上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
333  84.8k

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-6-27 09:06 AM 發表 查看引用來源

係呢 , 米兄幾時有新作???
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
出咗新文啦, 乜你冇留意咩?
其他親愛嘅讀者們, 如果仲未見到可以click呢條link :smile_o09:

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28348347&page=1#pid502758755

屯門公園 之 擁抱你離去

引用:
原帖由 米高達 於 2019-7-15 08:00 PM 發表 查看引用來源
出咗新文啦, 乜你冇留意咩?
其他親愛嘅讀者們, 如果仲未見到可以click呢條link :smile_o09:
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28348347&page=1#pid502758755
屯門公園 之 擁抱你離去
https://dcdn.i1.hk/t/f3d061/f/800x0/ht ...
有睇呀 , 米兄D文一向都咁抵死 !!!:smile_47:

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-1-24 08:11 AM 發表 查看引用來源

如果企直,囡囡高少少喎。
好辛苦哦⋯⋯硬要指向地下。

男人硬左通常指向天

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-7-18 10:51 AM 發表 查看引用來源

有睇呀 , 米兄D文一向都咁抵死 !!!:smile_47:
睇咗咁乖呀,下一篇已經開始動筆,如果你有睇哂我篇「夜機」,到時一定有驚喜 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-8-12 09:03 PM 發表 查看引用來源

睇咗咁乖呀,下一篇已經開始動筆,如果你有睇哂我篇「夜機」,到時一定有驚喜 :smile_47::smile_47:

...
我等緊呀~米兄。。
萬眾期待。。。
我等緊分發劇本,導演🤭🤭🤭

引用:
原帖由 akitty 於 2019-8-13 07:25 AM 發表 查看引用來源

我等緊呀~米兄。。
萬眾期待。。。
我等緊分發劇本,導演🤭🤭🤭
Hello Kitty 師妹你好呀~
真係親愛的讀者
仲有機會做埋「同工」添 :smile_47::smile_47:
不過呢,我下一篇只有一個女主角,性格係淫底賢妻良母,已經生咗「兩件」
你呢位新鮮人妻,「嫩」咗啲,唔啱今次 cast 喎。。( 不過我會記住你,多謝 )

同埋呢,新故仲會咸到冇朋友 ( 因為有條變態佬會出翻場做男角 ), 驚太委屈你啦,哈哈 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-8-13 07:43 PM 發表 查看引用來源

真係親愛的讀者
仲有機會做埋「同工」添 :smile_47::smile_47:
不過呢,我下一篇只有一個女主角,性格係淫底賢妻良母,已經生咗「兩件」
你呢位新鮮人妻,「嫩」咗啲,唔啱今次 cast 喎。。( 不過我會記住你,多謝 )

同埋呢,新故仲會咸到冇朋友 ( 因為有條變態佬會出翻 ...
嫩啲吾係好啲咩?🤭🤭🤭
雖然我又未係母又未生2件出來。。

吾委屈吾委屈,我都幾重口味嫁。。哈哈。。應該

引用:
原帖由 米高達 於 2019-8-13 07:43 PM 發表 查看引用來源
真係親愛的讀者

同埋呢,新故仲會咸到冇朋友 ( 因為有條變態佬會出翻 ...
有條變態佬會出翻場做男角
========================================
死拉 , 我開始唸緊個男主角係咪我呢???:smile_47:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-8-13 11:14 PM 發表 查看引用來源

嫩啲吾係好啲咩?🤭🤭🤭
雖然我又未係母又未生2件出來。。

吾委屈吾委屈,我都幾重口味嫁。。哈哈。。應該
嫩當然好,最好仲係粉嫩 :smile_47::smile_47:
但今篇唔係寫新鮮人妻嘛  
(即係唔係呢件呀~。。大家係咪有啲失望呢?)

你話自己「重口味」?(歡迎交出例子作靈感 )。。哈哈。。應該未算啩

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-8-14 09:28 AM 發表 查看引用來源

有條變態佬會出翻場做男角
========================================
死拉 , 我開始唸緊個男主角係咪我呢???:smile_47:
大L兄,你就想係你,哈哈哈, 變態佬都有好多種唔同氣質,有啲有「毒」氣,有啲有「霸」氣。。後者令啲女被調教得順順服服,咁你明邊個未?:smile_34::smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆