上一頁下一頁
發新話題

作故仔 唔好睇 I (外傳) ~ 一起4p的日子

收藏  |  訂閱
122  54.2k

回覆 70# brotheron 的帖子

咁我都明嘅!但係人哋對腳靚,無辦法!

已更新
https://www.188channel.com/viewt ... page=7#pid510989816

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-30 12:39 發表 查看引用來源
出好長文,有感想,好好睇
謝謝支持!!

好瘋狂哦呵! KO咗兩個男人之後, 我同女神...... 我哋錫, 攬住錫, 由於女神高過我, 我要抬高頭同佢錫, 真係錫到好似一男一女咁! 我哋仲互相攬住, 愛撫對方嘅身體, 男人會做嘅! 女神都會照做, 佢搓我, 捽我, 甚至摷我, 雖然我係有啲怕醜, 但係都係完全配合, 甚至乎試吓挑逗返佢,

我將我條腿扣係佢大腿上面, 佢即刻用手托住我大髀, HOLD住我條腿, 仲讚我對黑絲啲料好滑手, 問係唔係S送, 之後佢嘗試企係度進入我體內, 我哋試咗好耐, 可能因為角度嘅問題, 我哋始終都係做唔到, 跟住我提議不如試吓我係上面, 於是女神瞓低,

我一隻手拉起條裙, 一隻手揸住女神支嘢, 對準個閪慢慢咁坐落去, 哦~~~ 好容易女神就可以完全進入咗我體內, 直達我身深處, 我急不待主動地遙, OK架! 舒服架! 係角度方面... 少咗啲囉! 但都足夠搞到我有FEEL, 一時間好似冷落咗女神咁! 淨係顧住自己享受,

但係女神真係好溫柔, 佢雙手從我大腿開始, 慢慢咁向上游, 穿入我嘅裙底內, 一直愛撫到我嘅腰間, 然後HOLD住我條腰, 配合我一起上下移動, 我每一次上, 佢都推我, 每一次落, 佢都HOLD住我位我條腰, 感覺上同真做無咩分別,

之後我撫摸女神手臀, 手背, 然後指尖, 我哋互相對望, 十指緊扣, 我LAM咗吓脷添,!^^ 按住佢嘅手掌借力, 上上下下咁UN, 好爽呀~~~ 興奮到我叫咗出嚟! 真係醜死鬼, 我哋大家都望住對方笑, 玩得好開心呀! 之後我主動捉住女神隻手, 放係我嘅胸上面, 我HOLD住佢隻手, 我哋開搓呀!

一路搓, 一路將自己嘅裇衫領口向下打開, 女神再進入我衣內, 隔住個BRA , 用手HOLD住我對波嚟搓, 好好玩呀! 女神嘅力度好適中, 無論搓同揸都搞得我好舒服呀! 我真係忍唔住啦! 要開始叫床啦! 哦~~~ 哦~~~ 哦~~~ 我越叫就越想UN, 越UN女神就越難HOLD住我個胸, 最後... UN到終於都高到嘞!(高潮) 我先肯停下來, 倒下扒咗係女神身上面... 呌氣,

女神撫摸住我嘅頭髮問我, 舒唔舒服? OK嗎? 我答佢OK呀! 好舒服呀! 之後佢問我高唔高到? 我話高到, 要唔要再高啲? 我話好呀! 要呀! 呌咗一陣, 女神從我下面出咗離, 跪係我後面, 我回頭望住佢, 佢雙手捉住我條腰, 呀~~~ 咁快就叫? 叫定先得唔得啫~~~ ^^

?師妺係咪住喺外國?

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-12-10 13:17 發表 查看引用來源
?師妺係咪住喺外國?
唔係

我FEEL到女神慢慢從後再一次進入我體內, 哦~~~ 我一隻手支撐著身體, 一隻手向後捉住女神嘅手臀, 慢慢咁前後推進, 感覺同S同K係唔同架! 溫柔好多, 速度較慢, 但係啲高潮都係會慢慢咁嚟, 仲有雙手好滑,^^ 大腿都係啫,^^

之後女神從後攬住我, 雙手揸住我對胸, 一齊跪係床上面, 從後係咁向上頂我上去, 佢頂到我好高呀! 好高好高果種, 我哋一齊呻吟叫床, 佢係後面係咁LAM我錫我, 我哋錫 ... ... 好舒服呀! 女神每一下都觸碰到我最敏感嘅位置, 真係無辦法, 要屈服係佢之下, 接吻過後, 我哋又試吓男上女下,

我瞓低後分開雙腿, 女神跪係我兩腿之間, 我主動遞高雙腿, 佢用手指由鞋跟開始, 一路撫摸到我嘅黑絲, 女神讚我嘅絲絲同鞋都好靚, 仲話更係S送架啦! 我話係呀! 女神話S係好捨得嘅! 之後佢隔住絲絲愛撫我雙腿, 由腳眼開始, 小腿, 膝蓋, 大腿, 甚至PATPAT , 最後翻開我條裙, 雙腿放到佢著住西裝嘅肩膀上, 跟住佢就開始進入我體內, 然後就扒落嚟我身上面壓住我,

女神壓住我雙腿, 我對腳夾住佢條頸, 佢雙手按住床, 我雙手捉住佢手臀, 佢好似做掌上壓咁, 從上向下咁插我, 呀~~~ 有一種好強烈感覺呀! 我比佢征服咗咁呀! 女神不斷重複拖壓, 我哋不斷咁係床上動彈, 啲高潮... 不斷咁嚟! 我好開心呀! 因為我哋之間嘅高潮, 根本係唔會有終結,

直到女神攰為止, 我先分開雙腿放下, 讓佢扒落嚟我身上面, 佢成個人軟晒! 我摸著佢柔軟順滑嘅頭髮話, 好舒服呀! 你搞得我好舒服呀! 無諗過係咁好玩架! 不如一陣試吓掉轉嚟玩, (即是我做男, 女神做返女,) 佢望住我笑, 有氣無力咁同我錫, 我話攰啦! 休息吓! 女神啲頭髮真係又直又滑又軟, 好SOFT呀!

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-12-12 14:32 發表 查看引用來源

唔係

我FEEL到女神慢慢從後再一次進入我體內, 哦~~~ 我一隻手支撐著身體, 一隻手向後捉住女神嘅手臀, 慢慢咁前後推進, 感覺同S同K係唔同架! 溫柔好多, 速度較慢, 但係啲高潮都係會慢慢咁嚟, 仲有雙手好滑,^^ 大腿 ...
即係呢啲事全部香港發生ga?

利害。好利害。。
4p真係好震憾

同女神激戰完之後, 真係好攰, 但係啲男仔就剛剛扯到行哂, 佢哋跪咗係我哋左右兩邊, 我同女神分工合作, 左右開弓, 又手又口, 一人服待一個, 然後交換, 啲男仔, 感覺好硬呀! 仲慶烚烚添! 好開心, 佢哋頭先睇我哋嘅科SHOW, 肯定係睇得好開心啦!

之後S先走到女神後面, 分開佢雙腿, 然後女神「哦~~~」, 我知道S已經進入咗, 佢開始推女神, 間接令到女神推我, 我哋(我同女神)攬住, 錫, 女神個咀好軟屬, 好舒服, 女神係咁「555」! 我哋好享受, 好HIGH! 跟住K將支嘢放埋嚟, 我哋一齊錫, 然後含舐吹啜樣樣有, 最後女神負責吹, 我就食蛋蛋,

好玩呀! 啲男仔一定係好開心啫! 都無諗過會係咁架! 女神一邊插住我, 一邊同佢哋兩個3P, S真係陪加落力呀! 佢每插女神一吓, 所有壓力最後都落晒我身上面, 我完全感覺到, 我哋三個一齊做緊, 我哋一齊叫床, 女神含到「55」聲, 我就直頭「哦哦」聲叫埋出嚟! 真係好下流呀!

但係已經唔可以放手, 好似上咗癮咁! 我已經完全接受咗同佢哋4P呢個玩法, 好瘋狂呀! 聽到女神開始叫床啦! K一輪狂衝之後, 終於頂唔順話要射啦! 女神叫佢「唔好! 玩多陣添呀! 」之後我聽到K「呀」一聲, 再狂衝數吓後, K用盡全力再抽插幾吓之後就射咗! 「仲要呀!~~~ 高緊呀!~~~ 高多陣添呀!~~~」

S即刻從我口內拔出, 再走到女神後面同K接力, 女神再一次「哦~~~」一聲, 然後就係「呀!~呀!呀!~」不斷嘅呻吟, 玩咗咁多次4P, 都係第一次見到女神咁淫架! 仲要係咁近距離, 面對面見到佢呢個淫樣, 平時在眾男心目中高不可攀, 高貴大方, 白白淨淨嘅佢, 背後原來都係任由S同K呼喚,穿黑絲,著高跟,穿短裙嘅小淫娃小蕩婦, 「小死我呀~~~ 小死我呀~~~」一輪衝刺之後, S一樣頂唔順要拔出, 我同女神都即刻問S射咗未, 佢話差啲就......

之後女神問我想唔想要, 我無出聲...... 佢話係真果種喎! 之後我哋錫, 然後佢從我體內拔出, 跟住佢叫S埋位, 係旁邊幫手分開我雙腿, 讓S可以順利進入體內, 「哦~~~ ~~~」爽哦! 好真實嘅感覺, 然後我主動揸住女神支嘢, 示意佢跪埋來我旁邊比我吹, 跟住K又跪埋嚟另一邊話要, 我左右開弓, 又口又手, 一時間三個人幾對手一齊搓我個胸, 「哦~~~ 小死我呀~~~ 小死我呀~~~」 哦~~~ 好脹呀! S真係好脹呀! ... ... 高呀! 好高呀! 好高... 好高呀!.......

呀!~~~ 唔好呀~~~ ~~~~>> ~~~~>> ~~~~>> 唔要呀!~~~ 唔要呀!~~~ 唔要呀!~~~ 嗄~~~~ 嗄~~~~ 嗄~~~~ (男人就係咁! 你越係話唔要, 佢就越係瘋狂, 最後S係我入面射咗好多吓先至完結, 頂到我盡為止, 好爽呀!!)

回覆 76# brotheron 的帖子

九龍同新界都有^^架!

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-12-25 12:42 發表 查看引用來源
九龍同新界都有^^架!
等我仲以為你係外國Tim
通常租邊間酒店玩多?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆