上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
156  84.9k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-8-13 07:25 AM 發表 查看引用來源

我等緊呀~米兄。。
萬眾期待。。。
我等緊分發劇本,導演🤭🤭🤭
Hello Kitty 師妹你好呀~
真係親愛的讀者
仲有機會做埋「同工」添 :smile_47::smile_47:
不過呢,我下一篇只有一個女主角,性格係淫底賢妻良母,已經生咗「兩件」
你呢位新鮮人妻,「嫩」咗啲,唔啱今次 cast 喎。。( 不過我會記住你,多謝 )

同埋呢,新故仲會咸到冇朋友 ( 因為有條變態佬會出翻場做男角 ), 驚太委屈你啦,哈哈 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-8-13 11:14 PM 發表 查看引用來源

嫩啲吾係好啲咩?🤭🤭🤭
雖然我又未係母又未生2件出來。。

吾委屈吾委屈,我都幾重口味嫁。。哈哈。。應該
嫩當然好,最好仲係粉嫩 :smile_47::smile_47:
但今篇唔係寫新鮮人妻嘛  
(即係唔係呢件呀~。。大家係咪有啲失望呢?)

你話自己「重口味」?(歡迎交出例子作靈感 )。。哈哈。。應該未算啩

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-8-14 09:28 AM 發表 查看引用來源

有條變態佬會出翻場做男角
========================================
死拉 , 我開始唸緊個男主角係咪我呢???:smile_47:
大L兄,你就想係你,哈哈哈, 變態佬都有好多種唔同氣質,有啲有「毒」氣,有啲有「霸」氣。。後者令啲女被調教得順順服服,咁你明邊個未?:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-8-16 08:33 AM 發表 查看引用來源

被人矇眼綁手啪啪???
3p連續禁錮幾小時???
2穴齊出???
被人尿尿洗臉??

我回想得到既係甘多啦😟😟😟😟🙈🙈
嘩~ 勁呀~
全部我都 like
其實以上我全都寫過。。更「重」都寫過 :smile_30::smile_30:

不過師妹以「回」想敍出,即係你。。全玩過啦,哈哈哈哈,:smile_30::smile_30::smile_30:
多謝提供意見,寫時一定會意境一吓,「回」想你嘅提意
(喂,呢條女為新鮮人妻形象照,有代表性嗎?)

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-8-16 09:47 PM 發表 查看引用來源

有個變態佬? 香土咁多年只係出咗一個知名變態佬,叫咩方馬富如恆,呢條友講嘢啜核,出口成文,轉數特快,啲文又爆到無人有,但佢有舖昏迷癮,同傳聞已收山歸隱咗好耐,米兄唔係有緣響仙界同前輩街角偶遇,跟住再半威迫半利誘前輩再次下海重操故業呀化? ...
文廸哥果然知變態佬莫若兄,唔通真係識英雄重英雄,變態識變態,同類雙輝?
出文時,咪有答案囉 :smile_30::smile_30:

以我所知,姣婆點會守到寡,收乜鬼山吖,似畀啲女收皮多啲,嗰個發女人寒,話桃花太旺,所以要戴返副墨超啫,—直都仲有神神秘秘/鬼鬼鼠鼠出場,以為留咗鬚就無人認得佢 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-8-21 04:36 PM 發表 查看引用來源

米兄有無諗過寫同女機械人做呀? 如果有就介紹個同學比你識, 佢叫做 622 同學, 係響 big 6 一個幾出名嘅 COS 嚟嘅, 響佢 IG 同 Twitter 啲相或者可以 J 死你, 剩睇佢統夢呢個 cosplay 就已經贏哂占士金馬倫果壇 CG 先啦

...
文兄,我嘅志願,唔係女機械人,係玩VR到同乜女做都得呀

近期發覺人妻先係我首選,無錯啲少女又滑又嫩,但我追求嘅係靈慾一致,3X女人,

尤其人妻股韻味,唔單止X得,仲可以傾到偈,傾完一輪,傾到相逢恨晚,先至砌佢鋤佢射畀佢,好有滿足情懷感

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-11 01:27 AM 發表 查看引用來源
我等左好內啦,米兄。。。
快啲來啦
好衰㗎,語帶相關咁引我。。一見到你個「内」字,「等」字,又叫我「快啲來啦」,搞到我伏伏跳想出。。文  :smile_30::smile_30:

Sorry 大家久等了,下一篇叫『遇上同温層人妻』( 算做『夜機』延續掛 ),已經完稿,搞緊插圖同配音,完成埋就可以,
希望到時有驚喜畀大家啦 :smile_o13:

引用:
原帖由 高達長長神 於 2019-9-11 05:53 AM 發表 查看引用來源
期待米兄的新作。
嘩,原來咁多人等緊,真係多謝夾唔好意思 :smile_o05::smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-11 01:27 AM 發表 查看引用來源
我等左好內啦,米兄。。。
快啲來啦
咦?新頭像?:smile_04::smile_o06:

嘩~ 各位師兄師姐,各路英雄,多謝支持, 對唔住要大家久等了,小弟打份牛工,手停口停鳩停,有時係會忙啲。。好, 的起心肝,下星期出,到時見 :smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆