上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
333  84.6k

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-19 01:37 PM 發表 查看引用來源
原來有小兒科醫生睇,小弟自幼家貧,冇年年驗身,而家睇左當做左
同理而家好多BB出世時, 已經過曬包皮 :smile_o03:
多謝光臨我間新開張「分店」呀 ~  :smile_o13:

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-19 04:52 PM 發表 查看引用來源

小弟完全同意米兄講既野 !!!
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
我都同意你同意我嘅同意。。
咪係囉, 我喺你間舖度留咗言,完全明白你講乜喎, 咁啱你未開口講嗰啲說話時,我已經開始寫緊呢啲短篇, 正好配合到出文,哈
下一篇,「搭夜機,打飛機」:smile_47::smile_47:, 又係只得兩三章,已經完成咗一半, 記得留意上畫日期啦 :smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-19 05:09 PM 發表 查看引用來源

點解無佢地???:smile_47:

其實好多靚女演員,扮演過醫生,我一時三刻,點揾得哂喎 :smile_13::smile_13:
所以咪邀請大家一齊搵囉。。拍咁多「女醫生」劇, 大家知道編劇的苦心啦,唔好糟蹋咗呀, 好好咁去享受 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-19 06:46 PM 發表 查看引用來源

2代人嚟啊
仲有冇人有靚女醫生相呀?唔使客氣呀,隨便貼囉。。呢個貼嘅主題係「樂園」啊 :smile_o13:

引用:
原帖由 scdondon 於 2019-1-19 08:57 PM 發表 查看引用來源

梗係宋慧喬啦!
我同意。。 宋慧喬排第一,做完一次後,到隊尾再輪過。。 想試下每一個女醫生嘅愛心,有乜分别 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2019-1-20 01:40 AM 發表 查看引用來源
雖然唔關黃醫生事, 但就介紹套好野比大家啦, 呢套真係堅過石堅架

http://upload.lsforum.net/users/ ...

好—套型男「醫龍」,個様咁惡,做「照腸鏡」 唔使落麻醉藥 !!條「龍」都應該係一條「猛龍」!!
睇嚟,我都要出我嘅皇牌「Doctor X 」,

拍AV供自己讀醫科嘅㗎妹。。 為咗行醫濟世,連自己身體都可以出賣嘅愛心女醫俠:smile_o11:
( 當然呢個只係我幻想出嚟嘅橋段 :smile_o05

唔知點解見到師兄你po啲相會笑左🤣🤣 

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-19 08:21 PM 發表 查看引用來源
多謝咁多人熱力支持 :smile_o09:, 今晚只有時間出文, 未有機會回覆, 大家嘆埋呢個結局先啦 。 。:smile_o13:
歡迎大家繼續提供黃醫生嘅形象照 。 。 玩下 「誰是你心目中的黃醫生?」:smile_47::smile_47:
...
對於各個 "泡菜" , 小弟反而鐘意平民味/親和力既宋智孝同孔孝真

宋智孝 既裸妝我唸係一大特點 , 加上佢係<RUNNING MAN>真玩無渣流攤
搞到我都有少少鐘意左佢

至於 孔孝真 , 我原本一直覺得佢唔夠靚架 ... 但之後睇<消失的女人> ,
先知佢呢種樣 , 演下層女性會咁有真實感 !!!

我今次就唔哈日勒 ... 始終 , 米倉涼子年紀真係唔細:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆