[原創作品] 欲女與SP_小海

收藏  |  訂閱
7  2.6k

欲女與SP_小海

Part1
時間係晚上既8點,中午果餐唔夠餓,希望黎緊依餐會滿足到。(好多人問一日2餐喎,有無咁大食吖,答案係有架。)

本身約咗8點半,但因為小海可以提早就,8點我就到油麻地等佢,點知原來我去錯咗,佢無講咩就只係話佢過黎搵我,超貼心。

見到小海第一眼,我有個感覺好似個樣以前啲同學,咁我哋就上去開房了。點知要等一陣,我就繼續睇未睇完既情色文,小海都有一齊睇,之後佢仲教我點可以只看作者寫既。

有房之後,我哋好似有啲怕醜,講咗一陣野先去一齊沖涼。除哂3就入咗次所,小海去咗教水温,我就睇住佢一直念會唔會真係以前既同學。

今次個沖涼房有一條間高咗一級既分開咗次所同沖涼果個位。我行咗入去佢就開始用水整濕我,之後從後抱住我,鍚我條頸到背,一到背果一下我又超敏感咁震咗一下。到鍚耳仔,再轉身開始互相親吻,一鍚咀我就開始雙手環繞係佢條頸。佢對手開始不安份咁由摸背到胸部,不停咁由細力揸到大大力。有一隻手開始摸向肚既位置,再向下摸到陰毛位置再向入摸。一到豆豆位佢就開始卒,卒下卒下就係陰唇表面摸下摸下。

用沖涼液由上到下咁查勻,先攻擊既係linlin, 大力細力咁摙下,再到小穴,慢慢咁用手指放入2塊陰唇中間。一放到依個位佢就知道,我啲水已經出哂黎,佢手指向上一抽,係陰道來回咁出入。

佢好快咁用洗咗我,再自己沖涼查梘,洗好佢叫我坐係次所上。原來係係食腸既時間到了,佢囉到我面前,我先用脷Lam咗一個圈,就將肉棒頭放入口中啜。用脷在口中既肉棒掃一下,再整支咁含住,一出一入,唔比空氣入口,好似真空空間咁,令到肉棒有一個壓迫感。再用脷頭lam馬眼位,馬眼位有水出,我最中意就係依啲水,會lam咗然後吞咗佢。依個時候,小海前後咁喐下條腰,好似插緊我個口。

好快佢叫我企係身,佢企我後面,用肉棒磨我小穴,佢一下就插入黎,因為我比較矮,我禁住幅牆趷高腳。佢入咗之後,我感覺到好粗大既肉棒係我裏面出入。插咗一陣佢叫我企上中間果度,面對面佢,佢攬住我禁我底少少,用佢既肉棒磨我既小穴,之後一下就插入黎,然後抽插咗一陣我既小穴就不停收縮,高潮咗。之後淋一淋身就刷朝出去床度玩。

上到床我哋就訓咗係度,我見未做又去吹下先,每次幫人吹自己都會好興奮。吹咗一陣佢摸到我濕咗,就推我訓底,擘開我對腳成m字形,用肉棒磨我既小穴。我好想小海快啲插入黎,佢都意會到,但佢慢慢咁放入黎。我感覺到肉棒係我陰唇慢慢咁一下入一下出啲越黎越入,到最後頂到我既子宮門口。

我係小海入既每一下都淫叫,當佢頂到最入既時候,我好大聲咁叫咗出黎。我叫果一聲,我感覺到小海既肉棒係我小穴裏面漲咗一下。小海既肉棒係我小穴不停咁大力細力咁入黎又出去,我個人就不停咁高潮,佢每一下都岩岩好頂到我個高點。當我感覺到佢開始越黎越快,我就開始大叫「快啲。我要。大力啲。插我吖。大力啲。」,就係我咁叫之下,小海每一下超大力咁撞入黎。好快我哋就一齊高潮,小海既精液亦令到我高潮,因為好多吖。太正了。

引用:
原帖由 影姬 於 2019-1-15 01:07 PM 發表 查看引用來源
Part1
時間係晚上既8點,中午果餐唔夠餓,希望黎緊依餐會滿足到。(好多人問一日2餐喎,有無咁大食吖,答案係有架。)

本身約咗8點半,但因為小海可以提早就,8點我就到油麻地等佢,點知原來我去錯咗,佢無講咩就只係話佢過黎搵我,超貼心。

見到小海第一眼,我有個感覺好似個樣以前啲同學,咁我哋就上去開房了。點知要等一陣,我就繼續睇未睇完既情色文,小海都有一齊睇,之後佢仲教我點可以只看作者寫 ...
日日有新SP

:smile_40: :smile_40:爽吖麻

引用:
原帖由 影姬 於 2019-1-15 10:43 PM 發表 查看引用來源
:smile_40: :smile_40:爽吖麻
樓主現有幾多SP呀?

未有固定:smile_44:

引用:
原帖由 影姬 於 2019-1-16 11:54 PM 發表 查看引用來源
未有固定:smile_44:
那不固定的很多吧?

引用:
原帖由 影姬 於 2019-1-15 01:07 PM 發表 查看引用來源
Part1

見到小海第一眼,我有個感覺好似個樣以前啲同學,咁我哋就上去開房了。點知要等一陣,我就繼續睇未睇完既情色文,小海都有一齊睇,之後佢仲教我點可以只看作者寫 ...
加油.....

引用:
原帖由 tyrant_chi_hang 於 2019-1-17 11:09 AM 發表 查看引用來源

那不固定的很多吧?

前往最後回覆