上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
333  85.1k

引用:
原帖由 米高達 於 2019-10-18 09:02 PM 發表 查看引用來源
嘩~ 各位師兄師姐,各路英雄,多謝支持, 對唔住要大家久等了,小弟打份牛工,手停口停鳩停,有時係會忙啲。。好, 的起心肝,下星期出,到時見 :smile_o09: ...
呢度出定開新帖

米兄。。
最多我都「吹」下你啦~
你起機出野啦…好無者🤭🤭🤭

等……寂寞到夜深……等米兄出文,睇kitty精湛口技吹……

前言

「同温層」,—個我近年先才接觸到嘅字詞,不過相信今日嘅香港人,一聽到呢三個字,便即時感覺到,係一個政治立場温和舒適自己嘅環境?

哈哈,不過,其實我只係想借用呢個字詞,去形容我喺一個「同温層」地區,相識到一個「同温層」嘅人妻,喺「同温層」當中,互相去滿足「不可告人」嘅性幻想。

嚴格嚟講,係另一個「同温層」網友,介紹我識嗰一位人妻嘅。所以,人,都喜歡揾番啲「志同道合」物以類聚嘅環境,去表達畀一啲樂意接受自己思想嘅同伴/對手。

無錯,今篇故事,就係想寫一個「同温層」人妻嘅經歷,大致上,無乜傳奇可言,只係一次又一次嘅 cyber sex 傳真記載。所以會有很多「對話式」内容,算係一個大胆嘗試,希望大家喜歡。

好,開波,去文。

。。。。。。。。。。。。。。。。。。

( 1 ) 未夠 7 年已經癢

「Hi,你好,好高興認識你。」

「你好,米仔話我知,你想揾人玩 cyber ?」

呢句說話,就係佩儀跟我嘅第一句說話, 第—個開始。。我估唔到佢會咁「單刀直入」,連歷經百戰嘅「我」,都驚喜咗?。。還是,失望咗呢?

太容易得到,失去咗有挑戰才能得來嘅滿足感而失望嗎?

還是,從「米仔」口中得知,呢位佩儀,喺現實中,係一位賢妻良母,所以感覺上,佢應該多啲矜持同埋端莊?而唔係好似而家咁,即時就想除褲開拖互片。

最後,我只是一笑,容易總比難好,話到尾,都只係為咗「射精」啫。

「係呀,想揾人玩,米仔話你叫「佩儀」呀嘛?」

「嗯,或者叫我 Cindy 都可以。」

即使我哋只係短訊中對話,但係,我感覺到佩儀所畀我嘅名,好似係「真名」。。乜,網上玩 cyber ,唔係應該用「代號」比較安全啲咩?

我好奇加上大膽一問:「佩儀同 Cindy 都係你真名?」

真可惜文字中,未能睇到佢嘅表情,我估一定係好豪爽灑麗。。

「係呀~ 真名,有乜問題啊?」

亦好彩佢睇唔到我有啲無地自容嘅慚愧,我答,

「無,我仲估,網上好少人用真名。。仲尤其出嚟玩 cyber 添。」

「哈,所以你叫『高手』?哈哈。」

無錯,我跟米仔講,話畀條女聽,我叫『高手』就得喇。。其實,甚至米仔,都只知我代號叫『高手』。

最後,我只好厚住面皮答,

「用慣咗嗰個代號啫。。不過,你用真名,你唔怕咩?」

「哈,有乜好怕喎,你又揾我唔到,我哋又唔會現實中見面。」

「咁又係。。」

『現實不見面』,係大家—早已鐵定嘅「 遊戲規則」。

「你唔覺得用真名,玩起上嚟,更加有 feel 同真實感咩?」

呢一點,就當然啦,我就食住呢個勢上,問佩儀下一條 (唔應該問嘅) 問題。

「係咁。。你姓乜呀?仲有,你老公又姓乜呢?」

豈知我原來只係『小人之心』,佩儀竟然毫不猶豫就回答咗我,仲清楚埋我嘅用意添。

「哈哈,你曳喇 ~ 我姓李,李佩儀。。我先生姓陳,哈哈。」

睇嚟,佩儀係睇穿咗我股「帽控」心理,

「咁,你唔介意我叫你做陳太?」

「『高手』,你鍾意叫我乜都可以。」

我真係有啲唔相信,竟然有啲咁可愛,善解人意嘅人妻,要上網玩 cyber 偷食,如果我有個咁嘅老婆,連屋企都唔使出啦。

所以我都好奇,問:「佩儀,可唔可以講我聽,點解你會上網玩 cyber 嘅?。。你老公知道你同人上網玩嗎?」

「蝦,你都幾多嘢問嗰喎,你喺嚟做訪問定玩㗎?」

「無,我覺得你好特別,想認識你多啲。。 乜你唔覺得,了解多啲一個人嘅時候,玩起上嚟,會特別有feel嘅咩?」

「嗯,同意吖,係咁。。你即係想同我交埋朋友?」

「係,可以嗎?同無感情嘅人「做」,同叫鷄無乜分别,不過我先申報,我從來冇叫過雞嘅。。 就係因為呢個原因,所以我唔叫雞。」

「哎吔,真係可惜,我仲諗住同你玩cyber時,可以扮雞添。」

我唔知到佩儀係真失望,定還是講笑,但,我覺得呢位人妻,愈嚟愈有趣,即使我仲未見到佢個樣。

「Well , 係咁你可以答我問題嗎?」

「OK ,我老公當然唔知道我上網玩 cyber 啦,傻嘅咩。。 至於點解? 就係我有啲秘密,唔想我老公知道囉。」

「例如呢?」

「例如? 頭先咪講咗畀你聽囉,我想玩扮雞。」

睇到呢度,我終於硬咗。。 完全未見過呢位人妻個樣同身材,單靠對話,已經硬咗。

「啊?!你好淫啊。。 點解你唔想畀你老公知你咁淫? 你哋結咗婚幾耐?」

「哈, 咪就係因為我太淫,唔可以畀我老公知㗎,佢份人好正經㗎。。我哋。。結咗婚。。四年?五年?。。我對仔女三歲五歲, 應該結咗婚六年先至啱。」

「呵呵呵,明喇, 結婚未夠七年就已經痕囉?唔想出嚟現實玩,所以上網玩 cyber ?」

「哈哈, 估中一半啦。。 我十六歲已經開始上網玩 cyber ,我今年三十四歲啦。。」

( 今章,只可寫多一個字。。)

硬!

~ 待續 ~

好啦,開始咗,今篇共有12章,寫作手法有些少唔同,為咗唔太趕客,專誠重金禮聘「神秘嘉賓」畀些少驚喜大家,唔使客氣,玩開心啲。。照舊,睇得過瘾,請返第一版 (#1) 葱吓小貼 :smile_o05:

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-10-18 10:14 PM 發表 查看引用來源

咁咪乖囉,係要人「催」先出嘢...
「催」先出嘢,嘻
乜你唔知我係「大耐羣英」members 之一咩?又大又耐 :smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-10-18 10:19 PM 發表 查看引用來源

呢度出定開新帖
係呀,呢度,不見不散 :smile_o13:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-20 04:51 AM 發表 查看引用來源
米兄。。
最多我都「吹」下你啦~
你起機出野啦…好無者🤭🤭🤭
Kitty ,你又「吹」呀?多謝 :smile_o06:
仲未答我張頭像係咪真身喎? :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-10-21 02:04 AM 發表 查看引用來源
等……寂寞到夜深……等米兄出文,睇kitty精湛口技吹……
Gundam 兄,kitty 口技你咁清楚嘅?:smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-10-21 03:07 AM 發表 查看引用來源
( 1 ) 未夠 7 年已經癢

https://lh4.googleusercontent.co ... AnDqOesLHLbX3vtqG2r

「Hi,你好, ...
嘩~我搶到頭香呀~

今次多對白幾好丫,睇得輕鬆d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆