〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
10  85.1k

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-18 06:03 AM 發表 查看引用來源
〔米仔創作樂園〕
https://lh6.googleusercontent.com/iWMjfMr-1apTS24y7pH2k_LTRSbBk6bmKl_TJFJJVUPohViTs8r4WSI9XXxI4cexOlRc9UybHB4fyC3rfb71ZsCcgXDBnec6G_TqQlPSyTwTzBpBo3pwLK9-lEVVnnS9wpue3Yvw(用住呢張做版頭圖先啦, 遲下或者再改) ...
小弟完全同意米兄講既野 !!!
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-18 10:08 AM 發表 查看引用來源
寫呢一篇文時, 不期然就諗起《妙手仁心》 系列當中嘅醫生 :smile_30::smile_30:

https://vthumb.ykimg.com/0541 ...
點解無佢地???:smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-19 08:21 PM 發表 查看引用來源
多謝咁多人熱力支持 :smile_o09:, 今晚只有時間出文, 未有機會回覆, 大家嘆埋呢個結局先啦 。 。:smile_o13:
歡迎大家繼續提供黃醫生嘅形象照 。 。 玩下 「誰是你心目中的黃醫生?」:smile_47::smile_47:
...
對於各個 "泡菜" , 小弟反而鐘意平民味/親和力既宋智孝同孔孝真

宋智孝 既裸妝我唸係一大特點 , 加上佢係<RUNNING MAN>真玩無渣流攤
搞到我都有少少鐘意左佢

至於 孔孝真 , 我原本一直覺得佢唔夠靚架 ... 但之後睇<消失的女人> ,
先知佢呢種樣 , 演下層女性會咁有真實感 !!!

我今次就唔哈日勒 ... 始終 , 米倉涼子年紀真係唔細:smile_35:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-22 02:17 AM 發表 查看引用來源
嘩,咁撚熟啲泡菜嘅?精力唔少喎 ~:smile_o01:
點啫,so far 出咗咁多件「黄醫生」,你 mark 咗邊件?
岩岩睇左呢個視頻 , 搞到我唔改變主義唔得:smile_47:

佢講到 1:14-1:23 咁 , 我都想去做佢 "病人" 拉
(尤其佢 1:15 果個手勢 ... 我直情想除埋衫同佢講 :
來吧 , 渣我吧BABY !!!)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
https://www.youtube.com/watch?v=dxzgT9jO5TI

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-23 10:39 PM 發表 查看引用來源
如果係咁樣打飛機呢? 會唔會滿意啲呢?

( 真係要讚下呢一張圖, 雖然一點都不露, 但就好「精」彩 ) ...
直情一絕拉 !!!:smile_47:

其實 , 小弟自香蕉初熟以來 , 就有好一部份既性幻想 (我唸都有1/5)
就係比呢種甜美小姐姐狎玩 ... 玩少少輕微變態野尤佳 !!!
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

唔知大家係咪同我一樣 , 內心都住左一個抖M ???

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-25 04:30 AM 發表 查看引用來源
魂兄, 唔好以為你與眾不同, 好多巴打都想畀甜美小姐姐狎玩, 如果唔係, 都唔會有呢啲漫畫啦, 供求效應嘅證據
不過, 乜嘢叫做「抖M」? :smile_41:
...
以下係個人既理解 , 未查過字典:

其實 "抖M" 既意思就係 "M男"(亦可以係M女) , "抖" 有D似助語詞 ,
亦可以理解為 , 因為受到SM而興奮到抖震
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

至於呢位小姐姐 ... 其實己經好唔錯 , 但我都係想比#43果位揉輪多D
(我唸我都係擺脫唔到 "中女控" 既身份架拉)

引用:
原帖由 米高達 於 2019-2-1 08:11 PM 發表 查看引用來源
係唔係咁揉法 :smile_30::smile_30:
冇錯, 我都好鍾意佢,真係好好睇 :smile_47::smile_47:
表現得非常投入

表演到咗高 ...
哈哈 , E 張我以前都J 過 , 無論係胸圍  腰圍  腿圍 ,
都比平時印象中粗 ... 講真佢應該算係大台花旦 ,
係英語世界演藝成就最好既一個
(除左果D 美加微電影獎 , 拍新加坡劇又拿過喜劇組視帝 ,
E+又有拍加拿大劇)

SORRY , 忍唔住又讚左女神TIM ...

岔開又一點 , 米兄呢張 "非機原圖" ,
我唔知點解近日結合埋呢張來唸 , 仲自行腦補埋D 劇情 :
阿蔡 : 咪喐, 趴埋牆, 依家師姐要搜你身 !!!(來自#52)
個犯 : 唔好呀 , 唔好呀 , 呀 ... 呀呀呀呀~~
(... 我係咪又透露左我既M 屬性???)
:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-2-8 08:44 PM 發表 查看引用來源

我純情啲,我鍾意佢少少兔仔牙咁,同佢嘅笑容 :smile_30::smile_30:

「微」電影獎?同「小」電影有冇分别?:smile_47:
有冇留意到制服下面,有啲嘢挺起咗,好正 :smile_o12:
搜你身時,如果你暗中渴望,菜師姐係全面性「機場式」 徹底 ...
... 如果我話 , 我原本既幻想就己經係咁 , 會唔會顯得我太 M ???
:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
(咁當然 , 係要比我女神狎玩 , 我先覺得正拉 ... 其他女唔得架)

不過講到尾 , 都係宅男既幻想 , 真實係點我唔知 , 因為未試過 ...
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-2-11 09:05 PM 發表 查看引用來源
哈,咪係囉,根本係好多宅男嘅幻想,唯魂兄你最 pop 夠勇氣企出嚟,好!:smile_30::smile_30:
未試過,下次沖涼可以自己試吓先,好多囡囡都係咁 :smile_47::smile_47: ...
米兄 , 今朝己經用左你教我果個文章名 ,
係 "果邊" 貼文拉 ... 希望係米兄加持之下 ,
可以係 "果邊" 票房高收拉 !!!
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-2-15 10:27 PM 發表 查看引用來源
呢一篇完咗㗎喇。。 搞緊下一篇 :smile_o13:

... 係咪我自己太多幻想???
總覺得佢既手勢好似 ... 好似 ... 好似非禮緊我咁

前往最後回覆