上一頁下一頁
發新話題

馬交的Story1,p1-1#圖...part2–#8圖⋯#20⋯#34.part3-#37

收藏  |  訂閱
47  33.3k

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-16 12:17 PM 發表 查看引用來源

吾係,係另外一個人,性愛指導女神
佢教你仆野?

做個男閨密都唔錯喎......

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-1-16 02:31 PM 發表 查看引用來源

天生白虎真係好少見
但搞完白虎唔係會輸錢咩😆?
我本身都冇賭$,但發覺個排真係好黑好多事發生,=.=吾通真係有關係,不過個香港女仔屋企係好有$,但被屋企人大細超,所以學壞左。純天然真係好特別,仲係饅頭包,脹卜卜,加埋下面女仔D水好滑,女上男下前後搖好爽好high,哈哈

引用:
原帖由 enochlcw888 於 2019-1-16 03:39 PM 發表 查看引用來源

佢教你仆野?
女神教我用震旦,玩蒙眼,玩野外等等,同埋佢會問我想佢著咩,例如

引用:
原帖由 中涼寒 於 2019-1-16 12:00 AM 發表 查看引用來源

呢兩張好正。
個女神本身有健身,所以S身形 ,係矮左D

大家都係MACAUESE 支持下先

見返工無聊update

話說有一排大家都好忙,各自屋企有事隔左好耐冇見,突然有一日晴兒話信用卡簽賬免費送左間房,叫我一齊陪佢,甘我當然吾拒絕啦,晴兒就話比我揀下戰衣,我心諗即係想誘惑我者:smile_14::smile_14:

於是我揀左紅色,上到去房到晴兒去沖涼先,我就係出面玩下電話,之後晴兒出來見佢著住件酒店浴袍,但我發現個紅色bra仲係床上,即係話真空,於是我叫晴兒過來坐我旁邊傾計,傾傾下叫佢坐落我大脾上邊,見到佢個v字心口,細佬即時有反應,順便抽下水

晴:做咩呀,我坐係上邊隔著件袍都覺得有野頂住
我:太耐冇見啦,有D緊張,控制吾到大腦同細佬:smile_13:
晴:我地真係好耐冇見,搞到我都緊張又怕醜,哈哈
我:妳真空都係想引誘我者,甘我吾客氣啦
晴:沖涼先啦,今晚我地有的是時間

於是我就九秒九去沖涼,出到來晴兒已經係床上等緊我,我就過去先禮後兵,比個輕輕一吻佢先,之後我地可能太耐冇見,kiss左好耐,之後我進攻佢個胸,發現個lin依然仲係甘粉色,真係好有吸引力,晴兒就不停好似之前甘,典來典去“嗯,好痕呀⋯⋯唔,唔好”,學人話齋『女人話吾好,但冇推開你,即係越想要』,哈哈,其實我自己亂up,之後摸晴兒小妹妹,感覺到小妹妹外面好熱,我伸一隻手指入去試探下,我之前係網上見清水健教,手指第二個關折位長度,然後指尖向上位慢慢甘前後郁,從慢到快,不停甘震隻手指,晴兒不停係甘叫,我手指feel到佢入面起越來越濕,之後佢話“夠啦,衰人,輪到我教訓你”,跟著晴兒就一口含落去我小DD,好深好入,我都即時「呀」呻吟左好大聲,真係好突然又爽,比佢吹左陣,之後我就示意叫佢69,吾知係咪因爲冇搞野好耐,同埋去做左割包皮,下面敏感都不得了,個龜頭比佢個嘴唇出出入入,又好麻又好舒服,含緊個陣晴兒條舌頭又不停舔下舔下,我直頭頂吾住,想射甘,之後我即刻叫停,我企起身,叫晴兒坐返起身吹,我高居臨下甘叫佢啜下含下個兩粒蛋蛋,見佢係下面吹真係好有滿足感,吹到甘上下,我叫佢停,我就帶套叫佢坐上來
晴:哇,頂到,你二度發育呀,長左ge
我:下,之前不嬲係甘,吾通割左包皮,個龜頭破繭而出,繼續變大
晴:哈哈,你好核突好變態
我:你先係最淫個個:smile_34:,一陣要妳求我

之後都係個D,最後用男上女下傳統姿勢,射曬出來⋯。The end

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-15 01:11 PM 發表 查看引用來源
可能好多人都懷疑C兄們ge經歷,但當你真係經歷過某D事就覺得呢個世界係好奇妙,同好講運氣
有機會再同大家分享我的性愛啟蒙女神
https://upload.cc/i1/2019/01/15/NpFc7s.jpeg ...
太sweet啦

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-18 03:05 AM 發表 查看引用來源
見返工無聊update

話說有一排大家都好忙,各自屋企有事隔左好耐冇見,突然有一日晴兒話信用卡簽賬免費送左間房,叫我一齊陪佢,甘我當然吾拒絕啦,晴兒就話比我揀下戰衣,我心諗即係想誘惑我者:smile_14::smile_14:

https://upload.cc/i1/2019/01/18/q61 ...
師兄就好啦
點解我無啲咁既艷遇發生我身上

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-16 12:25 PM 發表 查看引用來源

唉,我本身有個好朋友,發現佢老婆同班姐妹有個wechat群,講大家偷食經驗,佢先知已經戴左綠帽好耐,其實澳門好多女仔都幾開放下
叫鴨仔 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆