上一頁下一頁
發新話題

作故仔 唔好睇 I (外傳) ~ 一起4p的日子

收藏  |  訂閱
122  54.2k

豬年大年初三, 祝君身體健康, 出入平安.

ATCK
2019-2-3 01:29 AM

Hello, 岩岩睇完你篇"一起4p的日子", 覺得好正,......

多謝閣下嘅支持及其他各位師兄嘅支持. 謝謝!

ATCK
2019-2-3 01:29 AM

Hello, 岩岩睇完你篇"一起4p的日子", 覺得好正,......

多謝閣下嘅支持及其他各位師兄嘅支持. 謝謝!

同S一齊之後先知咩叫做滿足, 但係我就只可以係SEX上面滿足到佢, 至於係外表或者係愛情方面, 就可能只有女神才可以滿足到佢, 係男人都鍾意靚嘅女人架啦! S係... K都係... ><, 好似K咁, 都有個靚老婆啦! 但係就受唔住女神嘅誘惑, 女神本來件條都好好架! 咪又係單身??

不過S真係好識搞嘢, 搞到我同女神都好想要, S問我哋邊個想要先, 我哋不約而同都話要, 咁梗係要讓女神先啦! 否則就唔叫交換啦! 之後S選擇瞓係度, 等我哋兩個都可以同時坐上去佢度, 我哋面對面咁坐, 睇住女神拉高條裙, 揸住佢支嘢, 慢慢咁從上而下咁坐落去, 入咗一半到, 女神已經開始”5”, 差不多入晒嘅時候, 女神昂首”哦~~~”一聲, 一嘢坐晒落去, 睇到我都好想要呀! 同時間我坐係S個頭上面, S都有用心Lam我下面架, 又鑽又舐, 舐到我都摟晒腰, 同一時間我又要幫K吹, K好HIGH呀! 佢OH OH聲咁呻吟, 之後我同女神一齊幫K吹奏, 吹到K都失晒暈, 頂唔順要拔出暫停, 之後我哋專心同S搞, 一齊係S上面上上落落, 不斷呻吟(係我), 女神UN到失咗平衡扒咗落嚟我到, 我扶返住佢, 之後我哋互相扶住對方一齊UN上UN落, 一齊呻吟叫床, 上上落落無數次之後, 女神才肯停下來…… 玩咗咁耐, 咩都高夠啦! ><

之後輪到我同K搞, 佢從後翻起我條短裙仔, 然後用狗仔式從後慢慢插入我體內, 哦~~~ 好HIGH呀! 期待已久...... K伸手入去我件西裝內, 隔住衣衫揸住我對胸嚟砌, 佢話我對燈真係好大, 又軟屬, 又彈手, 好揸呀!! 之後女神同S都轉咗狗仔, S翻高佢條冷裙插入, 然後伸手入去裙內撫摸佢嘅身體, 佢一邊吊, 一邊又同K打唓輪, 仲問K覺得我好唔好吊, K讚我好好吊, 個PAT又夠大, 真係好好砌, 無諗過, K係女神面前咁讚我, 真係好醜呀! 之後佢哋又繼續唓輪, K都好玩得吓! 唔差得過S, 之後K想滿足佢一個欲望, 想一次過搞晒我哋兩個, 要求S讓埋女神比佢玩, S覺得OK, 可以配合, 跟住K要女神狗仔式咁扒係我背脊上面, 然後從我體內拔出, 再插入到女神體內, 之後K每插女神一吓, 就等如推我一吓, 一路吊女神, 一路伸手到我個閪到摷, 女神就雙手揸住我個胸係咁搓, 真係好HIGH呀! 好享受呀! 之後玩到咁上下, K又從女神體內拔出, 再插入我體內, 然後來來回回咁交換, 咁玩都得, 我真係無諗過呀! 真係好下流呀! 互相配合嘅S就走到我同女神前面, 要求我哋輪流為佢口交, 我哋兩個(兩姊妹)不輪上下都係為呢兩個男人換來換去, 真係好下流呀!

男人多數都係鍾意女人除晒啲衫, 但我哋呢兩個男都係鍾意著住嚟搞, 真係有啲怪, 問過架啦! 佢哋話若隠若現SEX啲喎!!

真係好cheap,比兩個男人搞都算,仲要比女神係咁揸添,講真痛架(事後)!但係當時真係好high,好刺激,就算朝早醒返痛都好,我都唔會介意同S再做多次,因為S都會痛,佢話扯起咗痛得仲辛苦,一定要出咗,軟返先舒服;

面對著S堅硬嘅肉棒,我同女神都不約而同,爭相為佢侍候,你一啖我一啖,佢啜完我又吹,我啜完佢又吹,好快趣S就頂唔順拔出,休息一下,又再插入另一個口中,來回好幾次之後,我feel到佢就爆,所以咪⋯ 啜住唔放^^,啜到佢射添^^,之後佢射咗幾吓,就即刻從我口中拔出,立即再插到女神口中,雙手按住佢個頭,再射埋餘下嘅精,然後呌咗幾下大氣,才從女神口中拔出坐下休息;好堅呀!我諗佢忍咗好耐架啦!中間拔出時,有啲仲射到我塊臉,好dirty呀!之後佢仲用手指撩我哋個口呀,真係好dirty呀!

係我地享受緊S嘅時候,K都賣力咁享受緊我地兩個,就算係插緊女神都好,仍然不停咁摷我,同推我,我地三個互相推來推去,好玩呀!真係咩儀態都無晒,腦海裏面只有不斷追求嘅高潮,再一次感受到K嘅插入,一下就插到最盡⋯ 唔旭,之後女神係我背上落返嚟,跪係K側邊,一邊同K唓,一邊K開始慢慢咁推,係好慢好慢果種,另一邊S都跪係女神側邊,用手去摷女神下面,女神就用手握住佢支軟嘢卒^^,女神左右逢緣,唓完一個又一個,一對波任由兩對手同時撫摸,不時發出「555⋯」聲,兩個男人又口又手圍住女神><,我真係忍唔住⋯ K旭得咁慢,我用力將腰肢向後推⋯ UN返K,之後我採取主動,佢仲享受添,靚女可以左右逢緣,靚仔可以左右開弓><,

玩咗一陣,我feel到開始嚟料,下面開始感覺到佢支嘢好脹,入面好似好迫咁,我自己又有啲緊張喎,肌肉開始收縮,K開始用手捉住我條腰用力抽插,哦~~~充實同實在嘅感覺⋯ 拍得住S,我都算ok多水,但係都feel到下面好緊,之後佢開始用力抽插我,雙手開始轉移到我嘅胸部,每一吓都插到最深,身體嘅接觸去到最䀡,我想要呀~~~快啲呀~~~攬住我呀~~~攬實啲呀~~~ 我拎轉頭側側地同佢錫,佢係咁揸住我對胸,一齊前前後後咁推進,最後終於都係忍唔住,係我體內爆發前一刻⋯ 拉返出嚟⋯ 快速除套⋯ 跟住女神一啖就含晒⋯⋯

最初係群組活動中接觸嘅女神⋯⋯ 以為幾咁高貴,當知道佢係S嘅ex之後,都知道佢唔清高得去邊,S同我做過嘅,同佢一定做過晒,而家咁 :smile_39:

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-2-9 04:49 PM 發表 查看引用來源
真係好cheap,比兩個男人搞都算,仲要比女神係咁揸添,講真痛架(事後)!但係當時真係好high,好刺激,就算朝早醒返痛都好,我都唔會介意同S再做多次,因為S都會痛,佢話扯起咗痛得仲辛苦,一定要出咗,軟返先舒服;

面對著S堅硬嘅肉棒,我同女神都不約而同,爭相為佢侍候,你一啖我一啖,佢啜完我又吹,我啜完佢又吹,好快趣S就頂唔順拔出,休息一下,又再插入另一個口中,來回好幾次之後,我feel到佢就 ...
咁你有無揸吓女神對波,同女神打吓車輪?

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-1-19 08:59 AM 發表 查看引用來源
承接上文

一起4p的日子

自從開始咗第一次4p之後,S對我嘅態度改變咗,佢開始帶我返去佢屋企咩,一個星期都會上去兩三次,隔個星期我會留低一晚過夜,平時多數留到11點就打的返屋企,如果我唔係同屋企人住,我搬過去佢屋企住都似,我開始覺得佢比以前錫我、著緊咗我,起碼我哋隔日都會見一次同咩囉!

之後好快第二個星期,我哋又有第二次4p,只係相隔一個星期咋!無論係S定K先生都急不及待,約定時 ...
有得同女神玩,心理生理都滿足曬啦

好多師兄都話MMF好玩⋯⋯ 其實就好似煙駁煙咁⋯⋯ 食得多都唔掂架!^^

K啱啱射完咋!S又比女神卒返起,S接力而上,騎咗係我上面,我哋面對面,好期待嘅一刻,即刻幫佢帶袋,自己拉高條短裙仔,用手拉住佢支嘢放到洞口,S抬起我雙腿,穿著佢喜歡嘅高跟拖鞋,放上去佢膊頭上面,夾住佢條頸,S係我手握下慢慢插入,繼少繼少咁入,好渴求呀!佢一路入,一路lam我小腿,好肉酸呀!撫摸我嘅大腿、之後腰間、再深入我嘅衣服內摸我個胸,好舒服呀~~~ 之後我要佢扒落嚟錫我,我對腳又頂住佢,佢係咁用力壓住我,一下用力插到入去我最深嘅地方,哦~~~ 然後我哋⋯⋯ 錫,好辛苦終於錫到,唔⋯⋯ 好味呀!(係S讚我好好味!!)^^

唓咗一輪之後,S拉女神埋嚟加入,瞓係我身上面,分開雙腿,同樣放在S肩膀上,疊在我雙腿上,兩對腳一齊夾住S條頸,女神雙腿OK長,至少比我長~~",又廋喎!小腿又夠幼喎!穿著尖頭高跟露踭鞋,對腳好尖、好sharp 呀!之後S從我體內拔出,翻起女神條裙,再插入佢體內,無咗S嘅我,體內真係一遍空虛,佢哋開始旭,同時間S又lam我、又lam女神小腿,接著S拉我雙手去按住女神個胸,要我隔著衣物搓佢(湯圓),唔~~好下流呀!不過S鍾意,我會照做,之後女神開始「555⋯⋯」,真係好好聽、好舒服同悅耳^^,之後我哋輪流享受S嘅插入,然後就係K同S又互相接力;

K都OK架!搞得我哋好舒服!兩個大男人更不時討論我哋嘅表現,兩個都話我大食,S仲話我好大食、又淫,至於女神⋯⋯ 兩個都異口同聲話,「表面斯文、內𥚃open,」兩個男人都笑我肥呀!!但係對波同個籮真係好好玩,特別係對大肶,一夾即死^^,女神就勝在平均,樣貌身材樣樣都有啲,條腿再幼返少少就更好!啲男人就係咁⋯⋯ 又要高、又要廋、又要有肉地^^;

係笑聲討論中K同S都好賣力吓!可能因為係第二次,加上可以互相接力,所以玩得特別耐,其實我同女神都已經幾性感吓!特別係女神,著到好似無著內褲咁!好誘人!令人好有霞想,至少我自己都有,一路做,一路我都有諗⋯⋯ 如果我抬起女神條腿、壓係上面⋯⋯ 呵~~呵~~,唔~~好瘀呀^^!

接連衝刺了好多次之後,啲男仔已經頂唔順,佢哋將我哋兩個女仔分開,S同我、K就同女神,用最傳統嘅男上女下作最後衝刺,S佢成個人壓晒落嚟,我雙手雙腳夾實佢,完全佔有佢,佢係咁用力插我,我係咁用力夾佢,呵一聲,佢話頂唔順啦!要射啦!我雙腿同腰係咁用力,手握著另一邊女神隻手,下身抽搐震動「夾爆你~~~夾爆你~~~」,最後S終係我裏面⋯⋯ 爆咗!正呀~~之後S扒咗係我身上面喘氣,我用手掃佢背脊安撫佢,握著我手另一邊嘅女神,原來已經係喘氣中完結咗!

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-2-18 04:32 PM 發表 查看引用來源
好多師兄都話MMF好玩⋯⋯ 其實就好似煙駁煙咁⋯⋯ 食得多都唔掂架!^^

K啱啱射完咋!S又比女神卒返起,S接力而上,騎咗係我上面,我哋面對面,好期待嘅一刻,即刻幫佢帶袋,自己拉高條短裙仔,用手拉住佢支嘢放到洞口,S抬起我雙腿,穿著佢喜歡嘅高跟拖鞋,放上去佢膊頭上面,夾住佢條頸,S係我手握下慢慢插入,繼少繼少咁入,好渴求呀!佢一路入,一路lam我小腿,好肉酸呀!撫摸我嘅大腿、之後腰間、再深入 ...
追晒~好精彩, 描述得好似現場一陣, 夠淫 ,正呀!!:smile_o01:

師妹有食開煙?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆