上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
333  84.5k

好,就睇你啦!

米仔哥,真實嘅女醫生好多都好撚醜樣,靚嗰啲通常書都未讀完就俾人私有化。女醫生打飛機真係幾爽:smile_30:

唔系得兩集咁少😭😭😭

引用:
原帖由 Loki1234 於 2019-1-20 10:57 AM 發表 查看引用來源
唔知點解見到師兄你po啲相會笑左🤣🤣  
師兄,呢個貼,係「樂園」形式,已經係超出甜文嘅創作,只要玩得開心,都會設創作出嚟:smile_o13:
笑咗歡樂咪好囉,記得到第一版嘅第一格,打賞番個「 洋蔥頭」作為支持喎 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-20 02:28 PM 發表 查看引用來源

對於各個 "泡菜" , 小弟反而鐘意平民味/親和力既宋智孝同孔孝真

宋智孝 既裸妝我唸係一大特點 , 加上佢係<RUNNING MAN>真玩無渣流攤
搞到我都有少少鐘意左佢

至於 孔孝真 , 我原本一直覺得佢唔夠靚架 ... 但之後睇<消失的女人> ,
先知佢呢種樣 , 演下層女性會咁有真實感 !!!

我今次就唔哈日勒 ... 始終  ...
嘩,咁撚熟啲泡菜嘅?精力唔少喎 ~:smile_o01:
點啫,so far 出咗咁多件「黄醫生」,你 mark 咗邊件?

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-1-21 12:36 AM 發表 查看引用來源

玩得咁開心, 再 '些牙' 多件現實中真係醫生嘅台灣靚女比大家, 不過就只有得你睇而無得你使, 皆因已經做左人妻, 但就響結婚果日跳舞跳到出哂位, 再加埋下面有圖有片有真相, 如想知更多就自己去 '姑姑' 度 search "婚禮影片熱傳 新娘熱舞開場氣氛" 就有哂個靚女醫師啲資料嘞。(如果呢件係黃醫生, 米仔想唔精盡人亡都幾難)

http://upload.lsforum.net/ ...
呵呵呵,文迪哥你太謙喇,「皆因已經做左人妻」只有加强吸引力,仲要係「新鮮人妻」,正啱我下一篇「坐夜機,打飛機」,就係描寫有一個人,遇到一對新婚夫婦,喺日本渡完蜜月返香港。。係咁,而家使唔使改飛去台灣呀?
的確唔錯,格甩底仲脫得好乾淨,唔怪得舉手舉得咁有信心啦。。:smile_47::smile_47:

唔知「新鮮人妻」又知唔知佢嘅表演,蕩漾咗滔滔 J 民如海嘅精量。。係啦, 同你一樣, 我最鍾意佢呢一招 :smile_o03:

玩開「姑姑」揾你個人妻醫生,竟然真係揾到個靚女「小兒科」後轉「美容科」嘅「王」瞖生,呢件真係唔講得笑,「貨真價實」唔係女演員:smile_o06:

今次真係如有雷同實屬巧合 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 assault 於 2019-1-21 02:54 AM 發表 查看引用來源

哩條片早排想再睇,揾嚟揾去都揾唔到,而家有得再睇真係好👍
婚宴有哩啲表演,做人情都做得爽啲,好過成日睇新郎新娘舊時,加埋啲kiss不停倒數。 ...
係咁就再睇多次, 真係百看不厭 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 大陸仔食屎大 於 2019-1-21 02:56 AM 發表 查看引用來源
好,就睇你啦!
好,隨便睇啦

引用:
原帖由 SteveL5 於 2019-1-21 04:21 AM 發表 查看引用來源
米仔哥,真實嘅女醫生好多都好撚醜樣,靚嗰啲通常書都未讀完就俾人私有化。女醫生打飛機真係幾爽:smile_30:
咁又未必嘅,通常我覺得啲女醫生,吏吏正正,唔會超靚,但又唔係三尖八角咁囉。。咪係囉,超靚使鬼讀書咩,讀醫又長又難又辛苦。。但相由心生,有番咁上吓學識智慧同恆心,個様都會 OK 嘅
即係咁,兩個女人,同様樣貌普通,唔靚亦唔醜,同你打飛機,一個係醫生,哈,起碼打高兩分啦
何況係 。 。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆