上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
333  84.8k

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-1 06:27 PM 發表 查看引用來源
( 4 )

我跟人夫人妻傾好埋啲「合約」細節,例如: 我唔準郁手摸人妻,亦冇得錫,佢只會用雙手,但要聽我指示。。我再三講明,我射精時唔準縮手,我話「停」先可以停。

我哋三個人都同意後,就又要「執位」,我坐番中間,人妻喺我左邊,人夫喺我右邊。我用飛機氈蓋住下身,就急不及待除褲。

條嘢谷住局住咁耐,—但「解除束縛」,都未畀人掂,就已經開始舒服,喺氈下面跳動,拱起張氈,好明 ...
真係好正 !!!
米兄雙手執住扶手 , 比人妻CHOK到痛苦又舒服  皺晒眉頭咁 ,
人妻仲要淫淫咁望住米兄 , 有果種一手掌握你樂與苦既自豪 !!!
真係睇到我都硬撚晒 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
(點解講出來都覺得有D變態???
澄清一下先 , 我睇到硬晒 , 唔係因為米兄架 ... 應該唔係 ... 卦)
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-6-1 20:35 發表 查看引用來源

哈哈。。邊關我事呢。。
本身就好多米兄fans等緊米兄出文來開飯嫁。。
可能佢地個個都除曬褲等住米兄啲文來J嫁。
點會係我帶旺個post呢。。
我係甘勁既,我自己既post都會旺場而吾會甘靜啦!

我覺得嬌調扭擰好似好啲。。
我自問我都會承認我自己淫底。吾係我都吾會係呢度睇文出post啦~

如果問我制吾制肯吾肯甘做呀~
嗯。。。好難決定咼。。
但如果真係把柄係手。。 ...
喺機見到kitty咁做,一定要求揸住對波加夾腸……
將自己代入男主腳,kitty係新鮮人妻……淫底 ,咁咪仲有bonus…正呀!

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-6-1 07:22 PM 發表 查看引用來源

估唔到米兄更新得咁快,睇得好high,比人大力chok真係唔好受……
唔通胸姐會加入戰團?
啲文一早已經寫好哂嘅,不過要有時間先貼到,多啲得閒咪快啲 update 囉
「强制射精」,OK吖,耐不耐一唔錯,視手對「手」
嘩哈,下集結局,再有驚喜  :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-6-1 08:35 PM 發表 查看引用來源

哈哈。。邊關我事呢。。
本身就好多米兄fans等緊米兄出文來開飯嫁。。
可能佢地個個都除曬褲等住米兄啲文來J嫁。
點會係我帶旺個post呢。。
我係甘勁既,我自己既post都會旺場而吾會甘靜啦!

我覺得嬌調扭擰好似好啲。。
我自問我都會承認我自己淫底。吾係我都吾會係呢度睇文出post啦~

如果問我制吾制肯吾肯甘做呀~
嗯。。。好難決定咼。。
但如果真係把柄係手。。 ...
嘩,咁大段留言,好有誠意
出貼之人冩慣字,係唔同啲
勁,過到另一版,都有相熟網友
好,等我下次都去探吓你啦 :smile_04:
「淫底」女友真係好正,性趣可令感情更加幸福美滿。。 嬌調扭擰唔緊要,調教一下之後聽聽話話就乖乖抵錫

嘩哈哈哈,老公唔喺度時,果然容易搞好多。。係咁,如果你問老公,你估老公又會點答呢?:smile_47::smile_47:
( 不過我估有一樣應該會發生嘅,就係咁刺激嘅一幕,番到屋企一定會玩「案件重演」。。 起碼我會)

先前都有同大家講,空姐朋友會「 唔想搞大佢」,所以應該會低調處理,至於點處理,下集結局,自有分曉:smile_o13:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-6-2 04:50 AM 發表 查看引用來源

"黄師父" 段片得唔得先??? 係咪好似???:smile_47:
仲好講,都無片 link 嘅:smile_o16:
等得你嚟都蚊瞓喇, 我自己上網搵,搞掂咗啦,J 埋添,:smile_34::smile_34:
即使理性上知道唔係黄師父。。 但黃師傅都睇過嗰條片,都話唔係佢, 咁就已經夠做。。 J 一條黃師傅睇過嘅鹹片。。:smile_47: 加上即是唔係佢,但條女都唔差 :smile_47:,仲講埋廣東話,把聲又有啲似,咁都唔落注,真係太唔畀面喇。。
街邊碗仔翅當堅魚翅食囉,都一樣好味

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-6-2 05:24 AM 發表 查看引用來源

真係好正 !!!
米兄雙手執住扶手 , 比人妻CHOK到痛苦又舒服  皺晒眉頭咁 ,
人妻仲要淫淫咁望住米兄 , 有果種一手掌握你樂與苦既自豪 !!!
真係睇到我都硬撚晒 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
(點解講出來都覺得有D變態???
澄清一下先 , 我睇到硬晒 , 唔係因為米兄架 ...  ...
唔使怕醜,當然係我搞硬你。。我寫嘅咸文 that is
無需要自我矛盾, 故事中嘅我,都睇住個人夫而興奮。。 興奮於佢睇住我搞佢個老婆, 佢竟然興奮, 真係皆大歡喜 :smile_30::smile_30:

哈哈哈,想徵求kitty作為一個女士,對故事女主角嘅睇法分析,搞到依家個個對號入座。。 請大家保持清醒冷靜,有乜幻想, 自己諗下好喇

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-2 08:12 AM 發表 查看引用來源

嘩,咁大段留言,好有誠意
出貼之人冩慣字,係唔同啲
勁,過到另一版,都有相熟網友
好,等我下次都去探吓你啦 :smile_04:
「淫底」女友真係好正,性趣可令感情更加幸福美滿。。 嬌調扭擰唔緊要,調教一下之後聽聽話話就乖乖抵錫

嘩哈哈哈,老公唔喺度時,果然容易搞好多。。係咁,如果你問老公,你估老公又會點答呢?:s ...
嗯。。
我都覺得係。。返到屋企一定會案件重演。。。

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-2 08:17 AM 發表 查看引用來源
哈哈哈,想徵求kitty作為一個女士,對故事女主角嘅睇法分析,搞到依家個個對號入座。。 請大家保持清醒冷靜,有乜幻想, 自己諗下好喇 ...
哈哈。。我習慣嫁啦~
佢地成日都拎我來J嫁啦~
我又無蝕左啲肉,咪由佢地J囉。。

甘既話,我係咪要向米兄收返少少咨詢費呢🤭🤭🤭

等睇結局。。

引用:
原帖由 akitty 於 2019-6-2 10:14 發表 查看引用來源

哈哈。。我習慣嫁啦~
佢地成日都拎我來J嫁啦~
我又無蝕左啲肉,咪由佢地J囉。。

甘既話,我係咪要向米兄收返少少咨詢費呢🤭🤭🤭

等睇結局。。 ...
幾時都話kitty妹順得人,又體貼,米兄不如下個故事用kitty妹做女主角啦…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆