上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
333  84.7k

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-6-3 11:49 AM 發表 查看引用來源
kitty妹開到聲,米兄識做啦!有勞啦!
Gundam 兄,我啲情節太變態喇,kitty 妹啲「自爆」咪仲真實好 J

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-4 07:49 PM 發表 查看引用來源

Kitty 妹,就當我欠住你先啦
真係想寫你做女主角?小心喎, 我可以玩得好大同好變態㗎,你頂得順㗎嗱 :smile_47:
我啲女女個個都好「 敬業樂業」, 好肯為藝術而犧牲,等我可以天馬行空咁去發揮
你都係玩下自導自演「小報告」, 溫馨安全啲 :smile_35: ...
我個啲小報告。。吾夠米兄啲文章吸引。。
我都幾淫底,玩得幾放嫁。。
即管用我來做女角去發揮啦。。
我期待米兄找數比我,等我可以有劇本同老公係屋企劇情重演呀🤭🤭🤭

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-4 07:49 PM 發表 查看引用來源

Gundam 兄,我啲情節太變態喇,kitty 妹啲「自爆」咪仲真實好 J
我等緊米兄你比劇本比我呀。。🥰🥰🥰

萬衆旗袋……kiity妹點樣比米兄 柔倫……唔識寫正字,冇計==!
一定好精彩!

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-4 07:46 PM 發表 查看引用來源
喂喂喂喂,乜今次咋咩?
我每次都好有心機寫㗎
上次都叫你留意我下次貼文内裡所包涵㗎啦

中!咪就想寫出「 爆水喉」嗰種震撼感囉, 四周圍嘅人撲埋去撳住。。不過你咪顧住條水喉先,故事嘅moral point 係唔好損人利己嘅拍人po 上網呀~
...
唉 ... 我又邊有機會 "無品" 喎 :smile_35:

不過多謝米兄 , 賜左HEAD姐張圖 , 我晚時就忍唔住 ,
J 左HEAD姐一炮 ...
唔知HEAD姐會唔會履行承諾 , 請我食飯呢???
(3:27-3:34)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
https://www.youtube.com/watch?v=IHgMd-YhoHU

引用:
原帖由 akitty 於 2019-6-4 11:32 PM 發表 查看引用來源

我個啲小報告。。吾夠米兄啲文章吸引。。
我都幾淫底,玩得幾放嫁。。
即管用我來做女角去發揮啦。。
我期待米兄找數比我,等我可以有劇本同老公係屋企劇情重演呀🤭🤭🤭 ...
記住你先啦 ~ :smile_o13:

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-6-5 06:30 AM 發表 查看引用來源
萬衆旗袋……kiity妹點樣比米兄 柔倫……唔識寫正字,冇計==!
一定好精彩!
「柔倫」??即係好温柔咁輪大米? :smile_47:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-6-6 07:05 PM 發表 查看引用來源

唉 ... 我又邊有機會 "無品" 喎 :smile_35:

不過多謝米兄 , 賜左HEAD姐張圖 , 我晚時就忍唔住 ,
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
https://www.youtu ...

睇咗,J 人有飯食? :smile_30::smile_30:
我成世人都有人請食飯喇 :smile_35:
有冇人想請我食飯呀喂? :smile_o05:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-6-6 07:05 PM 發表 查看引用來源

https://www.youtu ...
Head 姐請咗你食飯未?

呢位姐姐都好有關懷心,我食咗佢碗飯

( 點圖有片睇 :smile_47::smile_47: )

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-25 08:16 PM 發表 查看引用來源
Head 姐請咗你食飯未?

呢位姐姐都好有關懷心,我食咗佢碗飯

( 點圖有片睇 :smile_47::smile_47: ) ...
係呢 , 米兄幾時有新作???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆