上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
156  84.8k

:smile_35:
引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-10-16 03:47 PM 發表 查看引用來源

個人妻究竟係唐版定係西洋版呢?

哈,呢套法國版我幾星期前睇咗 。 。梗係唐版啦 :smile_35::smile_35:

前言

「同温層」,—個我近年先才接觸到嘅字詞,不過相信今日嘅香港人,一聽到呢三個字,便即時感覺到,係一個政治立場温和舒適自己嘅環境?

哈哈,不過,其實我只係想借用呢個字詞,去形容我喺一個「同温層」地區,相識到一個「同温層」嘅人妻,喺「同温層」當中,互相去滿足「不可告人」嘅性幻想。

嚴格嚟講,係另一個「同温層」網友,介紹我識嗰一位人妻嘅。所以,人,都喜歡揾番啲「志同道合」物以類聚嘅環境,去表達畀一啲樂意接受自己思想嘅同伴/對手。

無錯,今篇故事,就係想寫一個「同温層」人妻嘅經歷,大致上,無乜傳奇可言,只係一次又一次嘅 cyber sex 傳真記載。所以會有很多「對話式」内容,算係一個大胆嘗試,希望大家喜歡。

好,開波,去文。

。。。。。。。。。。。。。。。。。。

( 1 ) 未夠 7 年已經癢

「Hi,你好,好高興認識你。」

「你好,米仔話我知,你想揾人玩 cyber ?」

呢句說話,就係佩儀跟我嘅第一句說話, 第—個開始。。我估唔到佢會咁「單刀直入」,連歷經百戰嘅「我」,都驚喜咗?。。還是,失望咗呢?

太容易得到,失去咗有挑戰才能得來嘅滿足感而失望嗎?

還是,從「米仔」口中得知,呢位佩儀,喺現實中,係一位賢妻良母,所以感覺上,佢應該多啲矜持同埋端莊?而唔係好似而家咁,即時就想除褲開拖互片。

最後,我只是一笑,容易總比難好,話到尾,都只係為咗「射精」啫。

「係呀,想揾人玩,米仔話你叫「佩儀」呀嘛?」

「嗯,或者叫我 Cindy 都可以。」

即使我哋只係短訊中對話,但係,我感覺到佩儀所畀我嘅名,好似係「真名」。。乜,網上玩 cyber ,唔係應該用「代號」比較安全啲咩?

我好奇加上大膽一問:「佩儀同 Cindy 都係你真名?」

真可惜文字中,未能睇到佢嘅表情,我估一定係好豪爽灑麗。。

「係呀~ 真名,有乜問題啊?」

亦好彩佢睇唔到我有啲無地自容嘅慚愧,我答,

「無,我仲估,網上好少人用真名。。仲尤其出嚟玩 cyber 添。」

「哈,所以你叫『高手』?哈哈。」

無錯,我跟米仔講,話畀條女聽,我叫『高手』就得喇。。其實,甚至米仔,都只知我代號叫『高手』。

最後,我只好厚住面皮答,

「用慣咗嗰個代號啫。。不過,你用真名,你唔怕咩?」

「哈,有乜好怕喎,你又揾我唔到,我哋又唔會現實中見面。」

「咁又係。。」

『現實不見面』,係大家—早已鐵定嘅「 遊戲規則」。

「你唔覺得用真名,玩起上嚟,更加有 feel 同真實感咩?」

呢一點,就當然啦,我就食住呢個勢上,問佩儀下一條 (唔應該問嘅) 問題。

「係咁。。你姓乜呀?仲有,你老公又姓乜呢?」

豈知我原來只係『小人之心』,佩儀竟然毫不猶豫就回答咗我,仲清楚埋我嘅用意添。

「哈哈,你曳喇 ~ 我姓李,李佩儀。。我先生姓陳,哈哈。」

睇嚟,佩儀係睇穿咗我股「帽控」心理,

「咁,你唔介意我叫你做陳太?」

「『高手』,你鍾意叫我乜都可以。」

我真係有啲唔相信,竟然有啲咁可愛,善解人意嘅人妻,要上網玩 cyber 偷食,如果我有個咁嘅老婆,連屋企都唔使出啦。

所以我都好奇,問:「佩儀,可唔可以講我聽,點解你會上網玩 cyber 嘅?。。你老公知道你同人上網玩嗎?」

「蝦,你都幾多嘢問嗰喎,你喺嚟做訪問定玩㗎?」

「無,我覺得你好特別,想認識你多啲。。 乜你唔覺得,了解多啲一個人嘅時候,玩起上嚟,會特別有feel嘅咩?」

「嗯,同意吖,係咁。。你即係想同我交埋朋友?」

「係,可以嗎?同無感情嘅人「做」,同叫鷄無乜分别,不過我先申報,我從來冇叫過雞嘅。。 就係因為呢個原因,所以我唔叫雞。」

「哎吔,真係可惜,我仲諗住同你玩cyber時,可以扮雞添。」

我唔知到佩儀係真失望,定還是講笑,但,我覺得呢位人妻,愈嚟愈有趣,即使我仲未見到佢個樣。

「Well , 係咁你可以答我問題嗎?」

「OK ,我老公當然唔知道我上網玩 cyber 啦,傻嘅咩。。 至於點解? 就係我有啲秘密,唔想我老公知道囉。」

「例如呢?」

「例如? 頭先咪講咗畀你聽囉,我想玩扮雞。」

睇到呢度,我終於硬咗。。 完全未見過呢位人妻個樣同身材,單靠對話,已經硬咗。

「啊?!你好淫啊。。 點解你唔想畀你老公知你咁淫? 你哋結咗婚幾耐?」

「哈, 咪就係因為我太淫,唔可以畀我老公知㗎,佢份人好正經㗎。。我哋。。結咗婚。。四年?五年?。。我對仔女三歲五歲, 應該結咗婚六年先至啱。」

「呵呵呵,明喇, 結婚未夠七年就已經痕囉?唔想出嚟現實玩,所以上網玩 cyber ?」

「哈哈, 估中一半啦。。 我十六歲已經開始上網玩 cyber ,我今年三十四歲啦。。」

( 今章,只可寫多一個字。。)

硬!

~ 待續 ~

好啦,開始咗,今篇共有12章,寫作手法有些少唔同,為咗唔太趕客,專誠重金禮聘「神秘嘉賓」畀些少驚喜大家,唔使客氣,玩開心啲。。照舊,睇得過瘾,請返第一版 (#1) 葱吓小貼 :smile_o05:

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-10-18 10:14 PM 發表 查看引用來源

咁咪乖囉,係要人「催」先出嘢...
「催」先出嘢,嘻
乜你唔知我係「大耐羣英」members 之一咩?又大又耐 :smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-10-18 10:19 PM 發表 查看引用來源

呢度出定開新帖
係呀,呢度,不見不散 :smile_o13:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-20 04:51 AM 發表 查看引用來源
米兄。。
最多我都「吹」下你啦~
你起機出野啦…好無者🤭🤭🤭
Kitty ,你又「吹」呀?多謝 :smile_o06:
仲未答我張頭像係咪真身喎? :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-10-21 02:04 AM 發表 查看引用來源
等……寂寞到夜深……等米兄出文,睇kitty精湛口技吹……
Gundam 兄,kitty 口技你咁清楚嘅?:smile_47:

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-10-21 06:53 AM 發表 查看引用來源

嘩~我搶到頭香呀~

今次多對白幾好丫,睇得輕鬆d
啋~ 頭乜鬼香呀~ 哈哈
食正頭炮第一轟就差唔多 ,接得好,之後仲有好多,你唔好走呀

嘩哈,乜先前啲睇得唔夠輕鬆呀? :smile_35:
咁你要小心留意細節,因為第十二章結局時,有個幾有趣嘅推理驚奇結局點 :smile_04:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-10-21 08:16 AM 發表 查看引用來源
有神秘嘉賓咁犀利,係咪姓馬果個先?
姓馬嘅都算嘉賓?哈哈 :smile_30: 。 。叫佢食芝士啦

No,另有其人,呢個場都應該有人認得出,不過打咗「神秘牌」,就唔會開估,知道嘅師兄/姐們,亦請唔好踢爆 :smile_44:。。留意第三章啦 :smile_04::smile_04:

( 2 )「cyber sex 處男」

「你可以叫我『雲』。」

「好吖,阿雲。」

面對住呢位可愛人妻,佢好熱誠,好坦白,佢對我,就好似完全無戒心咁,知無不言,言無不盡。。 我好似畀佢感動到。。起碼,我「細佬」已經被佢打動到,動L咗。

所以我講咗我已經好耐無用嘅另一個「網名」畀佢知。因為,我先前所講嘅都係真嘅,我唔單止想同佢 cyber sex ,我仲想同佢交為朋友。

我唔知佩儀有無懷疑,呢個名,都只係我一個網名。。但,感覺上「真實」,就已經足夠。

就好似,我估佩儀呢位人妻,現實中,一定無呢刻網上同我對話時咁可愛誘人。。但,呢一刻,呢一切,都只係一種「感覺」,而呢股感覺,係好真實。

「阿雲,你有玩開 cyber 嗎?你點玩法?」

當我知道佩儀係「識途老馬」,相反, 我真係冇乜呢一方面嘅經驗。

「無呀,我好少玩,通常都係玩 phone sex ,聽下聲,講下嘢,大家一齊玩囉,熟嘅可以玩埋 cam 。」

其實以上嘅,我都係「老作」,我係真係無經驗,但作為一個「男人老狗」,點開口話畀人聽,我係「cyber sex 處男」呢?

「哦?我唔玩 phone 同 cam 嘅,只玩文字,不過可以就下你, key line 嘅時候,可以畀條 voice 你嘅,點吖?」

我感覺佩儀好似同我傾緊數咁,不過,無錯,除咗收錢式祼聊,邊有人妻玩 cam 吖,能夠 key line 聽到 voice , 起碼知道佢真係女人吖。

討價還價下,我接受咗,就咁「成交」。

「OK 吖,文字就文字啦 ( 鬼叫自己咸濕咩 ), 橫掂我寫慣文嘅。」

「係咩? 你寫文㗎?你係作者?」

「哈,興趣啫,喺網上面寫下咸故咁囉。」

「咦,咁咪啱囉,我玩 cyber ,就係想玩下啲故事,扮唔同嘅角色。」

「哦,我明嘞,直情好似個劇本,我哋係演員?」

「係嘞,role playing 吖嘛, 你鍾意嗎?」

「當然啦,但係我最想玩嘅,都係我啲性幻想。」

「當然啦,頭先咪講咗畀你聽,我其中一個性幻想,就係想扮雞囉。」

「扮雞無問題,仲有乜嘢你想玩?」

「我嘅意思唔止係普通雞呀, 係畀男人,當我做洩慾工具嘅臭雞。」

頂,屌那媽!原來佩儀咁堅抽, 唔怪得之佢唔敢暴露呢一面,畀佢老公知道。。而佢開咗呢度「地庫閘」,佢哋「底線」,一定很精彩。

我突然間,好似有種「相逢恨晚」,同「酒逢知己千杯少」嘅共鳴。

見到佩儀咁「坦白」,我亦都豪氣地誠實,

「咁就啱啦,我 high 時,最鍾意用粗口去屌柒,同侮辱條女嘅。。想講清楚你知,都係 part of FF, 完全無唔尊重你嘅意思。」

「放心啦,阿雲,你鍾意點就點啦,畀人侮辱,都係我 FF,我聽到會 high 㗎。」

唉。。『問世間,情是何物?』

論FF,點解此女只有網上有呢?

~ 待續 ~

今篇共有12章,寫作手法有些少唔同,為咗唔太趕客,專誠重金禮聘「神秘嘉賓」畀些少驚喜大家,唔使客氣,玩開心啲。。照舊,睇得過瘾,請返第一版 (#1) 葱吓小貼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆