上一頁下一頁
發新話題

大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
1.2k  220.5k

明天staycation. 訂了Regal Kowloon. 中午12:00去潮州城飲茶, 1:30過去攞房. 鴛鴦浴後, 上床慢慢玩, 最後屌閪+中出. Dinner at 牛一(G/F of iSquare).

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-2-26 17:29 發表 查看引用來源
明天staycation. 訂了Regal Kowloon. 中午12:00去潮州城飲茶, 1:30過去攞房. 鴛鴦浴後, 上床慢慢玩, 最後屌閪+中出. Dinner at 牛一(G/F of iSquare).
精益求精!

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-2-26 17:29 發表 查看引用來源
昨晚staycation too,扑左5次

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-28 11:26 發表 查看引用來源

昨晚staycation too,扑左5次
前日1:30pm去Regal Kowloon攞房, 鴛鴦浴後, 同囡囡玩一陣, 插佢閪窿但吾射精. 再去做gym, 做完食個tea. 最後番房, 正式埋牙, 無套中出完埸.

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-2-25 08:25 發表 查看引用來源
我回應Amy話:我同妳關係咁好,妳又同我咁夾,我好有信心可以同妳發展落去,返到香港妳要成日陪我㗎!Amy笑笑口話:唔知點解聽完妳呢番說話,我感覺有少少反胃。我扮嘢話:唔怪得知妳啱啱先至入廁所爆完石,出到嚟又即刻話反胃啦,肯 ...
終於去到戲肉,聽落十分不妥,我問Amy:妳講真定講假?妳係玩緊插贓嫁禍呀,等於無中生有,老屈秋仔偷妳底褲,後果可大可小,可以好L大鑊㗎,難以想像到時會發生啲咩事,妳諗清楚啲好!Amy回應話:你同我定啦,我部署好晒㗎喇,依計行事萬無一失。我問Amy:妳係咪仲為咗嗰晚單嘢梗梗於懷呀?睇嚟妳報復心都好強喎!Amy話:冇錯,我係有仇必報㗎,每當我諗起嗰晚條仆街點樣當眾羞辱我,不停又八婆又殘菜咁,用呢啲最侮辱性嘅字眼嚟鬧我,係鬧到我喊呀,我就怒火中燒,眼淚會控制唔住咁流落嚟,吊X老母,你話我點忍呀!趁而家人仲喺台灣,快趣嗱嗱聲搞掂佢,唔係返到香港就冇咁嘅機會㗎喇,到時點揾佢人呀?我再問:跟住妳會點呀?Amy話:聽朝早餐後我會話唔見咗條底褲,懷疑俾你地其中一個偷走咗,我會要求搜你地行李,嘿嘿,到時就好玩喇!

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-3-3 04:28 發表 查看引用來源
終於去到戲肉,聽落十分不妥,我問Amy:妳講真定講假?妳係玩緊插贓嫁禍呀,等於無中生有,老屈秋仔偷妳底褲,後果可大可小,可以好L大鑊㗎,難以想像到時會發生啲咩事,妳諗清楚啲好!Amy回應話:你同我定啦,我部署好晒㗎喇,依計行事萬無一 ...
已經去到最後一日,點解仲要搞咁多嘢,我問Amy:要我親手插贓自己朋友,實在係嚴重違反我嘅道德標準,況且擺明老屈,打死佢都唔認啦。Amy好淡定咁話:係呀,我冇預佢認喎,我只求達到人贓並獲嘅效果啫,到時我就會做嘢,咪扮道德L啦,佢對你好好咩,你咪又係鬼死咁多投訴!一鋪打殘佢就啱㗎喇。我仍然有的猶疑就話:諗起陣間要偷偷地塞嘢落佢行李度,我真係手都震埋,一步一驚青呀!沉默咗一陣我話:Amy我可唔可以退出唔搞呀,妳另聘高明啦。Amy聞訊臉色一轉就話:小林妳玩9我呀,唔揾你揾邊個呀?唔通揾番秋仔條飲樣本人呀!你都sortsort地。Amy繼續話:你咪以為退出就冇事,你唔同我合作我就揾番你嚟報仇,我一樣會用同樣理由去搜你地行李,到時秋仔反而冇事,你就嘿嘿大件事咯。我反問Amy話:妳唔怕我之前將妳條底褲毀屍 ,等妳一無所獲咩。Amy笑笑口話:小林你咪咁天真啦,底褲得一條咁多?放心啦,我會帶定一條喺身,到時行李好邊度都好,我一定揾機會塞落去嫁禍你,你走得甩咩?你做咗人地替死鬼咋儍仔!

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-3-5 06:26 發表 查看引用來源
已經去到最後一日,點解仲要搞咁多嘢,我問Amy:要我親手插贓自己朋友,實在係嚴重違反我嘅道德標準,況且擺明老屈,打死佢都唔認啦。Amy好淡定咁話:係呀,我冇預佢認喎,我只求達到人贓並獲嘅效果啫,到時我就會做嘢,咪扮道德L啦,佢對 ...
真係估唔到Amy為求目的可以咁狼死,連我都拖埋落水,佢再警告我話:你咪咁天真以為乜都唔做,就可以獨善其身,有人對你一再容忍已經去到臨界點,只係等待機會,一個唔好彩俾人人贓並獲咁就好玩喇,到時一切新仇舊恨一次過幫你計清,都咪話唔盞。坐立不安嘅我再問:咁即係點呀?妳講清楚啲。Amy氣定神閒話:冇乜點嘅,有人溝女溝出禍,俾人打到口腫面腫,甚至頭破血流都係自找嘅,對我又冇影響嘅,who care!Amy如此說法,令我冷汗直冒面都青埋,心諗我唔會蠢到為咗秋仔咁嘅人,走去犧牲自已係嗎?好漢不吃眼前虧,我低頭向Amy話:好啦Amy我投降喇,妳話點就點啦,我聽晒妳話喇。Amy聽完面口即時唔同晒,好溫柔咁話:小林你咁識事務,抵錫!佢隨即轉身喺我耳邊話:係嘞!聽聽話話咁先得人鍾意㗎嘛,唔駛驚等我錫番你!享受Amy喺我面珠一輪香吻文後,似乎所有煩惱都一掃而空。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-3-11 08:29 發表 查看引用來源
真係估唔到Amy為求目的可以咁狼死,連我都拖埋落水,佢再警告我話:你咪咁天真以為乜都唔做,就可以獨善其身,有人對你一再容忍已經去到臨界點,只係等待機會,一個唔好彩俾人人贓並獲咁就好玩喇,到時一切新仇舊恨一次過幫你計清,都 ...
Amy一輪香吻加迷湯,我已經暈得一陣陣,雙眼水汪汪嘅佢話:開唔開心呀,有冇冧到爆嘅感覺呀?沉醉其中嘅我話:我就嚟俾妳溶化咗喇,差啲老豆性乜都唔記得。蠱惑Amy話:我知你老豆性乜!我話:我老豆咪性林囉,有乜特別呀!Amy笑淫淫話:你老豆唔係性林,你老豆性交先啱,你老豆性交先至有你吖嘛,衰仔!我回應話:Amy妳玩我呀!咁我都係性交囉,嚟呀!做我老婆跟夫性,跟我性交吖。Amy快速回答:跟你性交?你就想喇,啋你都憨交,不過我同你講,如果你將件事辦得妥妥當當,聽日又順順利利嘅話,我可以重新考慮一下,番到香港俾番一次著數你。聞訊雀躍萬分嘅我,已經將所有朋友道義拋諸腦後,只想盡快整死秋仔為止。

明天訂了Holiday Inn Express. 先去Time Square飲茶, 下午2點攞房.

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-3-12 02:45 發表 查看引用來源
Amy一輪香吻加迷湯,我已經暈得一陣陣,雙眼水汪汪嘅佢話:開唔開心呀,有冇冧到爆嘅感覺呀?沉醉其中嘅我話:我就嚟俾妳溶化咗喇,差啲老豆性乜都唔記得。蠱惑Amy話:我知你老豆性乜!我話:我老豆咪性林囉,有乜特別呀!Amy笑淫淫話:你 ...
錢銀同女人冇一個男人唔鍾意,我亦都唔例外,冇辦法唔對Amy言聽計從,我問:妳仲有乜嘢地方想我幫妳,即本開聲,唔駛同我客氣。Amy話:你條假道德L前後判若兩人,由消極變積極,轉駄仲快過轉車,知驚呢,抵受唔住我嘅誘惑呢,點都好,走唔甩㗎喇!嗱!你除咗塞嘢插贓之外,冇乜特別嘢要你做,戲肉係聽朝早餐之後我會上房扮找你地晦氣,到時你扮下嘢配合一下就得㗎喇,盡量少講啲嘢,總之乜都話唔知得㗎喇,其他嘢我會搞掂,記住唔好臨場玩嘢玩變卦,我實唔會放過你㗎,最後一樣,你聽朝早餐盡量同我質秋仔食飽啲,係有咁飽得咁飽,飽到上心口嗰種,就係咁多。我問Amy:我唔係好明,點解要質阿秋仔食到咁飽?所為何事?Amy答:不要問只要做,到時睇好戲啦。睇見Amy一連串動作,深深覺得,秋仔呢次大難臨頭矣!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆