上一頁下一頁
發新話題

大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
1.2k  225.2k

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-4-20 13:50 發表 查看引用來源
有冇人試過在私家車或沙灘上做呢?
大專時代露營, 同自己條女(同校師妹), 系營幕入面屌閪, 吾系乜野秘密. 大家都系咁做. 離島沙灘, 塘福, 梅窩.....都試過.

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-4-20 13:50 發表 查看引用來源
有冇人試過在私家車或沙灘上做呢?
沙灘有玩, 外地啲天體村沙灘乜都得, 只要唔好俾管理人員𥄫到就可以, 本地一般都係帶埋個營仔去, 去啲遠市區些少地點 (南丫島洪聖爺灣泳灘唔錯) , 有外籍人仕, 亦有同志, 不過未必做足, 多數係老虎玩小潤腸, 如果玩爆咗咁佢要焗吞... , 可惜有排都唔使諗, 個營都掉咗...

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-4-20 08:06 發表 查看引用來源
鬥敗公雞似的我話:唔該唔好再刺激我啦,好L慘,一鋪清袋!呢次秋仔好識做,唔再多講嘢,轉眼間成間房變得好沉靜,冇幾耐從浴室傳來Amy聲音禮貌地話:秋仔唔該!好唔可以幫我問外面攞塊大毛巾呀?入面冇晒喇,我想要兩塊呀。秋仔即時從床 ...
隔冇幾耐,Amy用毛巾包住個頭行出嚟,個樣仍然嬲爆爆,但係好温柔同秋仔講:秋仔你可唔可以幫多我一次呀?Amy仲未講完秋仔已醒目地話:吹頭呀嘛,等緊妳呀!嚟呀!坐番呢度,等我幫妳呀。Amy畧有感動話:秋仔你真係好好人,做嘢又咁到位,做你女朋友冇公主病都變公主呀。秋仔扮謙虛話:邊有呀!我都唔係特登嘅,可能天生係咁。條友仔扮晒嘢,聽到都想嘔,Amy再話:好奇怪你仲未有女朋友嘅,啲女仔都唔識欣賞你,可惜呀!我已經有男朋友。此話一出,秋仔即刻震咗一震然後話:有妳一個咁好嘅女朋友,我短十年命都制。Amy笑住話:有冇咁誇呀?不過以我咁硬嘅性格,又粗魯又唔溫柔,可能真係激到你短十年命都似。兩條友吹水吹到旁若無人咁,我慘變冷板凳,好快頭就吹完,Amy仍然埋怨話:咁吹法個頭都旱晒喇,我要個衰人賠番俾我呀!秋仔安慰道:放心啦啲風咁弱,唔會好傷頭㗎,唔好嬲啦,嬲咗就唔靚女㗎喇,而且好易有縐紋㗎!

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-4-21 08:24 發表 查看引用來源
隔冇幾耐,Amy用毛巾包住個頭行出嚟,個樣仍然嬲爆爆,但係好温柔同秋仔講:秋仔你可唔可以幫多我一次呀?Amy仲未講完秋仔已醒目地話:吹頭呀嘛,等緊妳呀!嚟呀!坐番呢度,等我幫妳呀。Amy畧有感動話:秋仔你真係好好人,做嘢又咁到位,做 ...
頭就吹完嘞,但Amy仍然投訴話:沖完涼洗完頭仲係咁嘅,成陣味又腥又臭,點算呀?唔駛瞓啦!秋仔安慰道:冇嘢嘅,可能妳自己形住啫。Amy自言道:唔得喇,都係隊番支煙辟下味先,秋仔你有冇煙呀?秋仔答:冇呀,我都唔食煙嘅,林仔都係。Amy不屑地話:佢食唔食煙關我叉事呀!有我都唔會要,容乜易又乃嘢㗎。Amy似乎句句說話都針對住我,佢繼續話:咁算啦,我自己落街買包,橫掂酒店又唔食得煙嘅。我搭咀話:我陪妳呀,咁夜一個女仔落街好唔安全㗎!但被Amy反寸話:同你一齊落街仲唔安全呀,你同我坐定定唔好郁就係最大嘅幫忙,ok?秋仔接著開聲話:Amy妳唔記得嗱,我係妳嘅守護天使,時刻都要保護妳嘅安全㗎嘛,等我陪妳啦。Amy有少少唔好意思話:已經煩咗你成晚,仲要你陪我落街,唔係幾好嘅。秋仔感情答道:予其留喺房度一路担心,我寧願一路陪住妳保護妳我更加放心。死人秋仔咁識氹女仔,色慾男呢次有難矣,Amy顯得心花怒放,佢答:咁好啦,不如我地快啲出門口咯!

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-4-22 08:53 發表 查看引用來源
頭就吹完嘞,但Amy仍然投訴話:沖完涼洗完頭仲係咁嘅,成陣味又腥又臭,點算呀?唔駛瞓啦!秋仔安慰道:冇嘢嘅,可能妳自己形住啫。Amy自言道:唔得喇,都係隊番支煙辟下味先,秋仔你有冇煙呀?秋仔答:冇呀,我都唔食煙嘅,林仔都係。Amy不屑 ...
兩個人動作好快,各自換好衫準備出門口,我有少少動氣單打Amy話:附近嗰家7仔之前有人搞破壞,家陣暫停營業,你地去佢對面全家啦。秋仔好奇話:咁奇,7仔都閂門?Amy知我唔滿意,故意刺激我話:廢話,我地自己唔識睇咩,秋仔有你陪我好開心呀,快啲,我地拍住拖去街街咯。然後一手撟住秋仔,狀甚親熱咁出門口,突如其來嘅飛來艷福,令秋仔喜不自勝,仲洋洋得意回頭向我示威,展露出勝利嘅笑容,我當然向其舉中指作為回報啦。人去留空,剩下我一個獨守空房,狀甚淒涼,一子錯,滿盆皆落索,形勢全面逆轉,Amy呢條路已經冇辦法再行落去,唯有怪自己一時忍唔住,慘淡收場,諗諗下周公急call就瞓着咗。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-4-23 03:25 發表 查看引用來源
兩個人動作好快,各自換好衫準備出門口,我有少少動氣單打Amy話:附近嗰家7仔之前有人搞破壞,家陣暫停營業,你地去佢對面全家啦。秋仔好奇話:咁奇,7仔都閂門?Amy知我唔滿意,故意刺激我話:廢話,我地自己唔識睇咩,秋仔有你陪我好開 ...
好夢正酣,點知又俾叮咚叮咚嘈醒,開門果然係秋仔返歸,唔見Amy噃,秋仔話:佢返番自己房,話唔想見到你。我垂頭喪氣話:唉!都預咗㗎喇,你地飲酒嚟呀?成浸酒除嘅。秋仔話:係呀,原先話扯完支煙就走,後尾見全家門口有枱凳,咁咪坐低再隊多兩罐台灣啤吹下水囉。我問秋仔:喂佢有冇一路撟住你呀?你就過㽼啦。秋仔答話:我梗係想啦,點知一出電梯口就fing甩我,話係故意激你喎。我問:佢唔係好冧你嘅咩?咁短㽼呀!秋仔輕鬆答話:我對條條女都係咁㗎喇,逢場作戲,有得玩咪玩咯,駛乜咁認真呀,話時話我聽日又約咗條台灣靚女,琴晚柜面嗰個呢,一齊行街食飯睇戲,諗起都開心,始終台灣妹係易約啲嘅,開放啲嘅,嗱聽日行程唔駛預我,你同色慾男女起晒牙齒痕,睇怕你聽日都係食自己多。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-4-24 08:31 發表 查看引用來源
好夢正酣,點知又俾叮咚叮咚嘈醒,開門果然係秋仔返歸,唔見Amy噃,秋仔話:佢返番自己房,話唔想見到你。我垂頭喪氣話:唉!都預咗㗎喇,你地飲酒嚟呀?成浸酒除嘅。秋仔話:係呀,原先話扯完支煙就走,後尾見全家門口有枱凳,咁咪坐低再隊多 ...
我提醒秋仔:玩還玩唔好玩過籠,記得聽日搭黃昏六點班高鐵返台北呀,唔係到時留落異鄉呀。秋仔話:你同我定啦,我有分數嘅,話事話你俾番張高鐵飛我先,到時自己入站上車,唔駛等嚟等去。我話都好,於是喺行李度摷番張飛俾佢,秋仔又話:唔好話我唔提醒你,Amy一口咬定係你有心整蠱佢,佢話唔會就咁罷休,你玩大咗喇老友,好自為之啦。一言驚醒夢中人,我第一時間衝入浴室看個究竟,仆街喇呢次,條染精大毛巾唔見咗,實係俾Amy攞走咗,佢都唔知會用嚟做乜,你話點算。一波未平一波又起,秋仔再話:你幫Amy買嗰十幾盒手信,佢唔會再要,叫你自己啃咗去。我問點解,秋仔話:Amy對你所有野都唔敢要,怕你整汚糟晒,點送俾人呀?玩完喇,Amy對我嘅信任程度已經降到零。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-4-27 08:26 發表 查看引用來源
我提醒秋仔:玩還玩唔好玩過籠,記得聽日搭黃昏六點班高鐵返台北呀,唔係到時留落異鄉呀。秋仔話:你同我定啦,我有分數嘅,話事話你俾番張高鐵飛我先,到時自己入站上車,唔駛等嚟等去。我話都好,於是喺行李度摷番張飛俾佢,秋仔又話 ...
自毀長城,喺我嘅愚蠢行為驅使下,與Amy建立嘅良好關係已經一去不復返,至於插贓嫁禍秋仔一事,更加係無疾而終,況且條底褲都俾Amy用埋,唔駛諗咁多,乜心機都冇晒,好很眼瞓,瞓醒再算,我同秋仔講:好快天光快啲瞓,記住聽朝食完早餐要上房執行李,秋仔答:你同我定,我plan好晒喇,諗起明天佳人有約,真係鬼打都冇咁精神,聽日你地去科博館唔駛預我。我失笑地話:乜你仲以為我可以同佢地出行咩?未死過呀!秋仔表情突然轉為嚴肅話:老實同你講,根據Amy啲語氣,聽日情況唔會平靜得去邊,你要有心理準備。秋仔語氣令我大吃一驚,我問:乜嘢情況呀?你唔好嚇我,我好細胆㗎,有咩事你要幫我。秋仔耍手話:當初同你講色字頭上一把刀,你偏唔信邪,走去勾二嫂,呢次死得啦,我要瞓喇。經此一嚇,剩下嗰幾粒鐘又點會瞓得着,一味輾轉反側在床上。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-4-28 03:16 發表 查看引用來源
自毀長城,喺我嘅愚蠢行為驅使下,與Amy建立嘅良好關係已經一去不復返,至於插贓嫁禍秋仔一事,更加係無疾而終,況且條底褲都俾Amy用埋,唔駛諗咁多,乜心機都冇晒,好很眼瞓,瞓醒再算,我同秋仔講:好快天光快啲瞓,記住聽朝食完早餐要上 ...
唔瞓唔瞓還須瞓,太攰結果瞓着咗,

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-4-28 03:16 發表 查看引用來源
自毀長城,喺我嘅愚蠢行為驅使下,與Amy建立嘅良好關係已經一去不復返,至於插贓嫁禍秋仔一事,更加係無疾而終,況且條底褲都俾Amy用埋,唔駛諗咁多,乜心機都冇晒,好很眼瞓,瞓醒再算,我同秋仔講:好快天光快啲瞓,記住聽朝食完早餐要上 ...
始終周公對我最好,不離不棄,點知矇矇鬆鬆間,門口出現一輪人聲鼎沸拖喼聲將我嘈醒,似乎係旅行團散band落去食早餐,冇耐又聽到好似隔離色慾男女閂門聲,Amy咁犀利瞓咁少?原來都成7點半有多,睇秋仔瞓到流晒口水,唔理咁多一於叫醒佢,話成棚人落咗去食早餐,Amy佢地都係,再遲啲粥水都冇埋,本住執輸行頭慘過敗家心態,秋仔迅即行動,三扒兩撥就出門口,落到餐廳嘩!坐滿九成人咁滯,聽落似係香港團,不失港人特色,大聲講大聲笑,可能去旅行心情特別興奮啩,當人聲杯盆聲交錯間,有人大聲嗌:秋仔小林!呢邊呀!原來Amy一早霸咗張四人枱,真係好,我多謝Amy話:好彩有你幫我地攞埋位,否則如何是好。Amy話:唔好講咁多,快啲去攞嘢食先,班友好似放監出嚟咁,個個如狼似虎,你地手慢啲都冇。點知同秋仔一出去睇,種類已經唔多,仲係盆盆好似賣淨庶,我問侍應小姐話:請問食物全都沒了,還會再添加嗎?小姐答道:不好意思,要稍等一會才會再有。冇法啦!唔通食冷飯菜汁咩,唯有飲住咖啡先啦,色慾男終於開聲話:你地琴晚就開心啦,有Amy陪你地瞓,我知秋仔你就冇乜嘢嘅,其他人就好難講。此話一出,嚇到我幾乎噴咖啡咁滯。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆