上一頁下一頁
發新話題

作故仔 唔好睇 I (外傳) ~ 一起4p的日子

收藏  |  訂閱
122  54.2k

真係非常好睇同淫蕩呀

引用:
原帖由 iphone10 於 2020-2-9 18:51 發表 查看引用來源
真係非常好睇同淫蕩呀
多謝支持

引用:
原帖由 iphone10 於 2020-2-9 18:51 發表 查看引用來源
真係非常好睇同淫蕩呀
多謝支持

大家一定係好期待, S硬返之後入我後面, 咁梗係無啦! 佢講架啫! 邊有咁過份呀!

無可否認S回氣係幾快嘅! K都未做完佢就已經硬返晒! 佢係有啲本事嘅! 否則唔會搞到我溫溫燉燉, 痴痴迷迷啦! 連女神都曾經為佢所迷, 仲花咗兩年青春期望佢肯結婚, 之後又展開咗差不多一年嘅4P闗係, 不過係女神自己有私心嘅!

S硬返後走咗去我後面, 佢就係用支嘢係我後面撩, 我叫佢唔好啦! 佢捉住我條腰仔, 真係隊埋個洞口到, 係咁迫入去, 我更係唔制啦! 係咁叫佢唔好, 仲係咁摟條腰, 突然間K係下面加快, 係咁向上小, 唔得呀! 好衰架! 夾攻人嘅! 我哋三個人係咁旭, 連埋女神係四個,

我哋(我同女神)不斷呻吟, 叫床, 我忍唔住伸手去揸個胸, 係用雙手去揸住佢對波呀! 太刺激啦! K終於都係忍唔住係我入面射咗出離, 佢係咁用力向上小我呀! 佢好用力呀! 好瘋狂呀! 而S最終都係入唔到我後面, 為有同K接力, 不過我真係好攰啦! 就算女神都係, 為有趴係床上面, 任由S享用,

S都好瘋狂吓, 先係咁鋤我, 鋤到差唔多夠, 就將我同女神分開, 再從我體內拔出, 插到女神體內, 然後再狂砌一輪, 我同女神都比佢搞到無晒氣啦! 佢仲可以忍住唔射拔返出嚟, 要女神叫佢入返去同話我想要, 佢先肯比女神享受埋最高峯嘅一刻, 射精嘅一刹那, 射完之後佢仲問女神舒唔舒服, 女神只可以點頭回應, 完全係已經玩到無氣無力.

精彩~ 一定滿足又充實

引用:
原帖由 sinar45 於 2020-3-6 17:05 發表 查看引用來源
精彩~ 一定滿足又充實
但係感情就......

最初同S一齊只係想有個男朋友, 同佢咩...... 都係好正常嘅事, 佢想要咩都好, 我都可以比佢, 只要佢肯同我一齊就得嘞! 同佢一齊真係好好玩, 好刺激, 同我EX完全唔同, 但係就好無安全感, 既愛又恨, 郤不想放手, 明知佢係情迷於佢EX(女神), 但自己可嘗唔係...... 沉迷於EX呢! 所以佢嘅心情, 我係最了解,

最初諗住無所謂啦! 接受同女神分享S, 只要佢肯係我身邊, 識路返嚟便可以, 但係真係無諗過, 原來女神係暗中同有婦之夫K來往, 一心撬K太太長腳, 為咗滿足K嘅慾望, 安排S同我一齊玩4P交換, 最初我都唔係好想, 但係為咗滿足S...... 我接受咗!

不過好意外, 對手竟然係女士們夢未以求嘅K, K係群組中就像男神一樣, 活動中有時我都會偷偷咁望吓佢, 羨慕佢身邊嘅K太太, 講真呀! 有邊個女組員會唔想呀! 我都曾經幻想過同K...... 結果玩到濕晒! 然後好滿足咁瞓著咗!

但係就從來都無幻想過, 同K同S三個一齊3P囉! 甚至乎同埋女神一齊玩4P呢! 最初知道對手係K, 都有啲驚喜, 其實係好驚喜架! 果晚K主動拖我, 我個心即刻跳咗出嚟! 但面對著S在旁, 總係有啲尷尬, 直到親眼目到S同女神, 旁若無人咁扑嘢, 我才可以括出去, 和K享受我們之間嘅第一次,

之後好快就有第二次, 為咗追求高潮, 對男方嘅要求, 我都會百般遷就, 不論制服定花式, 都會迎合佢哋嘅要求, 務求令到啲男仔興奮, 自己又玩得刺激, 男人要嘅, 都係射精同佔有, 女人要嘅, 都係高潮同享受, 高峰時期, 差不多個個禮拜我哋都會約戰, 每次都要比佢哋係咁射! 無3次或以上, 啲男仔係唔會肯罷休,

快樂嘅時光總係過得特別快, 轉眼關係已經維持了差不多一年, 就係大家都玩到不能自拔嘅時候, 女神不動聲息咁切斷咗同我哋嘅關係, 不論K或S都聯絡唔到佢, 最初係K話搵唔到佢, 之後發覺佢都無再係群組到上線, 更加無再出席任何活動,

自此之後, 女神就好似消失咗一樣, 而我哋嘅4P關係, 亦係因為咁而淡淡地結束咗! 本來...... (我自己覺得, ONLY我自己覺得), 如果佢哋想3P嘅! 我都可以滿足佢哋架! 但係我諗S可能會唔想, 我希望佢係唔捨得我比K咩啦? 至於K, 肯定係情迷於女神啦! 其實S咪又係一樣, 我諗...... 如果係女神, 肯定已經3P咗啦!! ><

4P關係結束之後,

S差不多將所有嘅精力都投放係我身上, 每逄二四都會短敍, 星期六就會過夜, 星期日就全日一齊, 根本同佢一齊嘅時間仲多過同屋企, 加上自己已經年近中女, 真係好想快啲嫁, 但係又唔好意思出聲, 不過呢段時間真係好SWEET, 因為女神消失咗! 全世界就好似得返我兩個咁! 每一次扑嘢都會好盡情, 好放心, 我真係好鍾意比佢射果種嘅感覺, 佢係我架! 我係佢架!

之後佢嘅工作開始忙, 既升職, 也加薪, OT也多咗! 所以見面時間都少咗! 但係每逄星期六晚, 佢都例要砌我, 積存一周嘅慾火, 足夠砌到我天光, 有時看著佢在我懷內, 攰到一砌完就睡著咗! 真係好可愛呀! 睇見佢咁努力工作同扑我, 我真係好開心呀! 好期望同佢成家嘅一日,

一年半載之後, 隨著佢嘅工作越來越忙, 我地見面嘅時間就越來越少, 有時話上去佢屋企過夜, 其實都係等佢返嚟! 然後一齊瞓個覺, 要到第二朝先真係開波, 至於感情方面, 隨著時間變得平淡, 有時星期日佢都未必可以陪我, 我只係一個逄星期六, 上去佢屋企做佢老婆, 等佢返來嘅女人,

終於有一個星期六...... 佢無返過來, 電話同WHATSAPP都無覆, 我一直等...... 一直等...... 直到星期日晚, 佢終於肯返嚟! 我問佢去咗邊? 做咩唔覆? 佢話你明架! 我話唔好呀!!~~~~ 唔好呀!!~~~~ 係咁哭...... 我攬佢唔肯放手, 係咁錫佢, 佢叫我唔好! 我唔理, 繼續係咁搞佢, 搞到佢肯同我錫為止......

我哋再一次互相擁抱對方, 合上眼晴, 收起淚水, 互相狂吻, 邊吻邊除衫, 我推佢埋床瞓低, 騎係佢身上面, 然後狂吻, 我FEEL到佢下面已經扯咗! 二話不說, 伸手向下, 揸住佢支嘢放入我體內, 連套都廢事搵, 呵!!!!!~~~~ 我UN呀!! 我按住佢嘅膊頭, 跟住錫, 佢揸住我對波, 我哋UN, (起得咁快, 又夠硬淨, 我諗佢無係出面搞搞震嘅?)

之後佢攬住我, 轆過隔離轉為男上女下, 佢抬起我雙腿, 放係肩膊上, 非常賣力地小我, 哦~~~ 哦~~~ 哦~~~ 大力啲呀~~~ 我鍾意呀~~~ 一陣我想坐呀? 小咗一輪之後, 佢趴落嚟攬住我, 抱返我上去, 坐係佢上面, 我哋面對面攬住又再錫, 佢係咁用手HOLD住我對波嚟玩, 之後我按住佢嘅膊頭, 開始上上下下咁UN! 呀~~~~     呀~~~~     呀~~~~     之後佢忍唔住捉住我條, 我呃係床上, 佢從下而上咁用力向上鋤我, 呀~~~~     呀~~~~     呀~~~~     HONEY呀! 我鍾意呀! 你大力啲呀! 我好鍾意呀!

最後佢鋤到我趴咗過去攬住佢, 然後推倒佢瞓咗落去床上面, 女上男下咁瞓咗係床上面停低咗! 好高呀~~~ 頭先好高呀~~~ (你)舒唔舒呀! 佢問我夠未? 我話你想射未? 佢話仲可以...... 之後我坐起, 180度轉身背住佢坐, 然後挨後, S用手托住我條腰, 又由我UN先, UN到咁上下無力, 就由佢向上鋤, 直到我無晒力, 躺係佢胸膛上為止,

我問佢夠未? 佢話佢仲OK喎! 之後我要佢攬住我瞓側身, 一隻手揸位我一邊胸, 一隻手遞高一邊腿, 打開我個西, 從後係咁小我, 今次我真係無力啦! 任由S從後採取主動, 但係... 好玩呀~~~ 都好少玩呢個花式呀~~~ 呀~~~ 呀~~~ 係係四仔睇過, 多數都係一啲長腿妹玩, 一遞高隻腳...... 好長呀!

鋤咗一輪之後, S先幫我向前趴低轉狗仔式, 果陣時我都無晒力啦! 佢用雙手扯住我嘅手臂, 拉返我上來小, 我任由佢前前後後咁推來進去, 拉扯咗一陣佢見我無咩反應, 因為我根本就係無晒力, 所以小果陣連回彈力都無, 我知道男人最鍾意係有反應嘅女人, 有回彈力嘅狗仔式當然好玩好多啦!

之後S從後攬住我, 一隻手揸住我對波, 一隻手伸去我前面, 捽我比佢插住嘅西, 先錫條頸, 再錫我耳仔, 我拎轉頭同佢錫, 佢問我係咪夠? 我問佢係咪仲想? 佢答返我話不如埋尾呀! 我話OK呀! 之後佢幫我轉側身, 再面對面, 我自動遞高雙腿放係佢肩上, 佢開始LAM我小腿, 係咁錫, 兩邊都有, LAM到人哋好酸,

跟住先分開我雙腿, 趴落嚟我身上面, 先係錫我嘅胸, 然係頸, 跟住咀, 最後攬我嚟小, 我忍唔住用雙手攬住佢, 我呼吸開始急速, 佢漸漸加快, 我開始高啦! 一級一級咁上, 但係又上得好快, 我開始支持唔住啦! 叫床, 呻吟, 典晒床, 典晒蓆,

上完第一個高峰之後, 又再慢慢爬上第二個高峰, 今次速度比上次慢咗! 但係就易HIGH咗! 我哋上完一峰又一峰, 最後佢旭一旭我都會HIGH, 佢搞到我好敏感, 但係又好HIGH, 下面好似戚吓戚吓咁! 真係比佢搞到死去活來, 要又唔係, 唔要又唔係,

但係佢都係唔肯射, 而且仲再次加快, 提高刺激度數, AR... 好HIGH呀! 感覺上係有上無落, 佢開始用力攬實我, 叫我用雙腿夾實佢條腰, 我哋錫, 係狂錫果種, 我真控制唔到自己, 我好想要呀! 高潮... 要呀! 射精... 更加要呀!

佢係咁插... 係咁插... 係咁叫我攬實啲佢, 夾實啲佢條腰...... 佢果晚真係好勁呀! 我已經好努力咁想令到佢射, 但係佢好似死都唔肯射咁, 幾辛苦都好, 都係忍住唔射, 盡量同我做得幾耐, 得幾耐, 係一個最長氣嘅最後衝刺, 而家諗返, 我都覺得好開心, 有男人肯為我咁賣力,

最後, 我用埋我最後一口氣, 出盡全力夾實佢...... 佢...... 終於呀咗一聲, 再用盡全力咁插我, 跟住我終於FEEL到佢射咗第一吓出來, 之後感覺到佢震, 個身震吓震吓, 支嘢膨脹... 收縮... 膨脹... 收縮... CHOK吓... CHOK吓... 一吓一吓咁爆發出離,

期待已久嘅一刻, 終於爆發出來, 好興奮, 好HIGH, 好享受, 所有嘅形容詞都已經超越晒, 可以話係我同佢一齊以來, 最高峰同最難忘嘅一次, 我諗呢啲就係所謂嘅「欲仙欲死」嘅感覺, 合埋眼享受佢給我嘅餘溫, 不知不覺間就已經瞓著咗! 感覺好舒服, 係夢中仍然感覺到佢係我懷內..... 係我體內...…

其實師妹可唔可以講下你背景?睇左咁耐都唔知

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2020-3-8 21:15 發表 查看引用來源
4P關係結束之後,

S差不多將所有嘅精力都投放係我身上, 每逄二四都會短敍, 星期六就會過夜, 星期日就全日一齊, 根本同佢一齊嘅時間仲多過同屋企, 加上自己已經年近中女, 真係好想快啲嫁, 但係又唔好意思出聲, 不過 ...
女神消失,佢同你嘅最後一次?你嘅故事真係好好睇……

引用:
原帖由 brotheron 於 2020-3-8 21:42 發表 查看引用來源
其實師妹可唔可以講下你背景?睇左咁耐都唔知
你冇睇前傳呢^^
https://www.188channel.com/viewt ... page=1#pid486335727

回覆 99# -小龍女- 的帖子

咁依家個背景呢?還肥嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆