上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
156  84.9k

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-5-31 09:26 AM 發表 查看引用來源

1,
睇左條片 , 女主角比我印象中仲溫柔 , 尤其係後半入左休息室 ,
既有身為姐姐既主導 , 又有對 "小弟弟" 愛惜之情 ...
(個女主角早期作品出名無表情 ... 看來 , 真係係演技上下過苦功)
佢又啟發到我想開一個新題材 !!!
(不過都係果句拉 ... 我D "樓花" 既爛尾率好高)
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_3 ...
條妹妹仔咁可愛,咁様「挑逗」法,可能係無意,除非有意。。若果係我十三歲時,我會好天真咁愛上佢,但若果我係三十歲,一定「搞掂」佢, 如佢所願 :smile_34::smile_34:

黄師父你有幾多料,我多多都要,你見我用得佢「擔正」,就知我對佢有「感情」啦

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-5-31 09:53 AM 發表 查看引用來源

最後又想講下D八卦野 ...

話說最近 , 因為敏敏一句 "小淫賊" , 搞到全港宅男中晒毒 ,
咁我就上YOUTUBE睇下 , 佢既前後 "語景" 係點拉
(題外話 , 以小弟既經驗 , 一個女仔甜笑晒咁話你 "小淫賊"
咪即係想比你做一次真正既 "小淫賊" 羅 !!!)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_ ...

今次2019嘅「倚天」,真係好正,靚女又多,啲細節掌握得好好。。而經過睇咁多次唔同嘅「倚天」,終於明白點解啲「老嘢」咁鍾意睇「大戲」。。原來,即使已經知道哂劇情,但演員嘅表演,同手法,唔同人有唔同嘅發揮,就正欣賞係呢啲

而今次靚女眾多,多都連「滅絕」個老閪殼都有「J 值」,仲有丁敏君把臭咀,已經想屌柒佢好耐,今次更加夠臭又夠靚,滿口淫邪,真係抵屌!! :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-6-1 07:22 PM 發表 查看引用來源

估唔到米兄更新得咁快,睇得好high,比人大力chok真係唔好受……
唔通胸姐會加入戰團?
啲文一早已經寫好哂嘅,不過要有時間先貼到,多啲得閒咪快啲 update 囉
「强制射精」,OK吖,耐不耐一唔錯,視手對「手」
嘩哈,下集結局,再有驚喜  :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-6-1 08:35 PM 發表 查看引用來源

哈哈。。邊關我事呢。。
本身就好多米兄fans等緊米兄出文來開飯嫁。。
可能佢地個個都除曬褲等住米兄啲文來J嫁。
點會係我帶旺個post呢。。
我係甘勁既,我自己既post都會旺場而吾會甘靜啦!

我覺得嬌調扭擰好似好啲。。
我自問我都會承認我自己淫底。吾係我都吾會係呢度睇文出post啦~

如果問我制吾制肯吾肯甘做呀~
嗯。。。好難決定咼。。
但如果真係把柄係手。。 ...
嘩,咁大段留言,好有誠意
出貼之人冩慣字,係唔同啲
勁,過到另一版,都有相熟網友
好,等我下次都去探吓你啦 :smile_04:
「淫底」女友真係好正,性趣可令感情更加幸福美滿。。 嬌調扭擰唔緊要,調教一下之後聽聽話話就乖乖抵錫

嘩哈哈哈,老公唔喺度時,果然容易搞好多。。係咁,如果你問老公,你估老公又會點答呢?:smile_47::smile_47:
( 不過我估有一樣應該會發生嘅,就係咁刺激嘅一幕,番到屋企一定會玩「案件重演」。。 起碼我會)

先前都有同大家講,空姐朋友會「 唔想搞大佢」,所以應該會低調處理,至於點處理,下集結局,自有分曉:smile_o13:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-6-2 04:50 AM 發表 查看引用來源

"黄師父" 段片得唔得先??? 係咪好似???:smile_47:
仲好講,都無片 link 嘅:smile_o16:
等得你嚟都蚊瞓喇, 我自己上網搵,搞掂咗啦,J 埋添,:smile_34::smile_34:
即使理性上知道唔係黄師父。。 但黃師傅都睇過嗰條片,都話唔係佢, 咁就已經夠做。。 J 一條黃師傅睇過嘅鹹片。。:smile_47: 加上即是唔係佢,但條女都唔差 :smile_47:,仲講埋廣東話,把聲又有啲似,咁都唔落注,真係太唔畀面喇。。
街邊碗仔翅當堅魚翅食囉,都一樣好味

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-6-2 05:24 AM 發表 查看引用來源

真係好正 !!!
米兄雙手執住扶手 , 比人妻CHOK到痛苦又舒服  皺晒眉頭咁 ,
人妻仲要淫淫咁望住米兄 , 有果種一手掌握你樂與苦既自豪 !!!
真係睇到我都硬撚晒 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
(點解講出來都覺得有D變態???
澄清一下先 , 我睇到硬晒 , 唔係因為米兄架 ...  ...
唔使怕醜,當然係我搞硬你。。我寫嘅咸文 that is
無需要自我矛盾, 故事中嘅我,都睇住個人夫而興奮。。 興奮於佢睇住我搞佢個老婆, 佢竟然興奮, 真係皆大歡喜 :smile_30::smile_30:

哈哈哈,想徵求kitty作為一個女士,對故事女主角嘅睇法分析,搞到依家個個對號入座。。 請大家保持清醒冷靜,有乜幻想, 自己諗下好喇

( 5 )

雍容賢麗嘅空中小姐,企咗喺機倉走廊。。
等我都嚟形容一下呢位空中小姐啦,或者可以解䆁點解佢有之後嘅「應對」。。呢位空姐大約三十中,唔係啲「小妹妹」,人妻味好重,短髪,淡妝,身材算高,應該係好有經驗。

因為,當佢見到我哋三個人咁「玩」時,竟然咁同我哋講 (好温柔,好細聲,仲彎哂腰):
「唔該你哋細聲啲,唔係會騷擾到其它乘客㗎。。同埋小心啲,唔好整污漕張氈。。最好你哋入『洗手間』啦。」

之後,竟然仲畀咗一大疊紙巾人妻,同向我微笑!!

頂!咁嘅服務,真係太令人感動喇!!

機艙票都有咁嘅服務,如果搭頭等,仲得掂?

其實係唔止感動咁簡單,直情係「衝動」呀!!

剛才空姐突然彈出嚟,無錯係驚咗一驚。但當佢好「專業」咁容許我哋繼續「玩」,心裡頭股「危機意識」即時減輕。。佢仲畀埋紙巾我哋用,即係鼓勵我射精啦,頂!

佢預備埋紙巾,亦即係知道我哋玩咗—排?甚至仲已經睇咗一排,見我哋好似無預備紙巾,所以提供畀我哋?當我一諗到呢度。。再加上佢友善嘅微笑。。我。。我。。唔得喇!

人妻隻手。。一手揸棍,一手揸春,邊度有手去接紙巾吖?

我都無手去接紙巾!!

因為,我雙手要用嚟拉開張氈。。

因為。。(我沉聲吐出) 「我要射喇。。大力啲再 chok !!」

我碌「炮」露出氈外。。人妻聽到我叫佢 chok ,佢又再自然反應咁狂 chok !!

今次真係發揮出合約精神,聽曬我話!!

空中小姐本來微笑遞紙巾表情,見我突然話要射精,即時轉為驚訝!!望落我條嘢度,第一注濃精,已經無情咁打落 (或打上啦,哈,佢彎低腰遞紙巾畀人妻) 佢制服上個 name tag !!
( 搞到我想睇清楚佢個名都唔得 )

空姐即時反應就係兩手紙巾,跟人妻 chok 到我條撚好似「機關鎗」精液狂掃中配合。。四隻手,一隻 chok ,—隻練,兩隻用紙巾 cup 住我個龜頭。

呼~  啲精,好似江河堤缺咁,被個人妻揸出,畀個空姐接住哂我春袋儲埋已久嘅精液。

呼~ 爽!空姐個身好近,而家定落神來,我可以聞到佢個身上散出嘅「女人味」。

佢雙手仍然用紙巾按住我龜頭,竟然可以回復剛才嘅「專業微笑」,講:「好彩撳得切,無整污遭件制服。。先生,你如果射完,我就放手,你自己抹囉喎。」

我都回以微笑:「對唔住,頭先你話唔好整污遭張氈,所以射時我攞開咗,好彩你咁啱有紙巾接住啫。」

估唔到,新鮮人妻雖然未肯出全力同我打飛機,不過尾段加個韻味空姐落場幫手接精,「四手服務」,真係寶貴嘅經歷。

就咁様,我同人夫交換埋條片,我仲話佢聽,其實由頭到尾都只係想睇佢老婆條片打飛機,從無打算 po 上網咁亂爆人私穩,因為片中人「主角」,畀人咁 po 法,真係好無陰公,好慘,跟人無仇無怨,但就隨時毁人—生,自己能過意得去嗎?

估唔到為咗大家都有「痛腳」揸喺對方手,我可以 end up 多一條片留念同打飛機睇,最正仲可以畀個新鮮人妻幫我起隻「野戰機」,最後仲得到空姐親切服務。

人夫人妻仲話為咗「安全」起見,我哋交換埋電話聯絡。。唔知。。呢對新婚夫婦。。會唔會再有機會見面呢?

~ 完 ~

後話

「米仔,故事就講完,其實個故事,係想話畀大家知,出街『玩』,真係要小心,唔係個個好似我『朋友』咁好彩,遇到個咁好嘅空中小姐。。

甚至更慘嘅,嗰對人夫人妻,如果唔係遇到我『朋友』,收場可能會畀人 po 埋上網。

其實現當下,拍人出醜擺上網,博 「like 」,都算係損人利己,可免則免。」

「得喇,明白。。所以我咪話去廁所打囉,係你自己話要喺機艙打,先至夠「大志」之嘛。」

「嗨吔!重點係要「小心」同唔好「損人利己」呀!!屌!畏首畏尾,你浪費緊你嘅青春呀!!」

「嘻,唔好嬲,唔好嬲。。我只想知道,你嗰個『朋友』呀,之後仲有冇同對夫婦聯絡呀?」

「呵,呵,呵。。有!」

引用:
原帖由 akitty 於 2019-6-2 10:10 AM 發表 查看引用來源

嗯。。
我都覺得係。。返到屋企一定會案件重演。。。
其實「案件重演」真係幾好玩,可以將啲日常「正經事」改為「淫版」重温回味,嘻

引用:
原帖由 akitty 於 2019-6-2 10:14 AM 發表 查看引用來源

哈哈。。我習慣嫁啦~
佢地成日都拎我來J嫁啦~
我又無蝕左啲肉,咪由佢地J囉。。

甘既話,我係咪要向米兄收返少少咨詢費呢🤭🤭🤭

等睇結局。。 ...
嘩哈哈哈,仲習慣咗,成為眾人「蕉」點添呀
『咪由佢哋 J 囉』←果然豪情,我鍾意呢種態度。。講真吖,今時今日,出得相,啲麻甩仔都會 J,乜都 J 咗先算,有 J 錯,無放過

除非,真係太醜, J 唔落手。。咁條女就真係要好好反省檢討一下,點解啲仔連 J 都唔肯 J 我,咁。。仲使有人約我出街食飯睇戲嘅?!

所以「 J 」,係一種讚賞仰慕嘅行為動作,有仔 J,好過無仔肯 J 啊 ~

咁嘅話,你又想要我幾多精乜費?我都畀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆