上一頁下一頁
發新話題

作故仔 唔好睇 I (外傳) ~ 一起4p的日子

收藏  |  訂閱
122  54.2k

真係顛咗! 我都唔知點解, 果刹那會想同佢生BB, 之前都有諗過, 如果有咗... ... 咪可以順理成章結婚囉! 係咪好傻呀! 射咗之後, 大家都好攰, 我扒咗係佢身上面, 佢無鬧我, 亦都無話我咩! 只係用雙手攬住我, 蓋好被子, 擁抱住我錫咗一陣, 就大家一齊瞓教教;

S懷內真係好溫暖, 但係就好無安全感, 佢鍾意女神, 我又唔出得聲, 仲要扮到好大方咁一齊玩, OK! 無問題! 雖然女神係話咗唔會同我爭啫, 但係心裡面總係有啲唔開心同介意, 心諗... ... S幾時先可以乖乖地, 完全屬於我一個人啫!

至於女神, 我諗佢應該真係唔會同我爭, 以佢咁嘅外表, 根本就一直不乏裙下之臣, 只係佢自己揀擇同奄尖, 左揀右揀, 揀到變咗中女都唔知, 不過講真, 比我有佢咁嘅條件, 我都可能會一樣... ... 步佢後塵, ... ... 不過講真呀, 如果K話會考慮我嘅... ... 我諗我都會有啲心動 ^^

K係靚仔, 有錢, 有事業, 有樓, 有車, 可惜有老婆呀! 就算無老婆都輪唔到我啦! 記得佢第一次拖我果陣... ... 真係好開心, 既驚又喜, 同佢咩過之後, 開始有啲心動, 無諗過可以咁親密, 以前只可以用來幻想, 係性幻想之中開心吓咁囉! 無諗過佢真係我體內... ...

至於我自己, 真係好矛盾, 我其實最鍾意嘅人係EX, 一心諗住同佢結婚, 結果... ... (係先前嘅內容講過, 唔想再提,) 之後比我識到S, 佢令到我好開心, 所以我跟住佢, 都知佢會有前科架啦! 否則唔會性經驗咁豐富, 搞得我咁開心啦! 但係無諗過佢同我一樣, 都係情迷於EX, 而且比我更深, 更泥足深陷, 佢嘅心情我係最明白, 睇住自己鍾意嘅人同第二個一齊喎!

不過點都好, 開始咗! 無得返轉頭, 我亦唔想放手.

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-4-14 03:56 PM 發表 查看引用來源

淨係我同S嘅話, 係舒服好多架! 佢可以專心一意咁服待我, 唔需要換來換去, 但係男人嘅嘢, 個個都係咁架! 好貪心!! 最好就小住一條女, 又搞另一條女, 再多一條女搞返佢轉頭仲好, S係咁, K都係, ><

不過點都好, 我鍾意佢, 玩完69之後, 我哋坐返起身再擁吻一番, 佢邊擁吻, 邊伸手入我西裝內搓我對波, 搓得兩搓, 我話不如玩乳交, 其實我對波都幾大吓, 有C  ...
咁咪要換套?左插右插時?

C CUP 乳交窄窄地喎

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-4-14 07:12 PM 發表 查看引用來源

咁咪要換套?左插右插時?
無換過.

預留

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-4-16 11:30 AM 發表 查看引用來源

無換過.
但你接受唔到唔用?

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-4-16 01:10 PM 發表 查看引用來源

但你接受唔到唔用?
我可以接受S唔用! 但係K就唔可以,

「如果, 愛情狂熱到可不停去做......」
我對S嘅狂熱就係咁! 當一醒返之後, 我好自然咁去撫摸佢嘅身體, 佢雖然仲未醒, 但係佢下面已經醒咗! 手感係好硬, 外表好挺!! 我嘅BABY, 我真係忍唔住即刻騎咗上去, 就係咁S比我整醒咗! 佢摸住我嘅大肶話HENOY唔好咁啦! 會爆架! 我話你唔想咩? 佢話好危險喎! 之後我扒落去佢身上面話「你都會知危險架咩?」, 跟住我哋錫Mmmm... ... , 之後我哋又討論返噚晚做愛嘅過程, 我梗潤佢同女神就爽啦! 佢話返我同K唔開心咩? 我話梗開心架! 但係唔夠同佢一齊開心呀嗎! ... ... 之後我哋一路做一路討論, 我問佢有無試過同女神唔用袋呀? 佢話無, 女神唔肯架! 就算係女朋友果陣都唔可以, 又唔肯過夜喎! 初初仲咩呀! 鬼咁上菜, 氹咗幾耐先肯去開房! 去到又唔肯, 只可以用手同口, 啲技巧又生硬喎!! 簡直係一肚氣 ... ... 之後咪慢慢氹(TRAIN)囉! 教吓佢(女神)啲技巧, 用多啲心機等佢享受吓, 一步一步咁引佢落踏, 最後終於佢都想要 ... ... 咁我話當時咪好開心囉? 咁佢又話唔係喎! 當初仲諗住可能仲係處啦, 點知原來唔係!! ... ... ^^

之後我問佢, 咁我呢? ... ... 相比之下, 佢話同我第一次開心好多, 最初無咩期望架, 諗住食飯睇戲, 散場後咪試吓叫我去飲嘢囉, 點知我仲送埋秋波, 係男人都想到會去咩架啦! 佢心諗短敍都可以掛, 點知我嘅回應係:「一係過夜, 一係就各自歸家, 總之唔玩時鐘.」真係開心都嚟唔切, 雖然過程中我都係無咩技巧, 但係勝在聽教聽話囉! 肯配合, 佢仲記得我哋第一次沖涼, 我好怕醜咁背住佢沖, 之後唔知點解肯唔用袋比佢係水中進入, (其實當時我都比佢搞到迷迷糊糊, 佢話唔會射喎! 咪信佢囉! 心諗... 唔會中出我呱??) 佢話入過一次之後, 覺得我好正囉! 下面吸吓吸吓, 包到佢實晒, 好舒服呀, 特別係玩狗仔式果陣, 個PAT彈吓彈, 真係好好小, 對波又軟屬, 又彈手, 好好揸呀! 簡直令佢愛不惜手, 所以頭一次佢搞咗好耐死都唔肯射, 射完好快又即刻再嚟第二次, 如果唔係我攰到瞓著咗! 佢話唔會天光先同我做第三次... ...

咁我問佢, 咁仲掛住女神? 佢話鍾意囉! 鍾意佢個樣喎! 同埋身材, >< >< >< 激鬼氣!! 之後更係討論吓K先生, 我覺得係PERFER, SEX方面又OK! 當然同S比係次一皮, K會搞得HIGH我, 但唔夠S咁刺激, 做男朋友更係好啦, 做老公就更佳, 但係肯定會同女神偷食囉!! >< 所以做K太太係唔好受 ... ... 之後話題轉移到K太太, 我哋(我同S)都覺得K太太都幾正吓, 又夠瘦喎, 係差在無波囉! 樣真係好靚吓, 係群組內唯一可以比美女神, 啲手腳又夠幼喎, 特別係小腿... S讚不絕口(流晒口水果隻), 佢話又瘦又幼, 腳瓜有少少肉哋, 彎彎哋有啲曲線, 相比之下, 靚過女神條(小腿), 女神就比較粗咗少少同結實咗啲, S話K太太如果著埋高跟, 拉長咗真係會頂唔順囉! ... ... 依!! 好衰架! 即係話我腳粗啫! 但係佢又死口唔認喎! 仲話我小腿啲肌肉都幾柔軟, 仲即刻抬起我對腳來錫添, >< ... ... 為有ENJOY咗先啦! ... ... 咁有無諗過K太太 ... ... 佢話:「有!!」 ... ... 咁我問佢有咩呀?? 佢問我諗到咩呀? >< ... ... 咩囉! 依!! 好衰架! 佢話衰咩啫! 好正常啫! 仲話預埋我??

哦~~~ 哦~~~ 哦~~~ 小死我~~~ 小死我~~~ 小死我~~~ 哦~~~ ... ... ... 小死我~~~ ... ... ... S就好似噚晚對待女神咁待候我, 我好開心呀! S重複搞咗我好多次, 係差唔多射之前佢先拔返出離, 將我推轉身, 然後對住我個口... ... 射!!~~~ 射!!~~~ 射!!~~~ 好爽呀! 我嘅男人呀~~~ 之後佢先插入我個口, 按住我個頭, 佔有我呀!~~~ 擁有我呀!~~~ 我攬佢條腰, 按住佢個PAT又含, 又鑽, 又啜, LAM到佢乾乾淨淨為止, 之後我含住啲精再同佢唓咗一輪, 然後相擁而睡, 我問返佢諗咩啫? ... ... K太太呀? ... ... 唔... 4P囉! ... ... 又交換呀? ... ... 佢話唔係呀!! 係K太太第高對腳係下面, 我就狗仔式係上面, 女神就係佢後面攬住佢, 佢就攬住我一齊推, 爽呀!! >< ... ... 太過份!!

清醒過後, 我哋一齊沖涼, 然後食早餐, 之後佢送我去車站, 我哋係閘口攬住擁吻暫別, 難捨難離, 我FEEL到佢又硬咗! ... ... 「不如返上去再嚟多次呀!」 但係佢堅持要我返屋企換衫, 然後一齊去參加群組活動, 仲叫我要著靚啲添呀! ... ... 於是我哋再KISS一次道別 ... ... 「醜死鬼, 出陽相!! ^^ BYEBYE」

車廂中, 我哋繼續通電 ... ... 「唔~~~ 好啲未啫~~~ 」... ... 「要唔要~~~ 今晚再上你度啫~~~ 」... ... 歸家, 沖涼, 換過衫後, 我再同S會合, 佢讚我著得好Q, 好可愛, 好學生妹呀!!!!! 之後我哋一同抵達群組活動, 去到見到K先生同K太太, 女神同佢隻兵, 咁啱得咁橋, 我哋三個女仔套衫都係差唔多, 都係白色TEE SHIRT, 短裙但唔同色, 布鞋都是白色底, 我哋大家都笑咗!

S一齊嘅日子, 其實係好無安全感, 每當搵佢唔到, 我就會好唔開心, 我會諗佢係唔係同緊女神咩呢? 係徬徨無助之際, 我收到K先生嘅WHATSAPP, 我問佢做緊咩? 佢話約咗女神, ... ... 咁K太太呢? 佢話太太團有節目喎! 我話咁咪益咗你囉! 佢話係呀! 我問佢唔驚架咩? 佢話驚架! 為有小心啲囉! 跟住佢就話會合到女神啦! 我話係呀, 咁遲啲再傾啦! 但係過咗一陣佢又繼續WHATSAPP我, 問我自己一個人呀? 我話係, 佢話無約S咩! 我話無! 佢停頓咗一陣再問我有無興趣出來咩? 我話三個人呀? 佢話係呀! 你介唔介意呀? 介意嘅! 兩個人都可以, 之後我無再答佢啦!

跟住我諗咗一陣, K話同女神一齊, 咁即係話S唔可能同女神一齊啦! 我問佢三個人呀? 佢話係喎! 應該無錯啦! 好似鬆咗一口氣, 但係S去咗邊呢? 自始之後, 我開始同K先生多咗聯絡, 希望藉此得知女神嘅行踪, 我發覺S唔似係同女神一齊喎! 咁S究竟去咗邊? 會唔會同邊個一齊呢? 後來我有問返K, 上次你話三個人 ... ... 真架? 佢話係, 仲話係問咗女神OK先問我, ... ... 咁即係真架啦!

不過無論點都好, 我同K先生就傾多咗, 不再限於4P時係浴室到, 但都係限於WHATSAPP, 沒有任何通話, 不過咁反而傾得更深入和大膽, 有次我好大膽咁問K, 點解唔帶埋K太太一齊來交換, 佢話唔捨得, ... ... 咁如果唔預S呢? 佢話想... 好想添!! 最好係有埋女神一齊(即係4P), K太太就係下面第高對腳, 我係上面就狗仔式, 女神就係佢後面攬住佢條腰, 佢(K)就係我後面攬住我條腰一齊推來推去, 我話佢都幾大想頭架喎! ... ... 所有男人都係咁架! S係咁! K都係咁! >< ... ...

之後6p?

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-6-9 05:40 PM 發表 查看引用來源
之後6p?
追埋你咪知囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆