上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
156  84.9k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-29 06:48 PM 發表 查看引用來源
即時睇。。。
估佢之後要個女仔幫佢含埋一份好似好大路

吾通之後即刻抄佢牌,返到香港再調教??威迫利誘??
嘻,kitty師妹捉摸棋路喎 ~
初相識就含, 會唔會較為陌生咗啲呢?
見到樓中 Gundam 兄話,先知原來師妹你係「引版」紅人, 唔怪得知你咁豪情啦 :smile_o03:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-29 06:55 PM 發表 查看引用來源

鐘意睇米兄既文。。
鍾意聽你講鍾意睇我啲文呀~
即係咁,作為一個寫手,讀者咁豪情率直咁講出,真係一份好大嘅支持,多謝

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-5-29 07:57 AM 發表 查看引用來源

米兄就正拉 , 可以咁刺激既野 !!!:smile_47:

小弟近十年既高光時刻只係 :
6-7年前做兼職果陣 , 比個高中生女同事(激似水菜麗)挑逗 ;
3-4年前係地鐵疑似比個熟女刻意挨落黎 ...
(我會咁唸 , 係因為當時車廂都幾空 , 甚至有幾個坐位 ,
但佢就係要貼住我企)
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: : ...
條片嘅 link  pm 咗畀你 :smile_34:
嗱嗱嗱嗱,高中妹女同事?「挑逗」嘅定議係乜先?
我琴日迫車,都有畀個長髪靚趁車摇時,磨我背脊喎 :smile_47:
(假)「黄師父」條片我未睇,pm  條 link 畀我啦, 我都想佢交學費

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-5-30 10:05 AM 發表 查看引用來源

寫得真係好正 !!! :smile_47:

個老公比你嚇果下 , 真係齋唸都幻想到個畫面 :
個老公自然反應咁 , 一邊按住老婆個頭(就好似比人偷睇咁 , 一定會掩住JJ) ;
一邊打住冷震 , 揮住另一手示意 "唔好" ...
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

個機艙服務員果句 "咁佢呢???" ...

我有個空姐朋友,佢話都見過啲人喺機上「暗玩」,通常如果隱蔽得好,佢哋都隻眼開隻眼閉就算,唔想搞大佢,因為會好Q麻煩。。無錯,係「佢哋」, 因為即使唔搞大佢,但都會爆畀其他空姐知「有嘢睇」, 同埋大家有共識,唔好踢爆。。

係咪好正呢~ 知道成班空姐喺度偷睇啲人打飛機,但如果個空姐知道條飛機友,係知道咗空姐已經知道嘅 (哈,係咪好複雜呢),都仍然繼續打,咁個空姐就要開聲叫停喇, 所以啲空姐通常都係扮唔知。。 好似一場博弈咁

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-5-30 01:03 PM 發表 查看引用來源

米兄,繼續輕鬆攪笑甜故,睇得真係好過引呀!有機會我都想試下喺機到比我女人食腸
哈, 日常生活緊張 , 寫下文輕鬆下, 發下白日夢 , 算做苦中作樂啦
公眾場所暗玩,真係好刺激,戲院,沙灘,枱底。。條女夠放夠胆,真係人生一大樂事 ~ :smile_o13:

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-5-30 04:52 PM 發表 查看引用來源
得兩隻
唔止,有五隻 :smile_o03:

( 3 )

「兄弟,你到底想點?做乜用手機拍我呀?」

哈,我心即時諗「佢老婆咁索咁淫,如果真係可以做『襟兄弟』,又唔錯喎」。。所以我都即時叫番佢一聲做『大佬』,希望佢都可以關照下我仍然硬緊嘅『細佬』。

我答:「大佬,即係咁,我見到有人含撚喎。。自然反應,就梗係即刻攞部手機出嚟拍㗎啦,你都會啦,你話係咪先?」
人夫望住我,真係唔知點駁,我就繼續講:
「之但係你都見我拍時拍,頭先你 happy 到震時,空姐行到埋嚟,好彩有我同你冚住,遮住你老婆咋喎,咁你係咪應該多謝番我先?」

去到呢個地步,好明顯我已經佔緊上風,講到尾,公眾場所,除咗條褲,畀人見到,講說話仲可以有幾大聲?

當然,我仲想睇下可唔可以將現有「優勢」,再加強啲,增取更多利益。。
「仲有呀,你老婆,頭先佢都見到我望實佢含撚㗎,佢都無理我,喺度繼續含,唔信你問吓佢吖?」

人夫有啲難以相信我嘅說話: 「真係?佢知你睇咗好耐?」
—路問,—手將氈移開。。見到新鮮人妻仍然含住唔敢郁,直至佢老公講:「BB,得喇,你可以返上嚟喇,不過無紙巾。」

嘩,正呀~  我同人夫同時望住佢老婆,用嘴再啜多一口,大啖一呑,用嘴唇含啜乾淨埋條鳩上嘅精液,先拉吐番條軟撚出嚟,之後再吞多啖口水,面紅紅咁含羞望多我一眼,先挨番落自己張櫈。

人夫就問佢:「BB,佢。。頭先一直睇住你。。㗎?」

人妻羞羞點咗頭:「係啩,我淨係望咗佢一眼咋,咁鬼醜,叫人點開聲喎。。見佢都無開聲,咪唔理佢,繼續囉。。點呀,我哋無畀空姐見到吖嘛?」

人夫吐出一口氣:「咁又冇。」

我笑一笑:「嗱,係咪呀?我見你哋玩得咁 happy ,盡量唔打擾你哋啦,見到空姐就快行到,先出手幫下手之嘛。」

人夫:「但你條片。。大佬,輪到我叫你一聲『大佬』嘞,可唔可以畀番條片我呀?」

我真係忍唔住笑咗 ( 尤其見佢唔係咁「凶」):「兄弟,咪講笑啦,我拍嚟都係想『留念』啫,點畀番你呀?。。咁嘞,至多我 send 個 copy 畀你嘞,等你都可以留下念。」

人夫:「喂,大佬,咁。。真係好唔掂喎,你一陣 po 上網,我同我老婆仲使出街嘅?屌,我畀番錢你嘞,當係我買番條片。」

可能女人真係細心啲,尤其一聽到個「錢」字,人妻即時止住佢老公:「老公唔得呀,有啲 app,一拍咗,即時就 upload 咗上 cloud 㗎,手機 delete 都清唔到底㗎。」

之後,我哋三人對峙,成為咗個僵局。。十秒,人妻望咗我一眼,之後喺佢老公耳仔細語。人夫聽完,就咁同我講:
「嗱,如果『錢』買都擔保唔到,一係你畀我拍番,大家都有「片」揸手,就唔怕對方流條片出去啦。」

我即時反應係:「黐撚線嘅!我無端白事做乜畀你拍呀??」。。但之後,我靈光再一閃。。「咪住!你係講。。?」

哈,到我諗到,但都仲未講出口,人夫就已經明白我意思,又即時反應:「黐撚線嘅!我梗係唔係講『拍我老婆含你條撚啦!』。。
畀你擺埋我老婆含你條片上網,咪仲衰多兩錢重?!。。我拍你自己『打飛機』咋!」

聽到之後,我又:「黐橪線嘅!我做乜要畀你拍我『打飛機』呀?!」

相信,剛才新鮮人妻同佢老公「耳中細語」,就係同以下人妻開聲講嘅一句,好有關係。。

人妻講:「係我幫你『打』,不過我唔會出鏡,肯唔肯?」

嘩!頂!!新鮮人妻話幫我打飛機?仲要佢老公喺旁邊拍片?。。居然仲問我『肯唔肯』?

我『細佬』已經即時「擧首贊成」!我仲可以唔肯嗎?

我頂多答多一句,「你哋都會 make 個 copy 畀我留念㗎,呵?」

人妻笑笑:「無所謂啦,至緊要大家都保守秘密就得喇。」

~ 待續 ~

( 4 )

我跟人夫人妻傾好埋啲「合約」細節,例如: 我唔準郁手摸人妻,亦冇得錫,佢只會用雙手,但要聽我指示。。我再三講明,我射精時唔準縮手,我話「停」先可以停。

我哋三個人都同意後,就又要「執位」,我坐番中間,人妻喺我左邊,人夫喺我右邊。我用飛機氈蓋住下身,就急不及待除褲。

條嘢谷住局住咁耐,—但「解除束縛」,都未畀人掂,就已經開始舒服,喺氈下面跳動,拱起張氈,好明顯扯得好衡,成個帳幕

咁。。我兩手好規舉咁放喺座位兩邊扶手,等待新鮮人妻替我「行刑」呀,頂!

好興奮,好刺激呀!難怪啲夫妻情侣,咁鍾意打野戰啦。

人夫揸住手機對住我,影下我個様,又影吓張拱起咗嘅氈,我見剛才同佢拗得咁衡,而家『肉除鉆板上』,我苦笑:「唔該拍得我靚仔啲喎。」

人夫勉強同我假笑咗—嘢,「你執到啦,兄弟。」今次我哋嘅「兄弟」之緣,又好似真係拉近咗。

「BB,你準備好就可以,我開始咗。」

人妻聽到,望一望佢老公,之後又斜眼望一望我,我哋四目又再次相投,我笑一笑:

「我都準備好。。(我厚住面皮再講),一係唔玩,玩就大家都玩得開心啲啦。。而家係我除褲唔係你除褲,畀啲笑容啦。」

人妻終於忍唔住笑咗—聲,我條嘢即時又有反應,張氈—郁,人妻見到,忍唔住問:「嘩,你好大條㗎?」

我心諗「你老公咁細條,我知佢一定會有「驚喜」」。。我答:「你摸下咪知囉。」

人妻隻手探入飛機氈,玉掌摸過我大髀。。啊,好耐無試過呢股「肌膚之親」畀人摸大髀感覺,我已經忍唔住要講:「嗚~ 好舒服。」

人妻用奇怪眼光望我一望,講:「有冇咁誇啊?哈。」

我解䆁:「我好耐冇掂過女人,同畀女人掂喇。」

佢見我咁舒服,竟然繼續摸多我大脾兩嘢,無直「攻」我『細佬』,但最後忍唔住嘅,都係呢個淫賤新鮮人妻。。指頭一觸摸到我條嘢,就好熟手咁套入掌握,講:「有冇咁誇啊?哈。」

我笑:「頭先咪已經答咗你囉?」

人妻笑:「今次我係指『你嗰度使唔使咁大呀?』哈。」

人夫聽到都好奇,問:「BB,佢好大㗎?有幾大呀?」

人妻就答人夫:「老公,犀利呀,我隻手鍊唔哂呀,幾長就唔知,不過好粗呀!」

我聽得好有自豪感,一個人妻,居然話畀老公聽,自己隻手鍊唔哂另一個男人條撚:
「哈,犀利呀呢,唔該『人哋老婆』,同我 chok 啦,慢慢 chok 。。唔使太快,等我慢慢享受下『搭夜機,人妻幫我打飛機』嘅樂趣。」

新鮮人妻:「你可唔可以唔好咁叫我呢?」

人妻並無聽我指示,用手練得又緊又實係咁 chok !!Chok 到我咬實牙根,兩手用力握實座位扶手。。陣陣快感,失控咁衝擊住下體。。因為唔準摸番佢,我只有乖乖地坐定定任佢「打」,好有睇過啲日本AV『強制射精』咁,只希望一陣射精時,呢位人妻都一樣咁同様奮力咁 chok ,等我可以爆過痛快!!

我深呼吸一口氣,先才可以講:「可以,咁。。阿「乜太」,唔該慢啲,你咁様我好快就會爆㗎喇。。不如你用手同我搓吓兩粒春子先啦,等我回一回氣。」

人妻完全無理我講,完全違反「合約」精神,唯一有做,就係探另一隻手入氈,去搓我兩粒春子,講:「哥哥仔,仲慢慢嘆?飛機嚟㗎,快快脆脆幫你射咗佢就算喇。」

呀!人妻一手係咁執住,係咁 chok ,另一隻手,就用手指去搓我春袋春子。

嚴格嚟講,功夫真只係「麻麻」,不過佢肯兩手齊用,都算賣力,但就真係毫無感情嘅『機械 chok』,好似「機關鎗」咁狂掃。

唯一最大刺激,來自份「新鮮感」,當然,仲有就係「新婚蜜月」中嘅人妻,加埋佢老公望住自己老婆同我打飛機嘅「概念」。

果然,當我望去拍片拍到「入哂神」嘅人夫,面上百感交雜,又愛又恨嘅表情, 唔通條友有「衣櫃綠帽控?」( 鍾意睇老婆同另一個男人搞? ),竟然勾起我嘅「射意」!

真係「豈有此理」!!望住人妻老公,竟然會帶嚟「衝動」?!無錯,係精神上嘅興奮,因為肉體上嘅快感,好似有啲「行貨」。

人妻摸大髀嘅功夫,好似強過打飛機,以剛才我見佢含撚嘅「口技」。。佢「手技」應該唔止咁,佢揸緊我「流灘」。

好,我就同你鬥忍,睇下佢隻手先攰,定我先射!

就喺我同人夫人妻三人都貫注喺張氈嘅節奏起伏時。。

突然。。<有人作出咳聲>

我哋三人不約而同向上望。。!!

屌那媽!!原來咳聲來自剛才去厠所嘅空中小姐㗎!!大鑊!我哋穿煲添!!

~ 待續 ~

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-5-31 08:04 AM 發表 查看引用來源
人妻幫手打J,有冇得揸吓佢對波波先?
嘻,我覺得咁嘅環境吓,攞到人妻打J嘅「回報」,已經唔錯,太蝕底,個人夫可以唔肯就範, 若果人妻單獨一個,就或者可以另作而言 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-31 08:04 AM 發表 查看引用來源

哎喲。。估中一啲又吾中一啲添。。
我估下一part就係打打下飛機變成扑埋野。。
都吾再係幫佢含下就算數。。

邊係呢。。我呢啲只係過路人。
間中留底小小報告,
又鐘意睇啲我有興趣又鐘意既post者。。

至於米兄話我豪情???
我應該當係讚定彈???好定吾好? ...
哈哈,其實 title 已經寫得好貼切,貨真價實。。真係好想知,師妹話好容易代入。。係咁,如果你係故事中新鮮人妻女角,你會願意做到幾盡,去攞返條片呢?
唔通。。你會如你所估。。打打吓飛機。。轉含,之後唔止就咁算數,之後仲扑埋嘢,嘻?
大多男人,都喜歡「淫底」女人先多情趣 :smile_o11:
咁你話豪情無限好,定嬌調扭擰好吖?
你咁成功吸睛,當然讚緊你
我啲讀者咁識貨,個個都抵讚 :smile_o09:
多得你捧場,帶旺我個場呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆