上一頁下一頁
發新話題

大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
1.2k  225.4k

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-11-21 06:02 發表 查看引用來源
好嘞一輪潤滑之後開始上馬嘞,小雅純熟地胯過我下半身,然後用手揸實我嗰條硬到好似鐵棒嘅肉棍,對準自己穴位就一嘢坐晒入去,咁鬼大力自然就兩個都嗌咗出嚟,小雅非常進取,趁未入閘搏命打圈落騎功嚟提升狀態,  佢用佢巨躉一下一 ...
好快白旗舉高開始出閘嘞,小雅迅速搶疆全力推騎,喂阿姐妳仲叫我唔好快射!你咁樣狂衝猛刺,妳估妳跑一千呀!家陣二千四長途呀阿姐,容乜易俾妳放乾㗎,好彩條女原來只係想進佔沿欄有利位置,採取留前鬥後策略,於是動作相應慢落嚟,收緊番晒疆繩只係一下一下咁慢慢鋤落去,等我有番啲廻旋餘地,保留番啲精力作最後衝刺,佢落我上,佢上我落,大家動作配合得天衣無縫,偶爾我會頑皮地隊高兩嘢,女騎師忍唔住會開心地尖叫兩聲,睇住小雅大波配合動作一上一落彈下彈下,沿途可謂風光明媚,我就由鐵條變鋼條,感覺無堅不摧。

引用:
原帖由 籠中粗俗的OL 於 2019-1-10 07:45 發表 查看引用來源
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
試過好多地方都好正,有次去咗5星酒店,浴室同房都好大,仲對住冇遮擋嘅景,又有疏化,個次同女友玩咗好多野,响浴室又玩,响疏化又玩,床又大,每個地方都玩過,仲對住塊鏡玩,又著唔同嘅制服,轉唔同姿勢,學晒AV咁玩,勁正! 仲叫女友帶埋佢套校服去。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-11-24 16:35 發表 查看引用來源
試過好多地方都好正,有次去咗5星酒店,浴室同房都好大,仲對住冇遮擋嘅景,又有疏化,個次同女友玩咗好多野,响浴室又玩,响疏化又玩,床又大,每個地方都玩過,仲對住塊鏡玩,又著唔同嘅制服,轉唔同姿勢,學晒AV咁玩,勁正! 仲叫女友帶埋佢套 ...
我都鍾意咁樣同我老婆玩,不過我地未試過制服,遲些試下

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-11-23 10:23 發表 查看引用來源
好快白旗舉高開始出閘嘞,小雅迅速搶疆全力推騎,喂阿姐妳仲叫我唔好快射!你咁樣狂衝猛刺,妳估妳跑一千呀!家陣二千四長途呀阿姐,容乜易俾妳放乾㗎,好彩條女原來只係想進佔沿欄有利位置,採取留前鬥後策略,於是動作相應慢落嚟,收緊 ...
領頭羊一馬當先,步速不徐不疾,小雅打樁式嘅騎法充滿勁力,但發現佢頻率非常穩定,只要前段唔俾佢坐爆,適應之後就能夠掌控節奏,幾時射精由我話事,數度忍而不發已令我百忍成金,子彈多到春袋都裝唔住就嚟要漏出來,下一發肯定非同小可,有套真係嘥咗啲,如果可以無套中出就好喇,得把聲你敢咩?你敢佢都唔制啦,容乜易喺台灣多咗個仔㗎,諗咁多做乜呀,不如盡量享受做愛嘅樂趣啦,一路做一路諗嘢仲有一樣好處,就係分散注意力之下更加唔容易出嘢,反而唔覺意隊到小雅嗌晒救命。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-11-25 04:32 發表 查看引用來源
領頭羊一馬當先,步速不徐不疾,小雅打樁式嘅騎法充滿勁力,但發現佢頻率非常穩定,只要前段唔俾佢坐爆,適應之後就能夠掌控節奏,幾時射精由我話事,數度忍而不發已令我百忍成金,子彈多到春袋都裝唔住就嚟要漏出來,下一發肯定非同小 ...
好快已經去到對面直路,最辛苦係我細佬,不斷埋頭苦幹來頂住泰山壓頂般嘅壓力,兩隻手咁得閒自然周圍摷嘢玩,尤其是對導彈,簡直玩個不亦樂乎,最後索性揸實佢等佢唔好周圍亂咁飛,去到轉彎位小雅加強力度準備轉入最後直路,入到直路小雅開始落騎功,全面收緊疆繩將我夾到實一實,去到最後二百米,小雅全力推騎作最後衝刺,死女包驚我唔死仲雙手拉實床框借力,務求一嘢將我騎爆過終點,可惜妳精我都唔呆,狂忍住喺臨终點前將佢大力扯落馬,馬失前蹄嘅小雅驚叫:你幹嘛啦,不是要射嗎?啋妳都傻,射唔射由我話事,話音未落我已經反客為主,大力捉實佢盆骨來一個壯漢推車從後而入,小雅點掙扎都係徒勞。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-11-27 08:22 發表 查看引用來源
好快已經去到對面直路,最辛苦係我細佬,不斷埋頭苦幹來頂住泰山壓頂般嘅壓力,兩隻手咁得閒自然周圍摷嘢玩,尤其是對導彈,簡直玩個不亦樂乎,最後索性揸實佢等佢唔好周圍亂咁飛,去到轉彎位小雅加強力度準備轉入最後直路,入到直路 ...
騎咗我咁耐又忍咗妳咁耐,輪都輪到我發圍啦,幾個月未開過飯仲唔玩番夠本先奇,之前講過條女個Pat又彈又好肉,依家美色當前,我仲會客氣?試下有幾彈都好,毫無憐憫之心嘅我開行馬力一嘢去盡,小雅PatPat回彈幅度果然強勁,連番抽挿搞到成間房都係啪啪聲,小雅剛啱騎完二千四虛耗大量體力,有啲頂唔順話:幹嘛那麼大力,好痛耶!真係啋9妳都傻,摩打撻著咗仲收得番,叫我細力啲?再大力啲就差唔多,為咗加強抽挿力度,我忽發奇想,幻想對手係Amy,一諗起Amy唔好話,真係寧捨起勁,條粗口妹放蕩不覊又大波,正所謂女人不壞男人不愛,仲唔吊番妳夠本!於是搏晒老命,隊到青筋都暴現,房間入面啪啪之聲不絕於耳。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-11-30 08:34 發表 查看引用來源
騎咗我咁耐又忍咗妳咁耐,輪都輪到我發圍啦,幾個月未開過飯仲唔玩番夠本先奇,之前講過條女個Pat又彈又好肉,依家美色當前,我仲會客氣?試下有幾彈都好,毫無憐憫之心嘅我開行馬力一嘢去盡,小雅PatPat回彈幅度果然強勁,連番抽挿搞 ...
玩狗仔式對於角色幻想真係有好處,背住見唔到個樣,你盡情幻想邊個都得啦,Amy角色出現成為今次做愛嘅一道加強劑,我好似開行turbo咁作出連番唔要命嘅抽挿,力度之大除咗出現強勁啪啪聲之外,仲有係男女哀嚎呻吟聲,原本以為小雅又會再投訴,點知佢反應係:啊啊!這樣就對了,快!用力點,深一點,啊!Amy嘅誘惑加上小雅嘅淫蕩叫聲,我知道自己唔頂得好耐,再揷多一輪之後,已到左爆發邊沿,我嘗試收慢速度盡量拖延,點知小雅投訴話:你幹嘛啦!沒吃飯嗎?不要停下來,我快到了。吖頂妳!我出錢又出力,妳瞓喺度享受仲要鬧9我?好唔順啫,不過話時話,小雅似乎真係真情流露,並非一般職業女性嘅虛情假意,咁我今次即係好掂檔啦,但係我都想玩下妳先,等妳咁過癮吖嗱。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-12-2 08:25 發表 查看引用來源
  玩狗仔式對於角色幻想真係有好處,背住見唔到個樣,你盡情幻想邊個都得啦,Amy角色出現成為今次做愛嘅一道加強劑,我好似開行turbo咁作出連番唔要命嘅抽挿,力度之大除咗出現強勁啪啪聲之外,仲有係男女哀嚎呻吟聲,原本以為小雅 ...
呢一刻鐘小雅正處於愛與痛的邊沿,我突然停止抽挿,並即時掹番枝棍出嚟,好easy好滑溜,小雅入面已經充滿愛液,望下支棍,已經操到火紅火綠出煙咁滯,真係點下都會爆,小雅再次發出強烈投訴:幹嘛你一直搞破壞!求求你給我吧!我真的受不了。從未試過有女咁樣哀求過我,英雄感不禁油然而生,都唔知係我特別勁吖,定係隻春藥 關係,唔理咁多,好好地埋埋尾再講,靚Pat就玩過嘞,最後想中出埋小雅過終點,於是我撳底小雅,再來個360度反轉再反轉,以君臨天下,泰山壓頂姿勢正面迎戰,已經無須有任何顧慮,有幾多去幾多,以跑一千嘅騎法起步已經傾盡全力,瘋狂衝刺,房內淫聲浪語此起彼落,張床不停發出吱吱聲響,就嚟俾我地遨散咁滯,最後小雅淫蕩叫道:小林哥我到了!到了!啊啊!我亦都用四字粗口大嗌一聲配合,一齊衝過終點,之後一洩如注,精液傾囊而出,都唔知射咗幾多下,射到春袋都凹埋,腳軟先至停,最後扒咗喺小雅身上不停喘氣。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-12-3 07:55 發表 查看引用來源
呢一刻鐘小雅正處於愛與痛的邊沿,我突然停止抽挿,並即時掹番枝棍出嚟,好easy好滑溜,小雅入面已經充滿愛液,望下支棍,已經操到火紅火綠出煙咁滯,真係點下都會爆,小雅再次發出強烈投訴:幹嘛你一直搞破壞!求求你給我吧!我真的受不了 ...
大戰過後攰到死,我壓住小雅不停唞氣,小雅錫咗我一啖話:小林哥你怎麼了?心跳得厲害,不會有什麼問題吧。我唞住氣話:放心吧!我沒有心臟病,我好得很,只不過一路使勁衝又併命射,已經沒力氣了,要休息一下。小雅話:我擔心你會出現馬上風,到時候就慘了。我錫小雅兩啖然後話:牡丹花下死,做鬼也風流,死在妳身上還挺不錯的。小雅用手指撳住我咀話:不要亂講,我沒那麼厲害,快點拔出來吧,萬一你軟掉漏在裏面就糟糕了。好啦妳話掹就掹啦,不過阿姐妳夾得我好實喎,俾佢夾實嚟掹,又痺又痛忍唔住嗌咗幾聲,連最後幾滴都要榨埋出嚟,好冇陰公啫。小雅頑皮地話:是又怎樣,我就是要把你榨乾啊,之前不是已經說過了嗎。喂阿姐駛唔駛玩到咁盡呀,留番幾滴俾我養住條命好喎。

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-12-6 01:17 發表 查看引用來源
大戰過後攰到死,我壓住小雅不停唞氣,小雅錫咗我一啖話:小林哥你怎麼了?心跳得厲害,不會有什麼問題吧。我唞住氣話:放心吧!我沒有心臟病,我好得很,只不過一路使勁衝又併命射,已經沒力氣了,要休息一下。小雅話:我擔心你會出現馬上風 ...
正呀😃

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆