上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
333  84.6k

引用:
原帖由 米高達 於 2019-10-29 20:27 發表 查看引用來源

嘻,有進步空間,下次會調教好啲,大家—齊努力吧 :smile_30::smile_30:
唔夠大聲

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-4 08:53 PM 發表 查看引用來源

太好喇,京見睇得明 :smile_o03:
So far 有兩個人睇唔明個結局人物錯亂,我幾驚係寫得唔夠清楚呀 😂

結果係点?你認為呢?我寫到呢點覺得係「停筆」好地方 :smile_35:,過咗舖寫瘾就算,又「呃」到啲聲帶去打 J ,都算有收鑊啦

三條空姐,大把位入啦 :smile_47::s ...
小弟忽然陷入自HIGH式幻想 :
唔通 , 呢篇就係米兄講過話寫比我果篇 "三娘教子" ???
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-5 09:12 AM 發表 查看引用來源

唔夠大聲
音量可以自行調教

嗌出大聲同調教大聲係唔同……不過多謝咁有心機有聲音,睇落去投入好多……

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-5 08:49 AM 發表 查看引用來源

如果有得做觀眾已經好high啦!
有得現場感受梗係 high 啦:smile_o11:,都係故事好材料

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-11-5 12:09 PM 發表 查看引用來源

小弟忽然陷入自HIGH式幻想 :
唔通 , 呢篇就係米兄講過話寫比我果篇 "三娘教子" ???
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
「三娘教子」?頂,好似無講過寫畀你喎,哈哈 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-6 08:28 AM 發表 查看引用來源
嗌出大聲同調教大聲係唔同……不過多謝咁有心機有聲音,睇落去投入好多……
今次試加音,因為故事中嘅男角,都係見唔到女角,只聽到聲音時份感覺,就直接轉移,比描寫更傳真,我諗大家都鍾意嘅,尤其男讀者

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-6 08:42 PM 發表 查看引用來源

今次試加音,因為故事中嘅男角,都係見唔到女角,只聽到聲音時份感覺,就直接轉移,比描寫更傳真,我諗大家都鍾意嘅,尤其男讀者
下次關心女讀者的福利

文字sex真係好正!多謝師兄好文!

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-6 08:40 PM 發表 查看引用來源

「三娘教子」?頂,好似無講過寫畀你喎,哈哈 :smile_30::smile_30:
米兄有無唸過寫下 "保安" 題材既甜文???

事緣大台近排唔知點解 , 好似突然好鐘意 "保安" 咁 ,
兩套男主都係 "保安" ... 好運果個就扑左李C華 ;
差少少果個 , 都溝左車婉婉 !!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆