大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
37  225.5k

定期使幾舊嚟啪啪, 幾位師兄係幾米 fan 屎 (幾有米 ).

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-3 12:23 發表 查看引用來源
吾可以呀! 隨時夢遺, 射到成條褲都系精.
師兄唔只荷包, 連一齊出生入屎嘅好兄弟都咁多貨, 多到滿瀉...

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-4 13:18 發表 查看引用來源
艾兄好識講笑. 明天週末, 打算去邊度啪啪啪呀?
窮 L 有邊度可以去, 學唐寅話齋, 山下一群鵝, ..........肚餓喫鵝醫肚餓, 食飽返歸鋤老婆....

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-15 12:39 發表 查看引用來源
大家保重身體. 吾屌吾知身體好!
自己已經係老嘢, 對上仲有長輩要照顧, 各位都要保重, 留得青山在, 那怕冇柴偷.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-28 13:37 發表 查看引用來源
多謝師兄! 24/12晚一齊沖涼, 上床玩69, 坐蓮, 狗仔, 最後無套中出. 25/12臨退房前, 再屌多穫收工.
太多鑊數都數唔哂....師亨果然係    「近」  

引用:
原帖由 a-group 於 2021-1-13 09:50 發表 查看引用來源
當然是向海既露天酒店!!
引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-13 13:18 發表 查看引用來源
系布吉酒店房, 對住沙灘屌女+後入, 另有一番風味.
天體灘四周都係肉蟲, 各有各啪, 你都咪話唔盞  
當年器材冇而家咁勁冇咁易偷拍, 多數只係用眼睇, 而家隨時俾人直播...  留番 villa/resort 先玩得 outdoor sex.

引用:
原帖由 斷空食客 於 2021-1-13 13:37 發表 查看引用來源

其實,有觀眾會爽D.
會失準呢, 始終見世面少..  不過好多不舉伯伯四圍睇人啪啪, 完場掌聲鼓勵...

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-4-20 13:50 發表 查看引用來源
有冇人試過在私家車或沙灘上做呢?
沙灘有玩, 外地啲天體村沙灘乜都得, 只要唔好俾管理人員𥄫到就可以, 本地一般都係帶埋個營仔去, 去啲遠市區些少地點 (南丫島洪聖爺灣泳灘唔錯) , 有外籍人仕, 亦有同志, 不過未必做足, 多數係老虎玩小潤腸, 如果玩爆咗咁佢要焗吞... , 可惜有排都唔使諗, 個營都掉咗...

前往最後回覆