真係走去質問人呀?唔係幾好意思嘅。Amy話:身有屎呀,你叫我問㗎嘛,咁我更加要問喇。去到柜面Amy借啲意問小姐話:請問一下剛才這位林先生,他的證件有問題嗎?柜面小姐禮貌地回答:沒有耶!他的證件很齊備,完全沒有問題,您大可放心,還有其他地方需要幫忙嗎?Amy揾位繼續問:沒有,我這個朋友沒頭沒腦的又說話很多,我怕他躭誤了你們工作。小姐醒目昅到少少苗頭明知故問就話:不會,妳男朋友很好啊,沒跟我多說兩句,就一直回頭目不轉睛的看着妳,很深情耶!Amy冷靜回應道:小姐你搞錯了,他不是我男朋友,我們只是普通朋友而已,我已經有男朋友,現在跟我一個房間的。小姐驚訝地說:哦真的,不好意思我誤會了,對不起!柜面小姐可能心諗,妳夜媽媽仲約個男仔落嚟,係咪想劈腿呢?搞完一輪之後Amy同我講:算你啦,呢次俾你過到關,下次冇咁好彩㗎喇。呷醋意味甚濃嘅說話聽落好受落,我反問Amy話:唔知點解你有男朋友,我又冇女朋友,識女仔會咁多限制囉呵?Amy即時爆粗話:頂你呀!咁柒多嘢講,係咪吊得少呀!

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-12-29 07:05 發表 查看引用來源
為免場面尷尬,我想阻止Amy話:妳真係走去質問人呀?唔係幾好意思嘅。Amy話:身有屎呀,你叫我問㗎嘛,咁我更加要問喇。去到柜面Amy借啲意問小姐話:請問一下剛才這位林先生,他的證件有問題嗎?柜面小姐禮貌地回答:沒有耶!他的證件 ...
講番正經嘢我問Amy:而家咁夜大堂又冇乜人,坐喺度傾計會成為人地目標,冇乜私隱,不如過隔離7仔先傾好唔好?Amy答話:都好,費事俾柜面條女眼超超昅住晒,周身唔自在,當行出酒店門口時 ,我問Amy:我可唔可以拖妳手仔呀?Amy瞟咗我一眼話:白痴!你呢條問題都夠晒低能,唔准呀!喺進退失據之下仲想出手拖佢,點知俾佢一手fing開,當場瘀到爆,深夜入到7仔得小貓兩三隻,傾計一流,Amy攞咗罐桂圓紅棗茶,我就要咗瓶藍山咖啡,我問Amy:最後這一晚同妳單獨相處,可唔可以坐耐啲呀?Amy答:冇問題,我出嚟之前條友攰到半睡半醒挨喺床睇電視,家陣電話都冇個,睇怕已經瞓到成隻死豬咁,唔駛理佢。我話:咁就好喇,可以有咁耐傾咁耐,我而家最想個鐘停擺,咁就可以由朝到晚對住妳。Amy迅速回應:你咪搞我,要我成日對住你條廢柴,肯定悶到甩肺。我若有所指話:妳又未試過,點知我條柴廢呀?Amy不屑地話:你條柴廢唔廢我就唔知,不過你可以攞出嚟,等我帮你check下!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-28 19:21 發表 查看引用來源

太多鑊數都數唔哂....師亨果然係    「近」  
大除夕夜, 天氣寒冷. 我習慣同囡囡, 上床倒數. 將近12:00am前, 插入佢個閪窿, 過左12:00am後先至射精. 大大話話"屌足兩年"

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-12-31 03:33 發表 查看引用來源
講番正經嘢我問Amy:而家咁夜大堂又冇乜人,坐喺度傾計會成為人地目標,冇乜私隱,不如過隔離7仔先傾好唔好?Amy答話:都好,費事俾柜面條女眼超超昅住晒,周身唔自在,當行出酒店門口時 ,我問Amy:我可唔可以拖妳手仔呀?Amy瞟咗我一眼 ...
我同Amy講:妳想幫我check好易啫,妳而家踎落枱底,我除褲俾妳慢慢check,最緊要前前後後嗒真啲呀!Amy回應話:咪住!我要買把陶瓷刀先,等我幫你成抽割落嚟,check完再駁番上去好唔好?我扮驚話:嘩!痛死我喇,Amy妳好殘忍,咁都割得落手,我變做太監,妳會少咗好多樂趣㗎。Amy話:你同我定,大把人俾到樂趣我,幾時輪到你,你都變做太監咯,仲有L用咩?Amy口舌不饒人,再玩下佢先,我問:Amy換咗衫喎,點解唔着白色浴袍嘅,咪仲靚。Amy話:癡L線,着白色浴袍落街,你唔怕我俾人輪呀?我玩Amy話:係呀,我都唔執輸,可能係第一個呀。Amy眼神凌厲地話:係咩,你得咩,我驚你未得手已經俾我斬到甩皮甩骨,橫屍街頭。Amy繼續話:小林你搞乜L嘢呀!拖我手仔就猶疑不決思前想後,講淫賤嘢就眉飛色舞面不改容,你係咪思覺失調呀!咪講咁多無聊嘢啦,時間唔早喇,唔駛瞓咩,言歸正傳講番正經嘢先。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆