上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
333  84.6k

米兄终於忍唔著出手

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-5-28 12:57 AM 發表 查看引用來源
米兄终於忍唔著出手
係呀  :smile_35:
其實呢篇短故上一段「得閒期」已經寫好,但之後無時間揾插圖加味,所以等到依家先貼
有時加些少情趣圖像,意境好 feel 好多。。例如當我寫到「新鮮人妻」時,我會諗到啲人擺結婚酒時,玩得好高興。。:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-5-28 12:41 AM 發表 查看引用來源
(1)
(就咁樣) 故事就開始咗嘞。。
話說,從前有一個人,呢個人(即係我朋友,佢又有—個 (佢話嘅)『朋友』喎。。
https://lh6.googleusercontent.com/tQult3h7GkQOPHtTxe3CqtOcoe94xrcKgQHgEyNk-Xb-LEAbogzl6SiYIIKWmP4vHEddssRU7aPcsLCbdSKZg9K5lkxL ...
正呀 ... 呢種 "枱底作業" 既劇情 , 小弟就最鐘意 ,
自己都寫過兩次 ; 甚至連交通工具版本 , 我都真係唸過 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

我無唸過 , 原來可以用第三身去寫 , 而且感覺仲刺激左 !!!
(我唸果D , 係精蟲/淫水上腦既學生哥妹咋)

另外 ... 我發覺自己同米兄味都幾似 !!!
因為 , 你截圖既果套AV , 我都有睇過(之前仲係我硬盤留底)
個女優我呢排仲J 好多TIM ...
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-5-28 08:04 AM 發表 查看引用來源

正呀 ... 呢種 "枱底作業" 既劇情 , 小弟就最鐘意 ,
自己都寫過兩次 ; 甚至連交通工具版本 , 我都真係唸過 !!!

我無唸過 , 原來可以用第三身去寫 , 而且感覺仲刺激左 !!!
(我唸果D , 係精蟲/淫水上腦既學生哥妹咋)

另外 ... 我發覺自 ...
真正嘅「枱底」劇情我都寫過,今搭飛機打飛機 (或飛機上玩),我睇係好多人嘅FF,包抱自己在内。。
而小弟亦真正試過,當然同劇情有别啦,所以啲「 佈局」係真實嘅

我冇用第三身去寫喔,用番我鍾意嘅第一身,由自玩變咗偷窺人哋玩,當然更刺激啦 :smile_04:

講個秘密你聽吖,其實我好咸濕㗎,好多嘢都啱,所以同你撞中嘅機會都幾大,呢套我「揾圖」睇時 J 咗,

所以有投入作者嘅靈魂精華㗎 :smile_47:

正呀。。好鐘意米兄既文。。
好容易就代入到入去。。
好好睇
加油支持你

米兄又出故,正呀!

引用:
原帖由 米高達 於 2019-5-28 07:15 PM 發表 查看引用來源
真正嘅「枱底」劇情我都寫過,今搭飛機打飛機 (或飛機上玩),我睇係好多人嘅FF,包抱自己在内。。
而小弟亦真正試過,當然同劇情有别啦,所以啲「 佈局」係真實嘅
我冇用第三身去寫喔,用番我鍾意嘅第一身,由自玩變咗偷窺人哋玩,當然更刺激啦 :smile_04:
講個秘密你聽吖,其實我好咸濕㗎,好多嘢都啱,所以同你撞中嘅機會都幾大,呢套我「揾圖」睇時 J 咗,
ht ...
米兄就正拉 , 可以咁刺激既野 !!!:smile_47:

小弟近十年既高光時刻只係 :
6-7年前做兼職果陣 , 比個高中生女同事(激似水菜麗)挑逗 ;
3-4年前係地鐵疑似比個熟女刻意挨落黎 ...
(我會咁唸 , 係因為當時車廂都幾空 , 甚至有幾個坐位 ,
但佢就係要貼住我企)
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

講開又講 , 睇到米兄既截圖 , 就戚起條筋想睇返套片 ,
但自己又搵唔到(用女主角個名都搵唔到) ... 所以想問下米兄
可唔可提供片名/番號???

引用:
原帖由 米高達 於 2019-4-12 07:55 PM 發表 查看引用來源
最後想講下D八卦野 ...
話說係 "黃小姐" 事件後 , "黃師父" 又比人話有影片流出 ,
經本人查證之後 , 肯定女主角唔係 "黃師父" , 所以都安心返
(因為本人都好鐘意 "黃師父" , 唔想佢出事)

不過我一於借傷成毒 , 當正女主角係 "黃師父" 咁J !!!
(尤其女主角把聲  髮型同個嘴都幾似 "黃師父")
視聽質感真係一流 !!!

我越來越覺得 "黃師父" 呢種細波纖幼既身材  朦豬眼  鯉魚咀
加上一頭大波浪 , 同弱質纖纖既感覺 ...
簡直係性感既極致 !!!
(雖然好多人話佢似立花 , 但風格上 , 我覺得佢似結城美紗多D)

( 2 )

其實即使真係一旦「爆大鑊」,佢哋「罪名」重我好多啫。。
無錯,當我諗到呢一點時,我睇呢位新鮮人妻都同様諗到,尤其係佢個口仲含住條撚。
我向佢單一單眼笑一笑,但大家都仲未驚動四周,甚至連佢老公,都唔知我同佢老婆互相交換咗個眼神。

喺「唔好爆大鑊」環境下,新鮮人妻只有好乖咁返去含撚,任得我睇。。而家我知道咗,佢係知道我望住佢含撚嘅,嗰份興奮,梗係比先前更甚啦,直情硬撚到痛,好想拎出嚟玩呀,但又驚搞串個 party 。

當新鮮人妻顧住含撚,唔敢再望我時,我突然諗到一個好「得人驚」嘅 idea ,一諗到,個心就已經即時嚇咗一跳,因為如果唔成功,可能會好大鑊。。但係,機不可失呀!!

大家估到係乜未?。。No,唔係捉佢隻手同我打飛機。。
係偷拍佢含撚呀!!

大家都知,日常行街搭車乜都好,一有乜嘢「風吹草動」,就好似奉旨咁,攞部手機出嚟拍㗎啦。。飛機含撚咁大件事喎,梗要拍啦,問題係要小心行事,因為「事主」即使肯畀我偷睇啫,但一定唔肯畀我拍片。

可能老公嘅注意力喺四周圍,同佢老婆含撚,而我隻手又畀我個身擋咗視線。。新鮮人妻就梗加唔敢再望我啦,所以我偷偷喺褲袋攞咗部手機出嚟都無人知。

我竟然順利開始偷拍到!!好嘢!!

見到人妻個頭,已經畀佢老公半按半㩒,去加速呑吐節奏,人妻面上兩脥,啜腸啜到凹咗入去,合埋眼,張開個口,任佢老公執住個頭,係咁上上落落拮落條賓周度。。好强暴呀!!

而佢啲呼吸聲開始明顯,急促又短暫咁。。可能已經接近臨界點,所以咁粗暴失控,我知「戲肉」就快到嘞,精彩呀!!
我決定博一博,因為我知到條撚様陷入極度亢奮嘅失控狀態,無得停啦。。

咁,我咪停止「扮瞓」,起身畀個「驚喜」佢嘆吓,睇吓佢有乜反應?

哈哈。話唔定,佢會高興有人喺隔離睇佢屌老婆個口呢。。如果唔係,佢哋大可入廁所玩啦。

當我抬起頭,轉面望向條友時,佢面上嘅表情,我相信歷代中嘅「影帝之王」(喺我心目中,梗係「8哥仔」啦),都做唔出嗰個様。

大家試吓諗諗,當畀人含至想射,但又未能射出,仲差少少少少,如果條女只要再加多—口勁,踢多一脚,就可以入網,嗰股快感舒服,但又加上慾洩未能嘅煎熬。。之後再加上突然有人喺你面前出現,踢爆自己醜行。。如果咁都未夠醜,就係仲見到畀人用手機拍緊佢片喎,哈哈,呢鑊真係甘到發光!!

我見到佢瞪大雙眼望住我,之後又望下我部手機,正好似想開聲屌柒我之際。。擘大嘅口,改為咬實牙根,仲皺緊眉頭, 一副痛苦表情!!爆緊漿?!

新鲜人妻則同時「吾」咗兩聲。。唔使問,條友梗係就喺呢個關鍵時刻爆緊漿啦!!
呢個時刻真係好關鍵呢。。原來不單止我突然間轉醒過來。。竟然連空中小姐都突然出現喺走廊中間步近緊!!

而人夫就好似「木鷄」咁,完全唔識郁,剩係識得喺度射精。。新鮮人妻又唔知原來周圍環境已經改變,仲唔停咁好勤力啜精,吹到佢老公唔識郁。

佢哋好彩,仲有我呢個機警嘅「好心人」。

我唔單止讓個位畀佢兩夫妻,等佢哋可以唔使分開坐,又可以含撚含得咁方便。
而正當空中小姐步近到差不多可以見到佢哋大髀上嘅 action 時。。

我好瀟灑淡定咁收起我部手機,起身,將佢哋塊飛機氈拉起,冚低,剛剛好冚住大脾上仍含住條撚嘅「新鮮人妻」,之後坐番低。
望住身邊呆咗嘅人夫,佢面上仍然凝住射精後嘅肉緊表情,好撚搞笑。所以剛啱行到面前嘅空中小姐,就好 pro 咁關懷問:
「先生?你無事吖嘛?係咪唔舒服?」

我聽到真係忍唔住,微笑咗。。條友係啱啱舒服完呢。

氈下新鮮人妻都算醒目,氈一蓋上後,真係唔敢再郁,而家聽到空中小姐把聲,當然更加唔會郁。人夫先才有返「知覺」,答:
「哦,無。。無事。」

但空中小姐見到佢大脾上,有個人被氈蓋住唔識郁,又再問: 「喔?佢呢?佢無事吖嘛?」

人夫笑得好勉强: 「佢?我老婆嚟㗎,佢都無事,瞓著咗啫。」

之後,原來空中小姐路過到機尾洗手間,當佢一入咗去,人夫即時望住我,講:
「兄弟,你到底想點?做乜用手機拍我?」

~ 待續 ~

即時睇。。。
估佢之後要個女仔幫佢含埋一份好似好大路

吾通之後即刻抄佢牌,返到香港再調教??威迫利誘??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆