上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
333  84.7k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-28 08:18 PM 發表 查看引用來源
正呀。。好鐘意米兄既文。。
好容易就代入到入去。。
好好睇
加油支持你
多謝多謝:smile_o09:
正呀~ 咁你都代入到?哈哈
有你支持,一定加油

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-5-28 08:38 PM 發表 查看引用來源
米兄又出故,正呀!
Hello Gundam 兄,我呢個朵都係因喜歡高達而起㗎:smile_o03:
呢篇短短哋咋,希望大家睇得過瘾啦:smile_o05:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-5-29 07:57 AM 發表 查看引用來源

米兄就正拉 , 可以咁刺激既野 !!!:smile_47:

小弟近十年既高光時刻只係 :
6-7年前做兼職果陣 , 比個高中生女同事(激似水菜麗)挑逗 ;
3-4年前係地鐵疑似比個熟女刻意挨落黎 ...
(我會咁唸 , 係因為當時車廂都幾空 , 甚至有幾個坐位 ,
但佢就係要貼住我企)
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: : ...

你。。啲咁長,我聽日先有時間覆 :smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-5-29 06:49 PM 發表 查看引用來源

多謝多謝:smile_o09:
正呀~ 咁你都代入到?哈哈
有你支持,一定加油
鐘意睇米兄既文。。

引用:
原帖由 米高達 於 2019-5-29 06:34 PM 發表 查看引用來源
( 2 )
其實即使真係一旦「爆大鑊」,佢哋「罪名」重我好多啫。。
無錯,當我諗到呢一點時,我睇呢位新鮮人妻都同様諗到,尤其係佢個口仲含住條撚。
我向佢單一單眼笑一笑,但大家都仲未驚動四周,甚至連佢老公,都唔知我同佢老婆互相交換咗個眼神。
https://lh3.googleusercontent.com/LRJJcqOrvK52nti4J4EiHTrexTa3Ztyg7Zl3 ...
寫得真係好正 !!! :smile_47:

個老公比你嚇果下 , 真係齋唸都幻想到個畫面 :
個老公自然反應咁 , 一邊按住老婆個頭(就好似比人偷睇咁 , 一定會掩住JJ) ;
一邊打住冷震 , 揮住另一手示意 "唔好" ...
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

個機艙服務員果句 "咁佢呢???" 簡直係錦上添花 !!!
你幻想下 , 係老公既主視覺 ... 佢其實係 , 望住機艙服務員咁射精 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
(我仲唸起某前大台女星車震口爆事件TIM !!!)

呢個野外調教片段 , 我比五粒星 !!!

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-29 18:48 發表 查看引用來源
即時睇。。。
估佢之後要個女仔幫佢含埋一份好似好大路

吾通之後即刻抄佢牌,返到香港再調教??威迫利誘??
kitty過嚟捧場,係咪你都試過?

引用:
原帖由 米高達 於 2019-5-29 18:51 發表 查看引用來源

Hello Gundam 兄,我呢個朵都係因喜歡高達而起㗎:smile_o03:
呢篇短短哋咋,希望大家睇得過瘾啦:smile_o05:
米兄,繼續輕鬆攪笑甜故,睇得真係好過引呀!有機會我都想試下喺機到比我女人食腸

得兩隻

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-29 06:48 PM 發表 查看引用來源
即時睇。。。
估佢之後要個女仔幫佢含埋一份好似好大路

吾通之後即刻抄佢牌,返到香港再調教??威迫利誘??
嘻,kitty師妹捉摸棋路喎 ~
初相識就含, 會唔會較為陌生咗啲呢?
見到樓中 Gundam 兄話,先知原來師妹你係「引版」紅人, 唔怪得知你咁豪情啦 :smile_o03:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-29 06:55 PM 發表 查看引用來源

鐘意睇米兄既文。。
鍾意聽你講鍾意睇我啲文呀~
即係咁,作為一個寫手,讀者咁豪情率直咁講出,真係一份好大嘅支持,多謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆