上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
333  84.8k

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-5-29 07:57 AM 發表 查看引用來源

米兄就正拉 , 可以咁刺激既野 !!!:smile_47:

小弟近十年既高光時刻只係 :
6-7年前做兼職果陣 , 比個高中生女同事(激似水菜麗)挑逗 ;
3-4年前係地鐵疑似比個熟女刻意挨落黎 ...
(我會咁唸 , 係因為當時車廂都幾空 , 甚至有幾個坐位 ,
但佢就係要貼住我企)
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: : ...
條片嘅 link  pm 咗畀你 :smile_34:
嗱嗱嗱嗱,高中妹女同事?「挑逗」嘅定議係乜先?
我琴日迫車,都有畀個長髪靚趁車摇時,磨我背脊喎 :smile_47:
(假)「黄師父」條片我未睇,pm  條 link 畀我啦, 我都想佢交學費

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-5-30 10:05 AM 發表 查看引用來源

寫得真係好正 !!! :smile_47:

個老公比你嚇果下 , 真係齋唸都幻想到個畫面 :
個老公自然反應咁 , 一邊按住老婆個頭(就好似比人偷睇咁 , 一定會掩住JJ) ;
一邊打住冷震 , 揮住另一手示意 "唔好" ...
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

個機艙服務員果句 "咁佢呢???" ...

我有個空姐朋友,佢話都見過啲人喺機上「暗玩」,通常如果隱蔽得好,佢哋都隻眼開隻眼閉就算,唔想搞大佢,因為會好Q麻煩。。無錯,係「佢哋」, 因為即使唔搞大佢,但都會爆畀其他空姐知「有嘢睇」, 同埋大家有共識,唔好踢爆。。

係咪好正呢~ 知道成班空姐喺度偷睇啲人打飛機,但如果個空姐知道條飛機友,係知道咗空姐已經知道嘅 (哈,係咪好複雜呢),都仍然繼續打,咁個空姐就要開聲叫停喇, 所以啲空姐通常都係扮唔知。。 好似一場博弈咁

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-5-30 01:03 PM 發表 查看引用來源

米兄,繼續輕鬆攪笑甜故,睇得真係好過引呀!有機會我都想試下喺機到比我女人食腸
哈, 日常生活緊張 , 寫下文輕鬆下, 發下白日夢 , 算做苦中作樂啦
公眾場所暗玩,真係好刺激,戲院,沙灘,枱底。。條女夠放夠胆,真係人生一大樂事 ~ :smile_o13:

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-5-30 04:52 PM 發表 查看引用來源
得兩隻
唔止,有五隻 :smile_o03:

( 3 )

「兄弟,你到底想點?做乜用手機拍我呀?」

哈,我心即時諗「佢老婆咁索咁淫,如果真係可以做『襟兄弟』,又唔錯喎」。。所以我都即時叫番佢一聲做『大佬』,希望佢都可以關照下我仍然硬緊嘅『細佬』。

我答:「大佬,即係咁,我見到有人含撚喎。。自然反應,就梗係即刻攞部手機出嚟拍㗎啦,你都會啦,你話係咪先?」
人夫望住我,真係唔知點駁,我就繼續講:
「之但係你都見我拍時拍,頭先你 happy 到震時,空姐行到埋嚟,好彩有我同你冚住,遮住你老婆咋喎,咁你係咪應該多謝番我先?」

去到呢個地步,好明顯我已經佔緊上風,講到尾,公眾場所,除咗條褲,畀人見到,講說話仲可以有幾大聲?

當然,我仲想睇下可唔可以將現有「優勢」,再加強啲,增取更多利益。。
「仲有呀,你老婆,頭先佢都見到我望實佢含撚㗎,佢都無理我,喺度繼續含,唔信你問吓佢吖?」

人夫有啲難以相信我嘅說話: 「真係?佢知你睇咗好耐?」
—路問,—手將氈移開。。見到新鮮人妻仍然含住唔敢郁,直至佢老公講:「BB,得喇,你可以返上嚟喇,不過無紙巾。」

嘩,正呀~  我同人夫同時望住佢老婆,用嘴再啜多一口,大啖一呑,用嘴唇含啜乾淨埋條鳩上嘅精液,先拉吐番條軟撚出嚟,之後再吞多啖口水,面紅紅咁含羞望多我一眼,先挨番落自己張櫈。

人夫就問佢:「BB,佢。。頭先一直睇住你。。㗎?」

人妻羞羞點咗頭:「係啩,我淨係望咗佢一眼咋,咁鬼醜,叫人點開聲喎。。見佢都無開聲,咪唔理佢,繼續囉。。點呀,我哋無畀空姐見到吖嘛?」

人夫吐出一口氣:「咁又冇。」

我笑一笑:「嗱,係咪呀?我見你哋玩得咁 happy ,盡量唔打擾你哋啦,見到空姐就快行到,先出手幫下手之嘛。」

人夫:「但你條片。。大佬,輪到我叫你一聲『大佬』嘞,可唔可以畀番條片我呀?」

我真係忍唔住笑咗 ( 尤其見佢唔係咁「凶」):「兄弟,咪講笑啦,我拍嚟都係想『留念』啫,點畀番你呀?。。咁嘞,至多我 send 個 copy 畀你嘞,等你都可以留下念。」

人夫:「喂,大佬,咁。。真係好唔掂喎,你一陣 po 上網,我同我老婆仲使出街嘅?屌,我畀番錢你嘞,當係我買番條片。」

可能女人真係細心啲,尤其一聽到個「錢」字,人妻即時止住佢老公:「老公唔得呀,有啲 app,一拍咗,即時就 upload 咗上 cloud 㗎,手機 delete 都清唔到底㗎。」

之後,我哋三人對峙,成為咗個僵局。。十秒,人妻望咗我一眼,之後喺佢老公耳仔細語。人夫聽完,就咁同我講:
「嗱,如果『錢』買都擔保唔到,一係你畀我拍番,大家都有「片」揸手,就唔怕對方流條片出去啦。」

我即時反應係:「黐撚線嘅!我無端白事做乜畀你拍呀??」。。但之後,我靈光再一閃。。「咪住!你係講。。?」

哈,到我諗到,但都仲未講出口,人夫就已經明白我意思,又即時反應:「黐撚線嘅!我梗係唔係講『拍我老婆含你條撚啦!』。。
畀你擺埋我老婆含你條片上網,咪仲衰多兩錢重?!。。我拍你自己『打飛機』咋!」

聽到之後,我又:「黐橪線嘅!我做乜要畀你拍我『打飛機』呀?!」

相信,剛才新鮮人妻同佢老公「耳中細語」,就係同以下人妻開聲講嘅一句,好有關係。。

人妻講:「係我幫你『打』,不過我唔會出鏡,肯唔肯?」

嘩!頂!!新鮮人妻話幫我打飛機?仲要佢老公喺旁邊拍片?。。居然仲問我『肯唔肯』?

我『細佬』已經即時「擧首贊成」!我仲可以唔肯嗎?

我頂多答多一句,「你哋都會 make 個 copy 畀我留念㗎,呵?」

人妻笑笑:「無所謂啦,至緊要大家都保守秘密就得喇。」

~ 待續 ~

人妻幫手打J,有冇得揸吓佢對波波先?

引用:
原帖由 米高達 於 2019-5-31 05:45 AM 發表 查看引用來源

嘻,kitty師妹捉摸棋路喎 ~
初相識就含, 會唔會較為陌生咗啲呢?
見到樓中 Gundam 兄話,先知原來師妹你係「引版」紅人, 唔怪得知你咁豪情啦 :smile_o03: ...
哎喲。。估中一啲又吾中一啲添。。
我估下一part就係打打下飛機變成扑埋野。。
都吾再係幫佢含下就算數。。

邊係呢。。我呢啲只係過路人。
間中留底小小報告,
又鐘意睇啲我有興趣又鐘意既post者。。

至於米兄話我豪情???
我應該當係讚定彈???好定吾好?

引用:
原帖由 米高達 於 2019-5-31 05:48 AM 發表 查看引用來源
條片嘅 link  pm 咗畀你 :smile_34:
嗱嗱嗱嗱,高中妹女同事?「挑逗」嘅定議係乜先?
我琴日迫車,都有畀個長髪靚趁車摇時,磨我背脊喎 :smile_47:
(假)「黄師父」條片我未睇,pm  條 link 畀我啦, 我都想佢交學費 ...
1,
睇左條片 , 女主角比我印象中仲溫柔 , 尤其係後半入左休息室 ,
既有身為姐姐既主導 , 又有對 "小弟弟" 愛惜之情 ...
(個女主角早期作品出名無表情 ... 看來 , 真係係演技上下過苦功)
佢又啟發到我想開一個新題材 !!!
(不過都係果句拉 ... 我D "樓花" 既爛尾率好高)
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

2,
米兄唸多左勒 , 同我明日出果篇<喜歡做愛的女高中生>無關 ...

至於點「挑逗」我 , 大概有以下三例--
A,我份兼職係分 "更" 既 , 佢有次睇完個更表 , 就咁樣同我講 :
"你就好拉 , 可以同我同一更"
B,有次一班同事一齊去睇拳擊電影 , 佢坐係我隔離 ...
咁拳擊電影丫麻 , 梗係有D肉緊鏡頭 , 佢於是就雙手抱住我手臂 ,
個頭仲挨左落我膊頭TIM
C,有次節日臨放工 , 咁休息室放左個放節日零食既膠桶仔 ,
佢唔知點樣拆左個桶仔既挽手 , 擺係自己個頭度 ,
個挽手又有少少絲帶 , 睇落有D情趣頭箍FEEL ... 佢突然走過來
問我 : 靚唔靚呀???

可能我果時ONON居居 , 佢覺得我幾似卡通果D怕醜草食男卦 ...

3,
你都好彩 , 我咁岩有留底 ... 如果唔係 , 劇區十幾個相關POST
成千上萬條回覆 , 我都真係唔知點搵比你 ...

(不過 , 臨尾女主角含事後J果條(即係知道黃師父係 "假" 既果條)
我就真係無留底 , E+E條係D人用來屈 "黃師父" 果條 ...)

我放工返到屋企先比你拉

引用:
原帖由 米高達 於 2019-5-31 05:51 AM 發表 查看引用來源

我有個空姐朋友,佢話都見過啲人喺機上「暗玩」,通常如果隱蔽得好,佢哋都隻眼開隻眼閉就算,唔想搞大佢,因為會好Q麻煩。。無錯,係「佢哋」, 因為即使唔搞大佢,但都會爆畀其他空姐知「有嘢睇」, 同埋大家有共識,唔好踢爆。。

http://upload.lsforum.n ...
最後又想講下D八卦野 ...

話說最近 , 因為敏敏一句 "小淫賊" , 搞到全港宅男中晒毒 ,
咁我就上YOUTUBE睇下 , 佢既前後 "語景" 係點拉
(題外話 , 以小弟既經驗 , 一個女仔甜笑晒咁話你 "小淫賊"
咪即係想比你做一次真正既 "小淫賊" 羅 !!!)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
點知就比我搵到咁勁爆既對白 !!!

峨嵋丁敏君咁話周芷若 ...
2:21 :
姓張的小子走到那裡 , 我們周師妹對眼就跟到那裡 , 含情默默的 ,
都要流出水來了 !!!
https://www.youtube.com/watch?v=W4WRPke-Au4

媽啊 ... 點解大陸劇D對白 , 可以大膽奔放架???!!!

好正呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆