上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
333  84.6k

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2019-1-21 09:35 AM 發表 查看引用來源

呢班友仔好似食兩家茶禮喎, 乜唔係我請咗佢哋先嘅咩

farm 兄, 唯有係呢啲短文先至快出貨吖嗎 :smile_35:, 一開場過半章, 就已經係直路
但就好似同條女, 未培養好感情, 玩起上嚟, 冇乜味道, 唯有借助佢哋嘅身份同埋情況, 去製造刺激:smile_o13:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-22 02:17 AM 發表 查看引用來源
嘩,咁撚熟啲泡菜嘅?精力唔少喎 ~:smile_o01:
點啫,so far 出咗咁多件「黄醫生」,你 mark 咗邊件?
岩岩睇左呢個視頻 , 搞到我唔改變主義唔得:smile_47:

佢講到 1:14-1:23 咁 , 我都想去做佢 "病人" 拉
(尤其佢 1:15 果個手勢 ... 我直情想除埋衫同佢講 :
來吧 , 渣我吧BABY !!!)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
https://www.youtube.com/watch?v=dxzgT9jO5TI

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-22 11:39 AM 發表 查看引用來源

岩岩睇左呢個視頻 , 搞到我唔改變主義唔得:smile_47:

佢講到 1:14-1:23 咁 , 我都想去做佢 "病人" 拉
(尤其佢 1:15 果個手勢 ... 我直情想除埋衫同佢講 :
來吧 , 渣我吧BABY !!!)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
https://www.youtube ...
其實好多時啲編劇, 暗中灑鹽, 只要係有心人, 會睇得出佢哋嘅苦心, 真係好正 :smile_04::smile_04:
訪問當中, 都特登用到「下體」呢啲字眼呀, 咁大家明啦, 起碼我知道你明白
等我又醒段新聞你睇下啦,  做空中小姐真係幾慘。 。 。

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-22 02:41 AM 發表 查看引用來源

咁又未必嘅,通常我覺得啲女醫生,吏吏正正,唔會超靚,但又唔係三尖八角咁囉。。咪係囉,超靚使鬼讀書咩,讀醫又長又難又辛苦。。但相由心生,有番咁上吓學識智慧同恆心,個様都會 OK 嘅
即係咁,兩個女人,同様樣貌普通,唔靚亦唔醜,同你打飛機,一個係醫生,哈,起碼打高兩分啦
何況係 。 。

https://lh3.googleusercontent.co ...
依個醫生唔只要佢打飛機,一定要屌埋

引用:
原帖由 SteveL5 於 2019-1-23 03:32 AM 發表 查看引用來源
依個醫生唔只要佢打飛機,一定要屌埋
如果係咁樣打飛機呢? 會唔會滿意啲呢?

( 真係要讚下呢一張圖, 雖然一點都不露, 但就好「精」彩 )

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-23 22:39 發表 查看引用來源

( 真係要讚下呢一張圖, 雖然一點都不露, 但就好「精」彩 ) ...
正喎....好想試下

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-23 10:39 PM 發表 查看引用來源

( 真係要讚下呢一張圖, 雖然一點都不露, 但就好「精」彩 ) ...
正呀:smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-23 10:39 PM 發表 查看引用來源

直情一絕拉 !!!:smile_47:

其實 , 小弟自香蕉初熟以來 , 就有好一部份既性幻想 (我唸都有1/5)
就係比呢種甜美小姐姐狎玩 ... 玩少少輕微變態野尤佳 !!!
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

唔知大家係咪同我一樣 , 內心都住左一個抖M ???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆