上一頁下一頁
發新話題

大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
1.2k  220.5k

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-7-7 08:51 發表 查看引用來源
返到屋企門口諗住細細聲開門費事俾人知,點知讀緊中學嘅細佬已經棟咗喺度,我問佢點解仲未瞓,佢話:阿媽叫我等妳門,佢地一早瞓咗喇,放心啦!我唔會爆響口話妳咁夜返嘅,不過...妳識做啦!妳唔係話唔返嚟瞓嘅咩?我同佢講:唔好問咁多, ...
Amy話:故事全部講完,我走喇,記住還錢唔好走數呀!出面色慾男同秋仔喺度嘈話成個鐘頭你地咩事呀?Amy賴話我又痾又嘔阻晒啲時間,秋仔似乎有啲唔忿氣話:咪係囉,要人等成粒鐘,愛都做完啦。Amy反駁話:你講咩呀!咪以為同我熟咗就可以亂咁噏,唔信你入去睇下。秋仔不良嘅說話挑動咗色慾男敏感神經,佢沉默咗一輪話:咁你check完林仔未呀?秋仔呢邊又點呀?Amy得到好處,順理成章話:搜過喇冇事,佢冇偷到,至於秋仔就我信得過佢,唔駛搜喇。秋仔隨即大聲話:多謝Amy姐信任!唔同你地講咁多,佳人有約我走先。然後滾水淥腳一支箭走咗去,色慾男似乎暗火上升,自然自語話:都唔知為乜,搞出一場大龍鳳又草草收場,嘥時間。我心諗你條女借你過橋搵着數,你都仲懵然不知,可能你連自己個頭綠咗幾耐都仲未知。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-7-8 08:07 發表 查看引用來源
Amy話:故事全部講完,我走喇,記住還錢唔好走數呀!出面色慾男同秋仔喺度嘈話成個鐘頭你地咩事呀?Amy賴話我又痾又嘔阻晒啲時間,秋仔似乎有啲唔忿氣話:咪係囉,要人等成粒鐘,愛都做完啦。Amy反駁話:你講咩呀!咪以為同我熟咗就可以 ...
色慾男對Amy呢種高高舉起但又輕輕放低嘅行為甚為不解,佢再問:既然唔係佢地偷,咁條底褲呢?死女包Amy為咗自圓其說,竟然不負責任話:我呢次摷唔到,唔代表佢地冇偷到喎,只不過冇證據啫。我聽到火起話:Amy妳係咪咁講嘢呀,有就有冇就冇,唔好屈完又屈喎。死女包同我打咗個眼色話:心照啦,鬼唔係你一早收埋咗,等我地揾唔到咩,冇時間咋,否則我番箱倒籠都要摷佢出嚟,等你偷得咁過癮吖嗱。身有屎嘅我,對滿口慌言嘅Amy不敢再多作反駁,萬一佢嚟真我咪死,冇腦色慾男指住我話:最大嫌疑就係你,算你走運,醒定啲呀!剩番半啦鐘,Amy忽然毫不避忌同色慾男講:Honey我想扑嘢呀,夠唔夠時間啫?色慾男怱忙拉住Amy話:咁大聲,林仔喺度呀。Amy望一望我亳不在乎話:係呀,我鍾意呀,吹呀!Honey呀,我好想食蕉呀,好耐未食過喇,得唔得啫?色慾男邊拉住Amy邊講:得喇!細聲啲啦!Amy最後話:小林我地番房扑嘢喇,你食自己啦!正仆街!俾佢玩到殘。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-7-9 09:33 發表 查看引用來源
色慾男對Amy呢種高高舉起但又輕輕放低嘅行為甚為不解,佢再問:既然唔係佢地偷,咁條底褲呢?死女包Amy為咗自圓其說,竟然不負責任話:我呢次摷唔到,唔代表佢地冇偷到喎,只不過冇證據啫。我聽到火起話:Amy妳係咪咁講嘢呀,有就有冇 ...
色慾男女果然食得唔好嘥,剩番半粒鐘都唔放過,酒店隔聲算係唔錯,但仍然傳來隔離房撞牆聲不斷,同埋斷斷續續嘅女仔叫床聲,可想而知戰情相當激烈,Amy都唔知係咪有心整蠱,等我有得聽冇得食,折磨下你都好,此情此景好難冇反應,本想打番次發泄,但肚腩仍然隱隱作痛,唯有就此作罷,聽聽下隔離房完全冇晒聲喎,鬼唔係速戰速决咩,理得你死呀,我都要執嘢走人,點知隔冇幾耐,又傳來個男人扯住扯住嗌咗好多聲,睇怕係色慾男出緊嘢都未定,睇兩條友嘅套路,似乎係隊完一輪之後轉玩食蕉,然後口爆收場,應該係咁,除非唔係,Amy妳就爽啦,食到飽飽嘞,我都想請妳食,我有好多貨。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-7-11 08:17 發表 查看引用來源
色慾男女果然食得唔好嘥,剩番半粒鐘都唔放過,酒店隔聲算係唔錯,但仍然傳來隔離房撞牆聲不斷,同埋斷斷續續嘅女仔叫床聲,可想而知戰情相當激烈,Amy都唔知係咪有心整蠱,等我有得聽冇得食,折磨下你都好,此情此景好難冇反應,本想打 ...
話口未完,又有人撳門鐘,會唔會阿姐催交房呢?點知開門一睇又係Amy,我問:咁快做完嘢嗱,食飽未呀?未飽我仲有喎。Amy回話:死啦你去!喂我地散喇,要唔要一齊呀?講講下見Amy咀角有啲異樣,我話:偷食唔抹咀呢,仲痴住啲戰利品喎。Amy話頭醒尾,亳不在乎喺我面前以淫蕩方式,用條脷將咀唇轉咗一圈,睇到我即起反應,佢然後問:得未呀!仲有冇呀?我伸前一睇話:仲有少少,嘩妳個口好腥呀!Amy反寸我話:係呀!腥得過你嗰啲,直頭臭L到嘔呀。我再問:乜妳唔刷番牙或者啷口㗎?以我過往經驗,對方好快會刷番牙嘅。Amy唔順氣話:我啲事駛你理,你邊位呀?我回話:我都係唔去喇,我已經係不受歡迎人物,你地自己去啦。Amy有少少動怒話:吊!早響呀嘛,仲咁多嘢講,嘥晒我啲時間,食自己啦!跟住頭也不回走咗去,我又番轉頭執行李。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-7-12 10:34 發表 查看引用來源
話口未完,又有人撳門鐘,會唔會阿姐催交房呢?點知開門一睇又係Amy,我問:咁快做完嘢嗱,食飽未呀?未飽我仲有喎。Amy回話:死啦你去!喂我地散喇,要唔要一齊呀?講講下見Amy咀角有啲異樣,我話:偷食唔抹咀呢,仲痴住啲戰利品喎。Amy話頭 ...
搞咩呀又撳門鐘?開門即刻話:又想點呀!都話唔去咯。點知一睇係執房阿姐推住車駕到,佢話:先生不好意思,請問您要打掃房間嗎?我回答話:不!我要退房啦,可是我還在整理行李,可以給我一點時間嗎?睇清楚啲原來唔係阿姐,反而係一個廿歲出頭到嘅女仔,個樣幾得下,橫掂得閒到死,不如試下搭訕下佢咯,我問:很少看見像妳這樣年輕的在做奥巴生(台灣女性雜工)工作。女孩好坦率答話:我不是酒店員工,我是派遣工,是屬於一家顧傭公司派遣我過來做臨時工的。呢個女仔似乎都唔太欣賞自己做緊嘅嘢,我再問:妳好像不太滿意這種工作,沒得選嗎?女孩答:我還在讀大學,想賺點外塊錢而已,不能挑啦。台灣女仔冇港女防備心咁重,打開話題容易好多,幾日冇着落淫念又起,心諗不如彈三四千同妳扑番鑊啦,妳又搵到錢我又出到貨,一家便宜兩家着,何樂而不為呢?諗到真嘅一樣,你乾晒塘有鬼錢咩,賭白頭片?俾人剪都似。

沙灘 泳池

引用:
原帖由 bitebite 於 2019-1-10 10:39 發表 查看引用來源
人妻的老公床上
正呀😀

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-7-16 01:16 發表 查看引用來源
搞咩呀又撳門鐘?開門即刻話:又想點呀!都話唔去咯。點知一睇係執房阿姐推住車駕到,佢話:先生不好意思,請問您要打掃房間嗎?我回答話:不!我要退房啦,可是我還在整理行李,可以給我一點時間嗎?睇清楚啲原來唔係阿姐,反而係一個廿歲 ...
講下講下個姐姐仔話:不好意思我還有很多事情要做,不能跟你聊太久,謝謝您再見!咁短癮?我截住佢話:等一下,我床上面有很多食品手信,可是已經全拆開不能送人,妳有興趣的話我送給妳吧!姐仔梗係鍾意啦成幾千蚊台幣噃,佢話:當然喜歡,您不介意的話我全拿走好嗎?結果姐仔取來一個布袋拖筴,一件不淨咁全部掃走晒,都好終於有個着落,雖然肉赤啲但起碼唔會咁折墮,姐仔連聲多謝就走咗去,行李我亦都執完晒,跟住就係落大堂交房,一條友百無聊賴做乜好呢?諗諗下不如上番房搵條姐姐仔傾下計都好,上到房唔見人噃,不如周圍揾下先啦,結果喺色慾男女間房見到佢,色慾男女兩條友咁冇公德心,都唔知將間房搞成點,真係唔恭喜姐仔,姐仔驚見我出現,佢問:怎麼您還在,不是已經離開了嗎?我答:我一個人沒地方去很無聊,想找妳聊聊天,不知道可不可以!姐仔躊躇咗一陣話:可是我在工作,有點不方便。我死lur話:沒關係!我呆在一旁就可以啦。姐仔似乎無法抗拒話:那隨你吧!

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-7-22 09:20 發表 查看引用來源
講下講下個姐姐仔話:不好意思我還有很多事情要做,不能跟你聊太久,謝謝您再見!咁短癮?我截住佢話:等一下,我床上面有很多食品手信,可是已經全拆開不能送人,妳有興趣的話我送給妳吧!姐仔梗係鍾意啦成幾千蚊台幣噃,佢話:當然喜歡, ...
姐仔對於我呢種死纏爛打方式開始有啲戒心,始終係陌生人加上我好似一條友自己嚟旅行,仲係喺台中煙花地,佢開始有啲推庒話:先生您還是請回吧,我們飯店規定員工不能跟客人一起在房間,更何況您已經退房,給管房看見會有處分的,您也不想讓我丟工作吧?條女講成咁唯有識做啦,不過我都盡最後努力話:妳甚麼時候下班?姐仔語氣變得謹慎話:你想幹嘛?我跟你不熟耶。我連忙解釋話:不要誤會,我只想請妳吃頓飯,我今天晚上就要回香港,下午很無聊,只想找個人聊聊天而已,相請不及偶遇,不知道妳會答應嗎?還有我不是一個人來台灣,我是跟三個朋友一同來的,可是道不同不相為謀,剛才已經各散東西了。姐仔隨即問道:那你告訴我,你是不是有一對情侶朋友住在這房間的?我說:是啊!有甚麼問題嗎?姐仔帶點憤怒話:問題就大了,他們真的是亳無公德心可言,髒東西到處都是,用過的物品更是隨處亂丟不作整理,更可怕的是他們睡過的床,不堪入目,你自己去看!我心諗梗係啦,岩岩先至進行完性戰,我掀開張被一睇,嘩塞!枕頭上,床單上同被上,全部痴住一撻撻漬,我同時心諗色慾男都幾勁噃,可以派到咁多貨,咁又係嘅,遇到Amy呢啲超級對手,想唔俾佢搾乾搾淨都幾難。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-7-25 09:46 發表 查看引用來源
姐仔對於我呢種死纏爛打方式開始有啲戒心,始終係陌生人加上我好似一條友自己嚟旅行,仲係喺台中煙花地,佢開始有啲推庒話:先生您還是請回吧,我們飯店規定員工不能跟客人一起在房間,更何況您已經退房,給管房看見會有處分的,您 ...
正呀😀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆