上一頁下一頁
發新話題

大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
1.2k  225.2k

引用:
原帖由 a-group 於 2021-1-13 09:50 發表 查看引用來源
當然是向海既露天酒店!!
引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-13 13:18 發表 查看引用來源
系布吉酒店房, 對住沙灘屌女+後入, 另有一番風味.
天體灘四周都係肉蟲, 各有各啪, 你都咪話唔盞  
當年器材冇而家咁勁冇咁易偷拍, 多數只係用眼睇, 而家隨時俾人直播...  留番 villa/resort 先玩得 outdoor sex.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-1-13 13:31 發表 查看引用來源

當年器材冇而家咁勁冇咁易偷拍, 多數只係用眼睇, 而家隨時俾人直播...  留番 villa/resort 先玩得 outdoor sex. ...
其實,有觀眾會爽D.

引用:
原帖由 斷空食客 於 2021-1-13 13:37 發表 查看引用來源

其實,有觀眾會爽D.
會失準呢, 始終見世面少..  不過好多不舉伯伯四圍睇人啪啪, 完場掌聲鼓勵...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-1-13 13:31 發表 查看引用來源

當年器材冇而家咁勁冇咁易偷拍, 多數只係用眼睇, 而家隨時俾人直播...  留番 villa/resort 先玩得 outdoor sex. ...
villa 都可以做有觀眾

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-1-13 08:39 發表 查看引用來源
Amy問我:喂兄弟,你究竟玩唔玩㗎?搞咁多花臣,係就爽啲手啦,寧捨柯gor嘅!我答話:咪催我啦,出緊喇。Amy不耐煩地話:出咩出,精呀!便秘都快過你。好快我信心滿滿地話:最正路應該係...黑色,啱唔啱呢?Amy面露笑容話:唔!你都幾有見地。我 ...
聽見個答案真係火都嚟,忍唔住爆粗話:妳有冇搞L錯呀咁大整蠱,明明估中都變錯,我真係想...咩妳。Amy好整以瑕話:我知,你想吊我吖嗎,到咗口嘅肥肉話咁快就冇咗,條氣好唔順呢,唔好話你自己on9,咁容易俾人動搖到,冇啲堅持,世途險惡呀老友,醒定啲做人啦,嗱,等你死得眼閉喇!Amy跟住拉開少少後面褲邊,show俾我睇話:睇清楚,見到未呀?我一望,見到個紅色小三角,係T-back嚟㗎,非常誘人,On9點解自己咁L蠢,真係泵爆春袋,做人乜嘢心機都冇晒,我同Amy講:曲終人散啦,返酒店瞓覺。Amy掙大對眼話:喂阿哥!散得咁易呀,未找數喎。我話:得嘞,一千蚊返香港過番數俾妳。Amy問:就咁咋,嗰兩巴呢,想走數呀!我賠小心道:我唔係,係唔記得咗啫,Amy妳嚟真㗎!

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-1-14 08:42 發表 查看引用來源
聽見個答案真係火都嚟,忍唔住爆粗話:妳有冇搞L錯呀咁大整蠱,明明估中都變錯,我真係想...咩妳。Amy好整以瑕話:我知,你想吊我吖嗎,到咗口嘅肥肉話咁快就冇咗,條氣好唔順呢,唔好話你自己on9,咁容易俾人動搖到,冇啲堅持,世途險惡呀 ...
Amy反問道:玩假㗎!你咪好着數,嬴咗任你除任你睇,輸咗就當冇事發生過,願賭服輸呀老友,坐定定俾我醒兩嘢啦。真係後悔同Amy玩呢個估底褲遊戲,而家偷雞唔到蝕把米,點收科呢?有種肉隨針板上嘅感覺,嘗試加錢代替,我肉赤咁話:Amy我好怕痛㗎,可唔可以用錢代替唔駛打,或者加碼一千蚊,應該夠喇掛。Amy回應話:對唔住喎,我唔等錢駛喎,我都好耐未打過人喇,想過下手癮。衰女包擺明玩嘢,唔荒會細力得去邊。我再懇求佢話:趣趣地收咗佢啦,前後兩千好多㗎喇,我無喇喇冇咗兩千已經肉赤到爆,就下我啦。衰女Amy諗咗一陣再話:唔好再講咁多,一口價三千,制定唔制?Amy獅子大開口嘅要求令我無名火起,忍唔住話:三千蚊!港紙定台幣呀!妳唔好去搶。蠱惑Amy冷笑咗一陣,作出異常回應話:小林你望下後面,睇下邊個嚟咗。Amy嘅說話令我聯想到色慾男,當堂嚇到我冷汗直標。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-1-20 07:46 發表 查看引用來源
Amy反問道:玩假㗎!你咪好着數,嬴咗任你除任你睇,輸咗就當冇事發生過,願賭服輸呀老友,坐定定俾我醒兩嘢啦。真係後悔同Amy玩呢個估底褲遊戲,而家偷雞唔到蝕把米,點收科呢?有種肉隨針板上嘅感覺,嘗試加錢代替,我肉赤咁話:Amy我好 ...
我拎轉身一望,除咗見到個店長喺度做嘢之外,人影都唔多個,又係Amy喺度嚇鬼,正想拎番轉身問佢點解,誰知冷不及防,喺毫無預警情況底下,Amy突然出招,用無情力大力向我塊面左右開弓,連啪兩嘢,痛到我眼淚鼻涕一齊流,兩邊面好似俾火燒咁痛,我揞住塊面一路嗌痛,情況突突然自然惹來店長干涉,佢問:你們兩位沒事吧,這位先生你好像很痛苦的樣子,需要我帮忙嗎?我冇出聲Amy代答話:他沒事,只不過撞到東西有點疼而已。店長不以為然答道:我看未必,我只看見有人大力煽了他兩記耳光。店長諷刺語調令Amy開始扯火,眼神變得異常凌厲,毫不客氣向其反擊道:是又怎樣,關你屁事啊!我警告你不要多管閒事,快點滾吧!店長自討沒趣,只好知難而退,Amy再向其背後爆粗話:關你L事呀,吊X老母,死開啦!從未見過Amy如此兇狠,搞到我都驚咗佢,原本想要鬧佢都即時收番。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-1-21 04:22 發表 查看引用來源
我拎轉身一望,除咗見到個店長喺度做嘢之外,人影都唔多個,又係Amy喺度嚇鬼,正想拎番轉身問佢點解,誰知冷不及防,喺毫無預警情況底下,Amy突然出招,用無情力大力向我塊面左右開弓,連啪兩嘢,痛到我眼淚鼻涕一齊流,兩邊面好似俾火燒咁 ...
店長知道條女唔好惹,只好知難而退,但Amy並未放過佢,繼續以凌厲而帶點兇狠嘅眼神超實佢,店長感受到巨大壓力,表現極不自然,眼神無從釋放,唔知望邊度好,我都戥佢辛苦,我同Amy講:唔好再咁玩佢啦,人地打工㗎咋!Amy話:打工大L晒呀!你寸9我我實玩9你,做咩呀,玩同情呀,好呀,我唔超住佢超住你咯。Amy好快將目光轉移向我身上,加速放大嘅眼神着實令人透不過氣,我不敢向其直視,轉而望向其它地方。我話:妳好再咁望住我啦,我頂唔順喇。Amy帶點恥笑話:冇料就唔好學人幫拖啦,冇L用正廢柴。我問Amy邊個係,佢話:你兩個都係,望兩眼就縮,真係廢到唔廢。突然間我嗌話:死嘞出血喇,個鼻滲緊血呀!Amy表現開心話:正呀!之前都話咗你會爆血㗎喇,對付你呢啲咸濕佬最好就係用暴力,咪等你成日揾我着數。Amy跟住起身向店長方向行過去,店長表現驚恐地問Amy:有....有甚麼需要嗎?Amy半帶命令說:拿點紙巾給我,快!店長二話不說,迅速拿來一疊紙巾準備遞俾Amy,點知太緊張手忙腳亂下跌咗一大半,店長連聲對不起地將餘下紙巾交俾Amy,Amy多謝都冇一聲仲表現煩厭轉身就走。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-1-24 08:26 發表 查看引用來源
店長知道條女唔好惹,只好知難而退,但Amy並未放過佢,繼續以凌厲而帶點兇狠嘅眼神超實佢,店長感受到巨大壓力,表現極不自然,眼神無從釋放,唔知望邊度好,我都戥佢辛苦,我同Amy講:唔好再咁玩佢啦,人地打工㗎咋!Amy話:打工大L晒呀!你寸 ...
Amy番埋位向我遞上紙巾話:嗱紙巾呀,攞去抹血啦!我講聲唔該然後趁機話:妳打人駛唔駛咁大力呀,我又冇做錯啲乜嘢,又唔係同妳有仇,點解妳要咁對我?Amy毫不在乎咁話:我係咁㗎喇,咪以為同我friend咗就樣樣都可以順風順水,做乜都得,我先係主導,唔like嘅話你可以走,以後唔好再見面。Amy講到咁白,算啦忍下佢啦,就當小財唔出大財唔入咁嚟處理。Amy見我冇乜聲出就話:止咗血先啦,重痛唔痛呀?駛唔駛揾啲小白軟墊嚟敷下?見Amy態度軟化我乘機話:唔駛做咁多嘢,妳只要錫番我兩啖我就乜事都冇。Amy話:你條友死性不改,咁鍾意俾人錫,嗱!店長咁維護你,你走埋去叫佢錫你兩啖啦,你好得仲快呀。我態度堅決話:對唔住!男人我唔啱,我淨係鍾意好似妳咁嘅女仔㗎咋,尤其是係妳,獨一無二。Amy對我嘅說話顯得好受落,面露一點甜絲絲,但仍然故作責罵話:口甜舌滑,你個人冇樣叻,淨係識得死淨把口,真係想打L死你!我接住話:好呀,牡丹花下死,做鬼也風流呀,我願意。Amy顯得無奈地話:痴L線,我冇嘢同你講喇。店長離遠見到我地恢復打情駡肖,可能心諗自己點解咁on9。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-1-26 07:37 發表 查看引用來源
Amy番埋位向我遞上紙巾話:嗱紙巾呀,攞去抹血啦!我講聲唔該然後趁機話:妳打人駛唔駛咁大力呀,我又冇做錯啲乜嘢,又唔係同妳有仇,點解妳要咁對我?Amy毫不在乎咁話:我係咁㗎喇,咪以為同我friend咗就樣樣都可以順風順水,做乜都得, ...
自從Amy目光離開咗店長之後,店長可謂如釋重負,成個輕鬆晒,為免可能惹禍上身,店長對我地採取廻避態度,不敢再有任何眼神接觸。Amy帶點兒恥笑話:小林,我發覺你同店長兩個有個共通點,大家好相似。我問Amy此話何解,佢話:你兩個都係唔吊唔安樂嘅,俾我吊完當堂成個純晒,之後聽聽話話不敢造次,成隻狗咁樣,你話係唔係呀?Amy一路講一路再報以凌厲眼神配合,我忍唔住話:妳唔好再玩我啦!好得人驚呀!Amy得意地話:識驚嗱?識驚就得嘞,放過你啦。我問Amy:妳呢啲嘢邊度學番嚟㗎,點識㗎?咁得人驚嘅。Amy氣定神閑話:細細個出嚟玩就識㗎喇,同人玩唔妥人地咪鬥望咯,狹路相逢勇者勝,邊個眼神夠凶夠定力邊個就嬴,功力係慢慢練番嚟嘅,好似你咁嘅貨色,唔駛幾秒就將你KO啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆