上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
333  84.6k

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2019-12-26 05:23 發表 查看引用來源
不如寫夠激啲啦,横掂呢度好似未有人管理,哈哈
衝到上第5,賞你5 件哩

— 齊食飯你畀錢咋,嘩哈哈哈
...
1,難得見鋒兄咁有興致 , 咁小弟又比返D 野你估下丫 ...
請問下圖4個蘿柚 , 分別係屬於邊個???

2,趁呢幾日假 , 小弟岩岩又寫完左兩篇 , 加上一月初可以寫完既兩篇 ,
小弟就會有5篇作品係手 ... 而且全部都有 "創作原形" 呢 !!!

話唔定係2020年 , 小弟仲可以完成 "月月有文出" 既壯舉呢 !!!
:lol :lol

3,死拉 , 我既淫念己經開始伸向D 前NBA球星拉 !!!

故事背景係咁既 , 係2009年既澳門請左班前NBA球星去登台(真有其事架)
同期澳門又好似搞緊成人展 , 請左一大班AV女優黎 ...
會唔會乾柴碰著烈火  巨根碰著水簾洞 , 黎一場親切既日美交流呢???

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2019-12-29 10:05 發表 查看引用來源
見到五條女排哂隊,梗要畀吓面啦
用唔到腦估嘢啦,啲血充滿咗海綿體,幻想後面「拍門」時, 佢回頭向我笑時,咪知係邊個囉
嘩哈,我仲以為你幻想同啲 NBA 黑鬼添, 哈哈,原來想睇黑撚X架妹。。話時話,有啲 ...
1,哈哈哈 ... 不過岩岩睇左個上原阿姨既甜GAME廣告 ,
又見佢接受台灣仔訪問  好似仲去埋D宣傳TIM ...
感覺好似D二三線姐仔出SHOW , 但佢明明係AV界前一姐喎 !!!
佢既名氣出名過95%日本正統明星拉 , 估唔到業配規模咁有限 ...

2,今朝上下網先知 , FYY同寶寶分左手 , 再唸起米兄之前既作品 ,
大腦冒起三隻字 : 神預言呀 !!!
(不過係香討比個討論區乞衣抄POST , 香討仲推介佢  無推介我)

米兄,happy new year 2020

引用:
原帖由 tithy 於 2020-1-1 11:02 發表 查看引用來源
米兄,happy new year 2020
Hello,  tithy 師兄好,新年快樂。。祝大家都平平安安,新年進步

tithy 兄我哋好似初相傾偈喎,多謝光臨
揾到呢張新鮮熱辣應吓景

引用:
原帖由 米高達 於 2020-1-2 00:37 發表 查看引用來源
Hello,  tithy 師兄好,新年快樂。。祝大家都平平安安,新年進步

tithy 兄我哋好似初相傾偈喎,多謝光臨
揾到呢張新鮮熱辣應吓景

...
米兄 , 小弟又出左新文 ... 得閒既話點評一下丫 :

調教家長會會長(上下全)
註:<調教家長會會長(上)>雖然之前係<淫魔日記>中出過,
但係<調教家長會會長(下)>絕對係首發文章,希望大家支持!
https://www.188channel.com/viewt ... &extra=page%3D1

回覆 329# 過路人文迪 的帖子

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆