〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
18  84.7k

原來有小兒科醫生睇,小弟自幼家貧,冇年年驗身,而家睇左當做左

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-19 17:09 發表 查看引用來源

點解無佢地???:smile_47:

2代人嚟啊

米兄又出故,正呀!

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-29 18:48 發表 查看引用來源
即時睇。。。
估佢之後要個女仔幫佢含埋一份好似好大路

吾通之後即刻抄佢牌,返到香港再調教??威迫利誘??
kitty過嚟捧場,係咪你都試過?

引用:
原帖由 米高達 於 2019-5-29 18:51 發表 查看引用來源

Hello Gundam 兄,我呢個朵都係因喜歡高達而起㗎:smile_o03:
呢篇短短哋咋,希望大家睇得過瘾啦:smile_o05:
米兄,繼續輕鬆攪笑甜故,睇得真係好過引呀!有機會我都想試下喺機到比我女人食腸

人妻幫手打J,有冇得揸吓佢對波波先?

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-31 08:04 發表 查看引用來源

哎喲。。估中一啲又吾中一啲添。。
我估下一part就係打打下飛機變成扑埋野。。
都吾再係幫佢含下就算數。。

邊係呢。。我呢啲只係過路人。
間中留底小小報告,
又鐘意睇啲我有興趣又鐘意既post者。。

至於米兄話我豪情???
我應該當係讚定彈???好定吾好? ...
讚你都嚟唔切啦!你最順得人嘅……

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-1 18:31 發表 查看引用來源

嘻,我覺得咁嘅環境吓,攞到人妻打J嘅「回報」,已經唔錯,太蝕底,個人夫可以唔肯就範, 若果人妻單獨一個,就或者可以另作而言 :smile_04::smile_04: ...
估唔到米兄更新得咁快,睇得好high,比人大力chok真係唔好受……
唔通胸姐會加入戰團?

引用:
原帖由 akitty 於 2019-6-1 20:35 發表 查看引用來源

哈哈。。邊關我事呢。。
本身就好多米兄fans等緊米兄出文來開飯嫁。。
可能佢地個個都除曬褲等住米兄啲文來J嫁。
點會係我帶旺個post呢。。
我係甘勁既,我自己既post都會旺場而吾會甘靜啦!

我覺得嬌調扭擰好似好啲。。
我自問我都會承認我自己淫底。吾係我都吾會係呢度睇文出post啦~

如果問我制吾制肯吾肯甘做呀~
嗯。。。好難決定咼。。
但如果真係把柄係手。。 ...
喺機見到kitty咁做,一定要求揸住對波加夾腸……
將自己代入男主腳,kitty係新鮮人妻……淫底 ,咁咪仲有bonus…正呀!

引用:
原帖由 akitty 於 2019-6-2 10:14 發表 查看引用來源

哈哈。。我習慣嫁啦~
佢地成日都拎我來J嫁啦~
我又無蝕左啲肉,咪由佢地J囉。。

甘既話,我係咪要向米兄收返少少咨詢費呢🤭🤭🤭

等睇結局。。 ...
幾時都話kitty妹順得人,又體貼,米兄不如下個故事用kitty妹做女主角啦…

前往最後回覆