上一頁下一頁
發新話題

〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
156  84.6k

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-24 10:56 AM 發表 查看引用來源

直情一絕拉 !!!:smile_47:

其實 , 小弟自香蕉初熟以來 , 就有好一部份既性幻想 (我唸都有1/5)
就係比呢種甜美小姐姐狎玩 ... 玩少少輕微變態野尤佳 !!!
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

唔知大家係咪同我一樣 , 內心都住左一個抖M ??? ...
魂兄, 唔好以為你與眾不同, 好多巴打都想畀甜美小姐姐狎玩, 如果唔係, 都唔會有呢啲漫畫啦, 供求效應嘅證據
不過, 乜嘢叫做「抖M」? :smile_41:

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-25 10:45 AM 發表 查看引用來源

以下係個人既理解 , 未查過字典:

其實 "抖M" 既意思就係 "M男"(亦可以係M女) , "抖" 有D似助語詞 ,
亦可以理解為 , 因為受到SM而興奮到抖震
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

至於呢位小姐姐 ... 其實己經好唔錯 , 但我都係想比#43果位揉輪多D
(我唸我都係擺脫唔到 " ...
係唔係咁揉法 :smile_30::smile_30:

冇錯, 我都好鍾意佢,真係好好睇 :smile_47::smile_47:
表現得非常投入

表演到咗高潮

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-1-29 09:08 PM 發表 查看引用來源

未試過好想試:smile_o01:
你D文我重頭睇多次先入黎架:smile_o01:
應該有好女多都想試, 有時男歡女愛, 在乎於相同要溝通, 唔好怕醜, 想試就開聲問
我成日揸住呢一句, 為人生格言 。 。 『 怕醜冇得食 』:smile_04:
重頭睇多次咁捧場, 列你入我忠實讀者行列啦:smile_o13:

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-2-2 03:14 PM 發表 查看引用來源

哈哈 , E 張我以前都J 過 , 無論係胸圍  腰圍  腿圍 ,
都比平時印象中粗 ... 講真佢應該算係大台花旦 ,
係英語世界演藝成就最好既一個
(除左果D 美加微電影獎 , 拍新加坡劇又拿過喜劇組視帝 ,
E+又有拍加拿大劇)

SORRY , 忍唔住又讚左女神TIM ...

岔開又一點 , 米兄呢張 "非機原圖" ,
我唔知點解近日結合埋呢張 ...

我純情啲,我鍾意佢少少兔仔牙咁,同佢嘅笑容 :smile_30::smile_30:

「微」電影獎?同「小」電影有冇分别?:smile_47:
有冇留意到制服下面,有啲嘢挺起咗,好正 :smile_o12:
搜你身時,如果你暗中渴望,菜師姐係全面性「機場式」 徹底搜身,即係通埋櫃嗰隻。。咁,就算少少M屬性掛

引用:
原帖由 butterfly.wmy 於 2019-2-9 02:53 AM 發表 查看引用來源
支持!好耐冇上黎,就睇到正野
多謝支持,係呀,你好耐冇上嚟,你帶旺我囉,一上就有正嘢 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-2-9 11:40 AM 發表 查看引用來源

... 如果我話 , 我原本既幻想就己經係咁 , 會唔會顯得我太 M ???
:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
(咁當然 , 係要比我女神狎玩 , 我先覺得正拉 ... 其他女唔得架)

不過講到尾 , 都係宅男既幻想 , 真實係點我唔知 , 因為未試過 ...
:smile_35: :smile ...
哈,咪係囉,根本係好多宅男嘅幻想,唯魂兄你最 pop 夠勇氣企出嚟,好!:smile_30::smile_30:
未試過,下次沖涼可以自己試吓先,好多囡囡都係咁 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 湯浴火重生 於 2019-2-9 10:54 PM 發表 查看引用來源
米仔,好耐無見。事因我都好耐無逛香討,一嚟就見到你有新作,梗係要幫襯同交數。洋蔥頭已派。

畀得鼓勵,當然係出自真心。呢次篇《再見小兒科醫生》真心唔錯。簡潔有力,無多餘描述,直接咁打入麻甩佬啲變態神經,我都睇到硬咗。

原因好簡單,我成日都話,故事可以係假,但一定要合情理。只要合情理,就算情節荒唐、罕見,讀者一樣可以投入。而米仔你呢篇文之所以合情理,主要係角色嘅對話同心路轉折都有全面顧及。 ...
Hello ,鳳凰一物,浴火則重生, 無寶則不落,多謝撐場
呢篇《小兒科》咪就係想咁囉,簡潔,J,硬。。一開波,手牌就想咁打法,又畀我屎忽撞棍,手風順,傻吓傻吓,又射出咗喎,哈。米仔角色舊讀者都認識,高興係可以「鈎」出黄醫生股情意化學作用。
你老哥講出要點之後,我自己都返睇多一次,夠短,容易食

引用:
原帖由 哈巴仔 於 2019-2-13 11:09 AM 發表 查看引用來源

係咪已經完左啦?
呢一篇完咗㗎喇。。 搞緊下一篇 :smile_o13:

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-2-16 02:13 PM 發表 查看引用來源

米兄 , 今朝己經用左你教我果個文章名 ,
係 "果邊" 貼文拉 ... 希望係米兄加持之下 ,
可以係 "果邊" 票房高收拉 !!!
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: ...
咁乖咁聽話,祝你紅透半邊天
你老哥喺「嗰邊」, 係紅牌阿姑, 擺個屎忽出嚟扭一扭,就又升一格啦,哈哈 :smile_30::smile_30:
食飯時,有冇同阿媽講『 阿媽,我得左啦!』,哈哈

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-2-16 02:15 PM 發表 查看引用來源

... 係咪我自己太多幻想???
總覺得佢既手勢好似 ... 好似 ... 好似非禮緊我咁
哈, 你唔講我都冇留意添。。 我顧住望住佢對波 :smile_47::smile_47:
你真係好撚M喎, 成日都擺自己係受害者位置嘅?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆