上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
333  84.6k

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-11-7 11:39 發表 查看引用來源

下次關心女讀者的福利
出男聲錄音嗎?爆哂粗果隻,邊做邊鬧臭西,定溫柔錫錫嘅聲?

多謝分享,正

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-10 06:50 AM 發表 查看引用來源

出男聲錄音嗎?爆哂粗果隻,邊做邊鬧臭西,定溫柔錫錫嘅聲?
溫柔🥺🥺

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-11-7 11:39 AM 發表 查看引用來源

下次關心女讀者的福利
唔使等下次,而家就畀 :smile_30::smile_30:,有乜女讀者,想要乜嘢福利同關心,即管開聲,小弟必盡精盡力

引用:
原帖由 loveyourstory 於 2019-11-8 10:21 AM 發表 查看引用來源
文字sex真係好正!多謝師兄好文!
多謝師兄捧場

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-11-8 07:11 PM 發表 查看引用來源

米兄有無唸過寫下 "保安" 題材既甜文???

事緣大台近排唔知點解 , 好似突然好鐘意 "保安" 咁 ,
兩套男主都係 "保安" ... 好運果個就扑左李C華 ;
差少少果個 , 都溝左車婉婉 !!!
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47: ...
無諗過保安題材,多數諗人哋啲女人,例如人哋啲家姐細妹老婆阿媽阿女咁

近期無睇大台 lu ,不過「李絲瓜」我好 buy ,係人哋家姐型像好材料 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 lovechk1989 於 2019-11-10 10:22 AM 發表 查看引用來源
多謝分享,正
多謝捧場

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-11 02:28 AM 發表 查看引用來源
無諗過保安題材,多數諗人哋啲女人,例如人哋啲家姐細妹老婆阿媽阿女咁
近期無睇大台 lu ,不過「李絲瓜」我好 buy ,係人哋家姐型像好材料 :smile_47::smile_47: ...
老實講 , 我覺得呢個世界靚女 , 即係有樣 , 或者有波有蘿既 ,
其實好多 ... 但真正好有女人味既 , 就唔多 !!!

以前就有舒淇 , E+既大台 , 我覺得E+只有李C  李雞心算係 ...
(如果要選第三名 , 應該係 "黃師父")
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-11 02:26 AM 發表 查看引用來源

唔使等下次,而家就畀 :smile_30::smile_30:,有乜女讀者,想要乜嘢福利同關心,即管開聲,小弟必盡精盡力
除褲!

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-11-11 02:53 PM 發表 查看引用來源

除褲!
又除?哈哈 :smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆