上一頁下一頁
發新話題

作故仔 唔好睇 I (外傳) ~ 一起4p的日子

收藏  |  訂閱
122  54.1k

作故仔 唔好睇 I (外傳) ~ 一起4p的日子

一起4p的日子

自從開始咗第一次4p之後,S對我嘅態度改變咗,佢開始帶我返去佢屋企咩,一個星期都會上去兩三次,隔個星期我會留低一晚過夜,平時多數留到11點就打的返屋企,如果我唔係同屋企人住,我搬過去佢屋企住都似,我開始覺得佢比以前錫我、著緊咗我,起碼我哋隔日都會見一次同咩囉!

之後好快第二個星期,我哋又有第二次4p,只係相隔一個星期咋!無論係S定K先生都急不及待,約定時間會合,食餐飯就一齊上房,果晚女神著咗件長身嘅針織冷衫,長度足夠蓋住個pat,可以當短裙著果種,除了露出雪白嘅長腿外,仲比人感覺好似入面無著褲咁!事實上女神入面真係得under 同bra ,配尖頭露腳踭幼跟高跟鞋,我就吊帶衫deep V、西裝外套show胸,短裙曬腿,真係有啲醜怪,但S話鍾意喎!佢話大肶要有肉先正,配返S要求嘅拖鞋款高跟涼鞋,佢話鍾意我行到「踢踢」聲好似啲C9仔喎!淫到死!仲話要我著住放係佢膊頭到小喎!真係醜死鬼!

同上次一樣,我哋食完飯就交換parter一齊上房,今次K一路拖住我行,我一路問佢點解唔帶埋K太太一齊來,K話今晚我就係K太太喎!咁我又問佢你捨得架啦?佢話我話呢?真係比佢激死!一路上同上次一樣,無手多多、無講咸嘢、無食豆腐或者抽水,但係佢讚我靚,著得好睇;

上到房,我哋即刻四個一齊上床,K主動親吻我,S就同女神接吻,一邊隔著衣服揸女神,一邊伸手入去我嘅deep V內揸我,好舒服呀!S真係揸得我好舒服哦!我問佢邊個大啲,佢話梗係我啦!而K就揸我另一邊胸,另一隻手就撫摸女神嘅大腿內側並深入裙內,好淫呀!我哋係咁摷、係咁錫,不段呻吟,之後我同女神都瞓低,比兩個男仔都捐入我哋裙底內玩,佢哋又口又手搞到我哋濕晒之後先除under,再用手指插入我哋體內,我同女神都係咁呻吟,S仲話我哋係臭西添,真係好賤格,但係我哋都不約而同鍾意佢,之後K用一對手摷晒我哋兩個,S就企係我哋兩個之間,要我哋坐起係度吹佢,女神含住S啜完,再拔出嚟插入我個口到,好硬呀!好挺呀!係我個入面係咁隊,女神就食蛋蛋,食完又到我食,之後我哋一齊幫S舐裡C眼,再一齊食雪條,真係好下流,S仲問我哋邊個想舐先,我哋兩個都不約而同話:我要先!!真係好淫賤!!

之後我哋兩個都拉高條裙,側身瞓係度相擁,各自提高一邊腿,拍埋兩個西,比S一次過lam晒去,上面就幫K食雪條,K先生反應好大,呻晒吟,我哋輪流幫K含、舐,吹、啜,打晒鑽,K先生都忍唔住話:「正」!我哋都未除衫,已經玩到佢哋興烚烚,除埋⋯ 啲男仔即刻幫我哋救火都似^^

吹咗咁多次,我都仲係覺得S大支啲,唔係話K唔好,不過當時我真係好鍾意S,有時我真係會幻想,可以同佢做好耐好耐,唔停咁做,佢又可以唔射,一路咁做落去就好啦!但係一搞到興𡚒又好想佢射比我,射晒比我,但係一射咗又無得玩喎!仲有好想佢內射中出我添!但係真係好怕同唔想有BB,試過幾次體外射精,都好危險吓,真係好茅盾,但係真做⋯ 真係好刺激吓!同埋我真係鍾意佢,好鍾意、好鍾意果種(講到呢到,臉都紅晒!真係好羞家呀!)

承接上文
02) 14#
03) 15#
04) 18#
05) 23#
06) 24#
07) 25#
08) 27#
09) 31#
10) 37#
12) 38#
13) 43#
14) 44#
15) 48#
16) 50#
17) 55#
18) 58#
19) 60#
20) 68#
21) 73#
22) 75#
23) 78#
24) 81#
25) 86#
26) 88#
27) 93#
28) 95#
29) 96#
30) 102#
31) 103#
32) 104#
33) 109#
34) 110#
35) 111#
36) 113#
37) 114#
38) 117#
39) 121#
40) 123# (全劇完)

承接下文

好中意,玩得開心咪好

成個畫好淫賤,正呀!

仲唻呀

鍾意都可以玩到4p?

呢種咩心態,中意但接受到佢仆第二個?

S君ㄧ直都對樓主若即若離,佢始終都係鍾意女神,但女神又心儀K君,關係好複雜!

4p 畫面好淫亂!
咁有無試過內射?

利害。。。:smile_o12:

睇到硬晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆