上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
333  84.6k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-1-23 10:44 PM 發表 查看引用來源

正喎....好想試下
烚熟仔師兄未試過呢招嗎 ?:smile_47:
上次嗰篇「想朋友家姐幫我破處」, 同彤姐一齊沖涼時, 好似玩咗呢招 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 SteveL5 於 2019-1-23 11:19 PM 發表 查看引用來源
呀正呀:smile_47:
如果加一句 「咪喐, 趴埋牆, 依家師姐要搜你身」, 仲正呀 :smile_47:

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-1-24 08:11 AM 發表 查看引用來源

如果企直,囡囡高少少喎。
引用:
「鴛鴦浴呀,米仔, 又破你一處。」

「彤姐, 我所有嘅「處」都希望你能夠同我破。 」

「哈哈,嗱,你話㗎咋。」

=========================
浴室之内,我第—次正正經經咁去仔細「硏究」彤姐每—吋肌膚,當我同佢搽番梘時,本來已經滑得留手嘅皮膚,更加好揸好摸。彤姐兩手趴埋牆,大脾擘開,我好似警察搜身咁,不過係「咸濕版」, 又圓又大又有彈性嘅兩團股肉,喺長腿之上,摸得兩摸,條撚又硬番,之後我就攝條撚埋去,向上夾住,喺「股溝」之間又磨又壓,幻想自己屌緊彤姐屎忽,正呀!!
嘻嘻, 記錯咗, 原來係我扮警察搜彤姐身
個女嘅大個嘅男嘅 (啱啱先至18歲, 仲有排高), 所以咪高少少囉 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-24 10:56 AM 發表 查看引用來源

直情一絕拉 !!!:smile_47:

其實 , 小弟自香蕉初熟以來 , 就有好一部份既性幻想 (我唸都有1/5)
就係比呢種甜美小姐姐狎玩 ... 玩少少輕微變態野尤佳 !!!
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

唔知大家係咪同我一樣 , 內心都住左一個抖M ??? ...
魂兄, 唔好以為你與眾不同, 好多巴打都想畀甜美小姐姐狎玩, 如果唔係, 都唔會有呢啲漫畫啦, 供求效應嘅證據
不過, 乜嘢叫做「抖M」? :smile_41:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-25 04:30 AM 發表 查看引用來源
魂兄, 唔好以為你與眾不同, 好多巴打都想畀甜美小姐姐狎玩, 如果唔係, 都唔會有呢啲漫畫啦, 供求效應嘅證據
不過, 乜嘢叫做「抖M」? :smile_41:
...
以下係個人既理解 , 未查過字典:

其實 "抖M" 既意思就係 "M男"(亦可以係M女) , "抖" 有D似助語詞 ,
亦可以理解為 , 因為受到SM而興奮到抖震
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

至於呢位小姐姐 ... 其實己經好唔錯 , 但我都係想比#43果位揉輪多D
(我唸我都係擺脫唔到 "中女控" 既身份架拉)

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-25 04:05 發表 查看引用來源

烚熟仔師兄未試過呢招嗎 ?:smile_47:
上次嗰篇「想朋友家姐幫我破處」, 同彤姐一齊沖涼時, 好似玩咗呢招 :smile_47::smile_47:
未試過好想試:smile_o01:
你D文我重頭睇多次先入黎架:smile_o01:

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-25 10:45 AM 發表 查看引用來源

以下係個人既理解 , 未查過字典:

其實 "抖M" 既意思就係 "M男"(亦可以係M女) , "抖" 有D似助語詞 ,
亦可以理解為 , 因為受到SM而興奮到抖震
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

至於呢位小姐姐 ... 其實己經好唔錯 , 但我都係想比#43果位揉輪多D
(我唸我都係擺脫唔到 " ...
係唔係咁揉法 :smile_30::smile_30:

冇錯, 我都好鍾意佢,真係好好睇 :smile_47::smile_47:
表現得非常投入

表演到咗高潮

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-1-29 09:08 PM 發表 查看引用來源

未試過好想試:smile_o01:
你D文我重頭睇多次先入黎架:smile_o01:
應該有好女多都想試, 有時男歡女愛, 在乎於相同要溝通, 唔好怕醜, 想試就開聲問
我成日揸住呢一句, 為人生格言 。 。 『 怕醜冇得食 』:smile_04:
重頭睇多次咁捧場, 列你入我忠實讀者行列啦:smile_o13:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-2-1 20:21 發表 查看引用來源
應該有好女多都想試, 有時男歡女愛, 在乎於相同要溝通, 唔好怕醜, 想試就開聲問
我成日揸住呢一句, 為人生格言 。 。 『 怕醜冇得食 』:smile_04:
重頭睇多次咁捧場, 列你入我忠實讀者行列啦:smile_o13: ...
句野簡化咗...應該係睇到黃太蘿扯槍就無再睇....決定重新睇過:smile_35:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-2-1 08:11 PM 發表 查看引用來源
係唔係咁揉法 :smile_30::smile_30:
冇錯, 我都好鍾意佢,真係好好睇 :smile_47::smile_47:
表現得非常投入

表演到咗高 ...
哈哈 , E 張我以前都J 過 , 無論係胸圍  腰圍  腿圍 ,
都比平時印象中粗 ... 講真佢應該算係大台花旦 ,
係英語世界演藝成就最好既一個
(除左果D 美加微電影獎 , 拍新加坡劇又拿過喜劇組視帝 ,
E+又有拍加拿大劇)

SORRY , 忍唔住又讚左女神TIM ...

岔開又一點 , 米兄呢張 "非機原圖" ,
我唔知點解近日結合埋呢張來唸 , 仲自行腦補埋D 劇情 :
阿蔡 : 咪喐, 趴埋牆, 依家師姐要搜你身 !!!(來自#52)
個犯 : 唔好呀 , 唔好呀 , 呀 ... 呀呀呀呀~~
(... 我係咪又透露左我既M 屬性???)
:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆