上一頁下一頁
發新話題

作故仔 唔好睇 I (外傳) ~ 一起4p的日子

收藏  |  訂閱
61  54.2k

作故仔 唔好睇 I (外傳) ~ 一起4p的日子

一起4p的日子

自從開始咗第一次4p之後,S對我嘅態度改變咗,佢開始帶我返去佢屋企咩,一個星期都會上去兩三次,隔個星期我會留低一晚過夜,平時多數留到11點就打的返屋企,如果我唔係同屋企人住,我搬過去佢屋企住都似,我開始覺得佢比以前錫我、著緊咗我,起碼我哋隔日都會見一次同咩囉!

之後好快第二個星期,我哋又有第二次4p,只係相隔一個星期咋!無論係S定K先生都急不及待,約定時間會合,食餐飯就一齊上房,果晚女神著咗件長身嘅針織冷衫,長度足夠蓋住個pat,可以當短裙著果種,除了露出雪白嘅長腿外,仲比人感覺好似入面無著褲咁!事實上女神入面真係得under 同bra ,配尖頭露腳踭幼跟高跟鞋,我就吊帶衫deep V、西裝外套show胸,短裙曬腿,真係有啲醜怪,但S話鍾意喎!佢話大肶要有肉先正,配返S要求嘅拖鞋款高跟涼鞋,佢話鍾意我行到「踢踢」聲好似啲C9仔喎!淫到死!仲話要我著住放係佢膊頭到小喎!真係醜死鬼!

同上次一樣,我哋食完飯就交換parter一齊上房,今次K一路拖住我行,我一路問佢點解唔帶埋K太太一齊來,K話今晚我就係K太太喎!咁我又問佢你捨得架啦?佢話我話呢?真係比佢激死!一路上同上次一樣,無手多多、無講咸嘢、無食豆腐或者抽水,但係佢讚我靚,著得好睇;

上到房,我哋即刻四個一齊上床,K主動親吻我,S就同女神接吻,一邊隔著衣服揸女神,一邊伸手入去我嘅deep V內揸我,好舒服呀!S真係揸得我好舒服哦!我問佢邊個大啲,佢話梗係我啦!而K就揸我另一邊胸,另一隻手就撫摸女神嘅大腿內側並深入裙內,好淫呀!我哋係咁摷、係咁錫,不段呻吟,之後我同女神都瞓低,比兩個男仔都捐入我哋裙底內玩,佢哋又口又手搞到我哋濕晒之後先除under,再用手指插入我哋體內,我同女神都係咁呻吟,S仲話我哋係臭西添,真係好賤格,但係我哋都不約而同鍾意佢,之後K用一對手摷晒我哋兩個,S就企係我哋兩個之間,要我哋坐起係度吹佢,女神含住S啜完,再拔出嚟插入我個口到,好硬呀!好挺呀!係我個入面係咁隊,女神就食蛋蛋,食完又到我食,之後我哋一齊幫S舐裡C眼,再一齊食雪條,真係好下流,S仲問我哋邊個想舐先,我哋兩個都不約而同話:我要先!!真係好淫賤!!

之後我哋兩個都拉高條裙,側身瞓係度相擁,各自提高一邊腿,拍埋兩個西,比S一次過lam晒去,上面就幫K食雪條,K先生反應好大,呻晒吟,我哋輪流幫K含、舐,吹、啜,打晒鑽,K先生都忍唔住話:「正」!我哋都未除衫,已經玩到佢哋興烚烚,除埋⋯ 啲男仔即刻幫我哋救火都似^^

吹咗咁多次,我都仲係覺得S大支啲,唔係話K唔好,不過當時我真係好鍾意S,有時我真係會幻想,可以同佢做好耐好耐,唔停咁做,佢又可以唔射,一路咁做落去就好啦!但係一搞到興𡚒又好想佢射比我,射晒比我,但係一射咗又無得玩喎!仲有好想佢內射中出我添!但係真係好怕同唔想有BB,試過幾次體外射精,都好危險吓,真係好茅盾,但係真做⋯ 真係好刺激吓!同埋我真係鍾意佢,好鍾意、好鍾意果種(講到呢到,臉都紅晒!真係好羞家呀!)

承接上文
02) 14#
03) 15#
04) 18#
05) 23#
06) 24#
07) 25#
08) 27#
09) 31#
10) 37#
12) 38#
13) 43#
14) 44#
15) 48#
16) 50#
17) 55#
18) 58#
19) 60#
20) 68#
21) 73#
22) 75#
23) 78#
24) 81#
25) 86#
26) 88#
27) 93#
28) 95#
29) 96#
30) 102#
31) 103#
32) 104#
33) 109#
34) 110#
35) 111#
36) 113#
37) 114#
38) 117#
39) 121#
40) 123# (全劇完)

承接下文

豬年大年初三, 祝君身體健康, 出入平安.

ATCK
2019-2-3 01:29 AM

Hello, 岩岩睇完你篇"一起4p的日子", 覺得好正,......

多謝閣下嘅支持及其他各位師兄嘅支持. 謝謝!

ATCK
2019-2-3 01:29 AM

Hello, 岩岩睇完你篇"一起4p的日子", 覺得好正,......

多謝閣下嘅支持及其他各位師兄嘅支持. 謝謝!

同S一齊之後先知咩叫做滿足, 但係我就只可以係SEX上面滿足到佢, 至於係外表或者係愛情方面, 就可能只有女神才可以滿足到佢, 係男人都鍾意靚嘅女人架啦! S係... K都係... ><, 好似K咁, 都有個靚老婆啦! 但係就受唔住女神嘅誘惑, 女神本來件條都好好架! 咪又係單身??

不過S真係好識搞嘢, 搞到我同女神都好想要, S問我哋邊個想要先, 我哋不約而同都話要, 咁梗係要讓女神先啦! 否則就唔叫交換啦! 之後S選擇瞓係度, 等我哋兩個都可以同時坐上去佢度, 我哋面對面咁坐, 睇住女神拉高條裙, 揸住佢支嘢, 慢慢咁從上而下咁坐落去, 入咗一半到, 女神已經開始”5”, 差不多入晒嘅時候, 女神昂首”哦~~~”一聲, 一嘢坐晒落去, 睇到我都好想要呀! 同時間我坐係S個頭上面, S都有用心Lam我下面架, 又鑽又舐, 舐到我都摟晒腰, 同一時間我又要幫K吹, K好HIGH呀! 佢OH OH聲咁呻吟, 之後我同女神一齊幫K吹奏, 吹到K都失晒暈, 頂唔順要拔出暫停, 之後我哋專心同S搞, 一齊係S上面上上落落, 不斷呻吟(係我), 女神UN到失咗平衡扒咗落嚟我到, 我扶返住佢, 之後我哋互相扶住對方一齊UN上UN落, 一齊呻吟叫床, 上上落落無數次之後, 女神才肯停下來…… 玩咗咁耐, 咩都高夠啦! ><

之後輪到我同K搞, 佢從後翻起我條短裙仔, 然後用狗仔式從後慢慢插入我體內, 哦~~~ 好HIGH呀! 期待已久...... K伸手入去我件西裝內, 隔住衣衫揸住我對胸嚟砌, 佢話我對燈真係好大, 又軟屬, 又彈手, 好揸呀!! 之後女神同S都轉咗狗仔, S翻高佢條冷裙插入, 然後伸手入去裙內撫摸佢嘅身體, 佢一邊吊, 一邊又同K打唓輪, 仲問K覺得我好唔好吊, K讚我好好吊, 個PAT又夠大, 真係好好砌, 無諗過, K係女神面前咁讚我, 真係好醜呀! 之後佢哋又繼續唓輪, K都好玩得吓! 唔差得過S, 之後K想滿足佢一個欲望, 想一次過搞晒我哋兩個, 要求S讓埋女神比佢玩, S覺得OK, 可以配合, 跟住K要女神狗仔式咁扒係我背脊上面, 然後從我體內拔出, 再插入到女神體內, 之後K每插女神一吓, 就等如推我一吓, 一路吊女神, 一路伸手到我個閪到摷, 女神就雙手揸住我個胸係咁搓, 真係好HIGH呀! 好享受呀! 之後玩到咁上下, K又從女神體內拔出, 再插入我體內, 然後來來回回咁交換, 咁玩都得, 我真係無諗過呀! 真係好下流呀! 互相配合嘅S就走到我同女神前面, 要求我哋輪流為佢口交, 我哋兩個(兩姊妹)不輪上下都係為呢兩個男人換來換去, 真係好下流呀!

男人多數都係鍾意女人除晒啲衫, 但我哋呢兩個男都係鍾意著住嚟搞, 真係有啲怪, 問過架啦! 佢哋話若隠若現SEX啲喎!!

真係好cheap,比兩個男人搞都算,仲要比女神係咁揸添,講真痛架(事後)!但係當時真係好high,好刺激,就算朝早醒返痛都好,我都唔會介意同S再做多次,因為S都會痛,佢話扯起咗痛得仲辛苦,一定要出咗,軟返先舒服;

面對著S堅硬嘅肉棒,我同女神都不約而同,爭相為佢侍候,你一啖我一啖,佢啜完我又吹,我啜完佢又吹,好快趣S就頂唔順拔出,休息一下,又再插入另一個口中,來回好幾次之後,我feel到佢就爆,所以咪⋯ 啜住唔放^^,啜到佢射添^^,之後佢射咗幾吓,就即刻從我口中拔出,立即再插到女神口中,雙手按住佢個頭,再射埋餘下嘅精,然後呌咗幾下大氣,才從女神口中拔出坐下休息;好堅呀!我諗佢忍咗好耐架啦!中間拔出時,有啲仲射到我塊臉,好dirty呀!之後佢仲用手指撩我哋個口呀,真係好dirty呀!

係我地享受緊S嘅時候,K都賣力咁享受緊我地兩個,就算係插緊女神都好,仍然不停咁摷我,同推我,我地三個互相推來推去,好玩呀!真係咩儀態都無晒,腦海裏面只有不斷追求嘅高潮,再一次感受到K嘅插入,一下就插到最盡⋯ 唔旭,之後女神係我背上落返嚟,跪係K側邊,一邊同K唓,一邊K開始慢慢咁推,係好慢好慢果種,另一邊S都跪係女神側邊,用手去摷女神下面,女神就用手握住佢支軟嘢卒^^,女神左右逢緣,唓完一個又一個,一對波任由兩對手同時撫摸,不時發出「555⋯」聲,兩個男人又口又手圍住女神><,我真係忍唔住⋯ K旭得咁慢,我用力將腰肢向後推⋯ UN返K,之後我採取主動,佢仲享受添,靚女可以左右逢緣,靚仔可以左右開弓><,

玩咗一陣,我feel到開始嚟料,下面開始感覺到佢支嘢好脹,入面好似好迫咁,我自己又有啲緊張喎,肌肉開始收縮,K開始用手捉住我條腰用力抽插,哦~~~充實同實在嘅感覺⋯ 拍得住S,我都算ok多水,但係都feel到下面好緊,之後佢開始用力抽插我,雙手開始轉移到我嘅胸部,每一吓都插到最深,身體嘅接觸去到最䀡,我想要呀~~~快啲呀~~~攬住我呀~~~攬實啲呀~~~ 我拎轉頭側側地同佢錫,佢係咁揸住我對胸,一齊前前後後咁推進,最後終於都係忍唔住,係我體內爆發前一刻⋯ 拉返出嚟⋯ 快速除套⋯ 跟住女神一啖就含晒⋯⋯

最初係群組活動中接觸嘅女神⋯⋯ 以為幾咁高貴,當知道佢係S嘅ex之後,都知道佢唔清高得去邊,S同我做過嘅,同佢一定做過晒,而家咁 :smile_39:

好多師兄都話MMF好玩⋯⋯ 其實就好似煙駁煙咁⋯⋯ 食得多都唔掂架!^^

K啱啱射完咋!S又比女神卒返起,S接力而上,騎咗係我上面,我哋面對面,好期待嘅一刻,即刻幫佢帶袋,自己拉高條短裙仔,用手拉住佢支嘢放到洞口,S抬起我雙腿,穿著佢喜歡嘅高跟拖鞋,放上去佢膊頭上面,夾住佢條頸,S係我手握下慢慢插入,繼少繼少咁入,好渴求呀!佢一路入,一路lam我小腿,好肉酸呀!撫摸我嘅大腿、之後腰間、再深入我嘅衣服內摸我個胸,好舒服呀~~~ 之後我要佢扒落嚟錫我,我對腳又頂住佢,佢係咁用力壓住我,一下用力插到入去我最深嘅地方,哦~~~ 然後我哋⋯⋯ 錫,好辛苦終於錫到,唔⋯⋯ 好味呀!(係S讚我好好味!!)^^

唓咗一輪之後,S拉女神埋嚟加入,瞓係我身上面,分開雙腿,同樣放在S肩膀上,疊在我雙腿上,兩對腳一齊夾住S條頸,女神雙腿OK長,至少比我長~~",又廋喎!小腿又夠幼喎!穿著尖頭高跟露踭鞋,對腳好尖、好sharp 呀!之後S從我體內拔出,翻起女神條裙,再插入佢體內,無咗S嘅我,體內真係一遍空虛,佢哋開始旭,同時間S又lam我、又lam女神小腿,接著S拉我雙手去按住女神個胸,要我隔著衣物搓佢(湯圓),唔~~好下流呀!不過S鍾意,我會照做,之後女神開始「555⋯⋯」,真係好好聽、好舒服同悅耳^^,之後我哋輪流享受S嘅插入,然後就係K同S又互相接力;

K都OK架!搞得我哋好舒服!兩個大男人更不時討論我哋嘅表現,兩個都話我大食,S仲話我好大食、又淫,至於女神⋯⋯ 兩個都異口同聲話,「表面斯文、內𥚃open,」兩個男人都笑我肥呀!!但係對波同個籮真係好好玩,特別係對大肶,一夾即死^^,女神就勝在平均,樣貌身材樣樣都有啲,條腿再幼返少少就更好!啲男人就係咁⋯⋯ 又要高、又要廋、又要有肉地^^;

係笑聲討論中K同S都好賣力吓!可能因為係第二次,加上可以互相接力,所以玩得特別耐,其實我同女神都已經幾性感吓!特別係女神,著到好似無著內褲咁!好誘人!令人好有霞想,至少我自己都有,一路做,一路我都有諗⋯⋯ 如果我抬起女神條腿、壓係上面⋯⋯ 呵~~呵~~,唔~~好瘀呀^^!

接連衝刺了好多次之後,啲男仔已經頂唔順,佢哋將我哋兩個女仔分開,S同我、K就同女神,用最傳統嘅男上女下作最後衝刺,S佢成個人壓晒落嚟,我雙手雙腳夾實佢,完全佔有佢,佢係咁用力插我,我係咁用力夾佢,呵一聲,佢話頂唔順啦!要射啦!我雙腿同腰係咁用力,手握著另一邊女神隻手,下身抽搐震動「夾爆你~~~夾爆你~~~」,最後S終係我裏面⋯⋯ 爆咗!正呀~~之後S扒咗係我身上面喘氣,我用手掃佢背脊安撫佢,握著我手另一邊嘅女神,原來已經係喘氣中完結咗!

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-2-19 01:36 PM 發表 查看引用來源
師妹有食開煙?
無食!!

狂風掃落葉後,兩個男仔都比我哋各自KO咗!之後女神拖咗我雙雙入去浴室沖涼;

入到浴室,我哋一同脫下高跟鞋,因為大家都係著拖鞋款,所以好方便,之後女神幫我除去外套,(好唔好意思),都未嚟得切反應,就翻起我嘅deep V衫向上除掉,隔住個bra搓咗我個胸幾下(爽呀!!),然後解開我腰間嘅短裙仔,向下一放手就脫下,跟住佢自己向上翻起自己嘅冷裙過頭除下,我哋大家玉棉相見,隔住個bra被佢擁抱,好鑑介呀!大家個胸都咁大,頂住添!佢一邊胸夾係我乳溝之間,我一邊胸又夾係佢乳溝之間,之後我哋開始錫,佢摸我呀!閉上眼彷佛係S咁!迷糊間我被轉為從後擁抱,女神佢⋯⋯ UN我個pat,佢用下身撞我個pat,並解開我個bra,然後搓我(湯圓),我哋一前一後,站在鏡子前,從鏡中互相對望,佢話我果然好彈喎個pat ^^,仲有個胸^^,好醜呀!可能我投入咗啦!之後我哋互相UN來UN去,任由佢係咁搓我,仲錫埋添!好享受呀!

可能女神跟得S耐啦!我真係被佢玩弄於鼓掌中,又搓又UN一輪之後佢帶我入浴,入到浴缸等放水,女神挨坐在缸嘅一邊,用手拉著我扒過去佢身上面,然後又再錫,之後佢遞高一條腿,我好自然咁用手抬起佢放上膊頭,跟住佢用食指尖㨂我個鼻一吓,我哋⋯笑,之後我主動抬起埋另一條上膊,然後開始係水中互相UN對方,我哋互相含情默默地對笑,我問佢好唔好,佢話ok!我覺得佢條腿真係ok長呀!腰又幼!玩咗一陣之後,佢要求轉身扒係度,我從後用捉住佢條腰⋯⋯ 好幼呀!骨架又細,試推咗幾吓!pat有肉,應該幾好屌吓!再伸手向上楂埋佢個胸⋯⋯ 好彈呀!真係好難怪K會出軌嘅!我自己都忍唔住⋯⋯ 讚佢身材好,坦白講,我都好想有副咁嘅身材⋯⋯

一輪手足之慾滿足過後,我哋轉返面對面,一路傾計,一路沖涼,佢都好honest咁同我講,「佢唔會同我爭S」,分手之後係有藕斷私聯,但都係因為有需要,而又搵唔到對像啫,難道我自己分手後,又沒有同EX咩?之後我哋share咗好多嘢,佢話自己都係搵唔到對像,(吓??
)未婚果啲又唔啱,啱果啲又結晒婚,兩年前唔知點解比S氹到,仲上埋床!氹吓氹吓咁就2年⋯⋯ 咁我都有追問埋關於K,佢話K⋯ ok架!可惜結了婚><!都引誘咗好多次先肯落踏,女神話:「未識S之前都好純情架!識咗之後學埋晒啲衰嘢!就係因為比S train過,先引誘到K。」呢一點我都好明白,因為我自己都學緊;

沖完涼, 圍過毛巾之後, 我同女神都著返高踭鞋, 手拖手出返去, 聽到K話要走, 佢話我哋沖咁耐, 佢要返去交人喎! 我同女神聽到之後, 一湧而上拉返佢埋床, 分坐兩邊, K一時間左擁右抱, 仲邉捨得走呀? 我哋左右輪流擁吻, 我用手去探索K下體後: “你都已經硬晒囉! 唔好呃我哋啦!” 之後女神立即開波, 仲叫我: “快啲啦! 唔係一陣佢老婆真係CALL佢架!” ^^ 女神面對面用手小心翼翼咁揸住K支嘢騎上去, 然後對準自己個閪慢慢咁坐落去, 之後我推K瞓低, 同女神面對面咁騎係K面上, K開始LAM我下面, 爽呀! 仲用手揸我對波, 我同女神開始一齊上下咁UN, 開始HIGH嘅時候S先加入, 企係我同女神之間, 要我哋輪流為佢吹奏, S真係好硬, 係一埋離未吹已經挺起晒果隻, 之後我問佢想要未, 佢話想...... 之後佢走到女神後面, 鍚咗一陣再扶起女神, 從K支嘢上面退出後, S從後跪係度插入女神體內, 女神”哦”咗一聲, 之後我移到女神前面坐落去K支嘢到, 哦~~~ 好正呀~~~ 好充實呀~~~ 我忍唔住立即上下咁UN, K都好硬吓! 好實淨果種, 應該仲可以有排HAPPY, 我一邊UN, 一邊望住S同女神佢哋兩個HIGH樣, 女神主動用手HOLD住我塊面, 然後我哋KISS..... K同S就不斷輪流交替玩弄我同女神嘅胸部......

做咗一陣, K開始採取主動, 坐起身從後攬住我, 用雙手揸住我對胸出力UN我, 哦~~~ K~~~ 你嚟料啦~~~ K二話不說攬住我轉側身瞓底繼續小我, 之後再轉為K扒係我背脊上面小, 玩咗一陣再用手托返起我下身用狗仔式繼續, 很好呀~~~ 一連串動作好連貫 ^^ 從沒有離開過我下體呀~~~ 很體貼呀~~~ 好舒服呀~~~ 好享受呀~~~ 是我鍾意那種呀~~~ 我都未享受完, K又將我身體轉側, 由背住佢轉為面對面, 再抬起我雙腿, 然後開始對我展開最後衝刺, 雖然佢無講, 但係都FEEL到啦! 之後佢開始加快, 和加大力度, 很正呀~~~ 望住一個靚仔, 仲係咁靚仔, 真係好享受呀~~~ 我不其然講咗: 你大力啲呀~~~ 大力啲小我呀~~~ 唔緊要架~~~ 大力啲添呀~~~ 呀~~~~~ 呀~~~~~ 呀~~~~~ 即使S係隔離...... 況且我都已經忘記咗, 就是K有老婆... 有女神... 我也有點點想 ^^ 果一刻我好忘情咁講咗句 ”I LOVE U”, 我唔知有無比S聽到, 但我知K係聽到架, 之後佢更加賣力, 小到我嘅高踭鞋都從腳上掉下來, 然後扒到我身上, 用盡全力小我, 佢攬住我, 我哋面對面, 好近好近, 四目交投, 互相望住對方嚟小, 直到佢去到最高潮嘅一刻係我體內射精...... 我頂唔順, 向上昂首, 哦~~~~~ HIGH呀~~~

完咗之後佢扒係我身上面, 我問佢O唔OK? 佢話OK, 舒唔舒服? 佢話舒服, 之後我哋見S佢哋仲做緊, 係狗仔式呀! 女神扒係度按住床邊站著, S企係地下站著捉住女神條腰仔係咁小, 女神對胸就好似吊鐘咁FING FING吓! 睇到呢一幕, 難免有啲酸, 係呀嗎! 自己條仔嚟架嗎! 之後S開始唱慢版, 呢個可以話係S嘅絕技, 佢會好慢好慢咁入, 當入到最盡嘅時候, 佢會好大力好大力咁頂上去, 頂到去到好盡好盡為止, 女神即刻忍唔住叫咗出離, 然後拉返出去再重複, 重複數次之後, 女神表現一次比一次HIGH, 對於習慣”55”聲叫床嘅佢, 可以話HIGH到上頂, 不能自拔, 應該係好想要果種, 但係又唔想佢爆, 因為爆咗就無...... **記得同S第一次, 我就係咁比佢搞到貼貼服服囉! 之後順從晒S嘅意思, 去到最頂高嘅時候要講 “小死我” (而家諗返都好羞家) ......, S同女神重複數次之後, 女神開始狂叫, 不斷都是 “小死我”...  “小死我”...  “小死我”... 最後S從女神後面拔出, 快速將女神推轉身... 除套... 插入女神口中, 進入最高峯嘅一刻...  

好精彩嘅一幕, 我自己都曾經試過, 但旁觀都係第一次, 或者從鏡中反射都看過(自己), 滿口盡是S嘅精腋, 當時個樣真係好淫! 之後我問K見過女神咁未呀? 佢話未... 精唔精采? 佢O哂咀... 我話不如下次我做一次比你睇 ^^ , 女神同S啜完再削作休息, OK之後便穿回衣服, 我同女神互相擁吻完, 再同對方男友擁吻一番, 再交換返男友, 然後各自拖返自己條仔一同離開.

之後K送女神返屋企, S送我去港鐡站, 途中佢問我今晚O唔OK? 我話OK, 仲可唔可以繼續? 我話可以...... 除非佢唔想? 之後佢叫我上去佢屋企過夜, 我話你仲未夠咩? 佢話未... 我話你不如叫女神啦? ...... 3P喎? 你唔想咩! 之後佢WHATAPP咗一次, 然後我哋係車廂內不斷地擁抱, 擁吻, 沒有分開過嘅一刻, 而佢亦都無再提起女神...…

係返去S屋企嘅路途上, 佢嘅手機一直都無响過, S係港鐡上一直摟抱著我, 佢細細聲講話佢好硬喎! 問我知唔知? 我梗係FEEL到啦! 佢攬得我咁埋咁貼, 我仲諗住要幫佢遮吓醜添, 之後我哋間中錫吓, 不時望住對方, 整個空間就好像只有我哋兩個咁! 之後佢話睇過一套戲, 講一對男女係地鐡上旁若無人地親熱, 之後越親就越過份, 搞到衣衫不整, 最後仲係地鐡到咩埋添! @@ !! 4仔呢嘅!! 咁我問佢套戲入面無乘客架咩? 佢話有, 但係個個都好似睇唔到咁, 無人理, ??!! 咁都拍得出?? 之後我問佢想唔想, 佢話想......, 我梗係唔制啦! 佢話梗係同AV女優啦! !!

有傾有講, 時間過得特別快, 傾傾吓已經去到佢屋企門口, 佢手機始終無响過, 佢亦一直都冇CHECK, 但係3P! CHECK多次, 問多次都唔會死啦! 一入到屋, 佢二話不說就拖我入房, 推我上床, 分開我雙腿, 扒係我身上面, 然後開始錫, 我好肉緊咁用手用腳夾住佢, 我哋係咁錫...... 係咁錫...... 佢邊錫邊用手穿入我裙內, 拉低我條UNDER, 然後拉低自己條褲, 就直接插入我體內, 我問佢做咩咁心急? 佢話係港鐡已經好想! 我咪話佢囉... 頭先講咩4仔呀! 唔講咪無事囉! 佢話唔通講賽後報告咩? !! 人哋臉紅架! 你好衰架! 之後我用手拍打佢, 佢即刻用力小我, 小到我都講唔到嘢, >>> >>> >>> 好衰架! 你偷襲人, 仲唔用袋添 ...... >>> >>> >>> STOP!! 等我講埋先呀!!

我問佢係唔係唔捨得(我同K)? 佢無出聲, 問佢係唔係有少少? 佢話係... ... 咁佢問又返我呢? 我話我都有少少架! (咁佢同女神係我面前依泣喎!) 佢又問我咁K? 我話少少咁啦! 佢即刻小我...... >>> >>> >>> 你好衰架! 人哋都未講完...... 少少唔滿意佢嘅表現咁囉! ^^ 我都好委屈架! 你估我真係好想同K咩呀! ...... >>> >>> >>> ...... 我都未講完呀!! 你呀!! 好衰架! 淨係顧住搞女神, 唔使理我架啦!  ...... >>> >>> >>> ...... 唔好咁啦! 未帶袋架! 係出面射呀!! ...... >>> >>> >>> ...... ...... ...... ...... ...... ...... 點呀? 不如除咗條褲先呀!

之後佢先除咗自己條褲先, 再幫我除UNDER, 我主動坐起身扒低幫佢吹, 然後好正常咁想除咗副眼鏡去, 因為帶住真係好唔方便, 成日都會跌落離嘅! 玩得激烈嘅時候, 唔掉咗! 都會帶到歪晒, 所以我情可濛渣渣, 但係S佢要我帶返, 佢話要玩到我副眼鏡要跌落離, 歪晒, 無晒儀態個樣先夠淫喎! 之後佢幫我帶返, 仲拉低到鼻尖位, 然後再幫佢吹, 我係上, 佢係下, 吹得兩吹, 除咗副眼鏡會向下跌之外, 啲口水都會向下流, 真係咩儀態都無晒! ...... S仲按住我個頭讚我淫添! 著住西裝同短裙成個咸濕秘書咁! 係掙件白裇衫啫! 叫我下次著喎! ...... 你要送比我架! 同陪我去買. ^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆