上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
333  84.6k

看了,期待米兄這篇好文轉在本區連載。

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-2 10:13 AM 發表 查看引用來源

米兄你好 , 我係京仔/女神呀 , 係呀 , 我又轉左ACC拉 !!! :smile_47:

係呢 ... 米兄係咪有一篇係 "果邊" 出左 , 但未係呢邊出架???
我等緊係呢邊出先睇 , 因為係呢邊可以交留下睇法 ,
感覺好FEEL好多 !!!
:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: ...
Big L 兄一睇見你「招五指連環」就知道係你啦
乜原來你都睇我啲文㗎咩
嗰一篇係坐車等車手痕時寫嘅, 寫咗都有一排, 不過未有時間揾插圖, 所以咪貼咗喺嗰邊先囉 :smile_o13:
#69 已經預告咗啦 。 。 到時「手下留情」,「口下流精」 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2019-4-3 06:58 AM 發表 查看引用來源
看了,期待米兄這篇好文轉在本區連載。
會有機會的

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-4-3 11:48 AM 發表 查看引用來源
加油、支持!
你努力寫,我努力 ⋯⋯⋯

:smile_o12:     :smile_o12:      :smile_o12:
Hello Lo 哥你好, 論到力, 你老哥有心有力有時間啦, 小弟差咁一樣  :smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-4-3 09:19 PM 發表 查看引用來源
Big L 兄一睇見你「招五指連環」就知道係你啦
乜原來你都睇我啲文㗎咩
嗰一篇係坐車等車手痕時寫嘅, 寫咗都有一排, 不過未有時間揾插圖, 所以咪貼咗喺嗰邊先囉 :smile_o13:
#69 已經預告咗啦 。 。 到時「手下留情」,「口下流精」 :smile_47::smile_47:
http://upload.lsforum.net/user ...
1,... 恕小弟有D背 , "招五指連環" 係咩東東???:smile_41:

2,「口下流精」咁大鑊???

另外 , 小弟岩岩出左文 , 但就改名出左事 ...
篇文前後改過三個名 , 但好似全部都差D :

方案1--<密實姑娘假正經>
方案2--<虔誠的阿拉伯美眉,見到大雞雞就忍不住了。。。>
方案3--<密實的阿拉伯姑娘>
(睇呢3個名 , 米兄都應該大概估到內容拉 ;
方案3其實都係食返 "密實姑娘假正經" 個梗 ... )

上次小弟改名都係靠你 , 唔知米兄可唔可以幫多我一次???
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-4 07:59 PM 發表 查看引用來源

1,... 恕小弟有D背 , "招五指連環" 係咩東東???:smile_41:

2,「口下流精」咁大鑊???

另外 , 小弟岩岩出左文 , 但就改名出左事 ...
篇文前後改過三個名 , 但好似全部都差D :

方案1--<密實姑娘假正經>
方案2--<虔誠的阿拉伯美眉,見到大雞雞就忍不住了。。。>
方案3--<密實的阿拉伯姑娘>
(睇呢3個名 , 米兄都應 ...
唔好意思出錯字, 應該係「五子連環」先至啱, <-- 即係連續一出就五個公仔頭
「口下流精」又有幾大鑊呢, 大注得滯吞唔曬, 喺嘴角流出咋嘛, 好嘢嚟㗎 :smile_47::smile_47:

你嗰篇新嘅文章我睇過下啦, 好,俾兩日時間我(嘻嘻夠認真啦掛), 同你篇嘢起個靚名, :smile_34::smile_34:
但講真, 我睇咗, 鋪排同埋文筆都唔錯, 但係就少咗一股淫意, 好似睇讀者文集咁樣嘅感覺 :smile_30::smile_30:

好,靈感到,唔使兩日,嘻,就叫:
『純情中東妹子破處記』啦。 。應該可以呃到人入去睇嘅

引用:
原帖由 米高達 於 2019-4-5 05:37 AM 發表 查看引用來源

唔好意思出錯字, 應該係「五子連環」先至啱, <-- 即係連續一出就五個公仔頭
「口下流精」又有幾大鑊呢, 大注得滯吞唔曬, 喺嘴角流出咋嘛, 好嘢嚟㗎 :smile_47::smile_47:

http://upload.lsforum.net/users/ ...
1,哈哈 , 咁都好丫 , 證明我有個人特色 !!!
2,我唔想「口下流精」呀 ...
:'):'):'):'):')
3,對於米兄既指導 , 我不嬲既宗旨都係 ... 二仔底--死跟 !!!
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-4-12 01:46 PM 發表 查看引用來源

中間系咪呀陳嘉x⁉️
中間嗰個咪飾演「黃師傅」個形象造型囉 ,死嘞 ,一時間記唔起佢個名添

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆