上一頁下一頁
發新話題

作故仔 唔好睇 I (外傳) ~ 一起4p的日子

收藏  |  訂閱
122  54.2k

寧願揀個肯著黑絲無咁靚,都唔會要個女神但唔肯著黑絲的

作故仔 好好睇
比女神屌,正啊,女神技術如何?屌到你高潮嗎?

作故仔 好好睇 唔好停 快更新

齋睇都硬曬啊,如果真正落場噶話估計我都頂唔順

引用:
原帖由 Jerry哥哥 於 2019-11-21 04:44 AM 發表 查看引用來源

齋睇都硬曬啊,如果真正落場噶話估計我都頂唔順
多謝各位支技, 盡力而為!

「咦! 好衰架! 夾埋蝦人嘅!」真係嬲嬲豬呀! K話完全唔知架! 女神就去到浴室先知, 原來S先係罪魁禍首, 唔侵佢玩呀! 要佢睇住我哋...... 3P^^, 佢話唔得呀! 咁我話一係打一次飛機比我哋睇^^, 佢問有無第二個選擇, 我心諗...... 話一係你就幫女神吹呀!^^ 女神即時^^ 話「 自食其果」,

之後女神從我體內拔出, 企係S前面, S好聽話咁用手HOLD住女神支嘢, 按住我哋嘅要求, 先先係錫, 然後係啜, 之後又舔又舐, 做足前奏, 最後張開口...... 女神按住佢個頭直接插入口中,^^ 女神一邊插, 佢一邊摸女神大腿同PATPAT, 好瘋狂!! 我都忍唔住摸吓, 真係又白又滑呀! 好正呀!!

睇咗一陣之後, 我都忍唔住加入, 先先錫S塊面, 然後係佢嘅咀邊, 再吻到女神支嘢, 之後隨著支嘢進出咁去錫, 係S差不多吐出嘅時候, 我啜咗入去我口入面, 表面都好柔軟, 含落感覺都好挻好硬淨, OK架! 幾舒服, 係隔咗個套啫! 幾好玩呀!^^

吹咗一陣, 女神支嘢又由我口中送到S口中, 係我哋吹緊女神嘅時候, K係我後面, 不斷咁用手係我裙內, 係咁搞我下面, 同錫我頸臉耳仔等, 溫柔到死, 搞到人哋鬼死咁想要, 我一肉緊就忍唔住用手握住S支嘢... 然後套弄, 好硬呀! 比起女神, 表面手感比較柔軟, 最重要係有熱度, 同會脹吓脹吓嘅感覺,

之後我忍唔住, 伸埋另一隻手去下面, 握埋K支嘢比較吓, (係認真啲去比較吓!!) K...... 都好硬吓, 脹同挻, 一樣好有手感, 暖昱昱, 套弄吓...... 好CHOK呀! 相比之下...... 手感上, K係好CHOK啲,
S扯咗之後, 表面皮膚拉得好緊, 可能真係扯得夠行, 但手感無咁順, 不過無論點都好, 我都係淨係鍾意S一個......

好瘋狂!! 兩支一齊CHOK, 真係好玩,^^ 之後K終於忍唔住, 雙手捉住我條腰, 從後進入我裙內,將佢支嘢貼近我個閪, 雖然我係揸住佢支嘢, 但係佢已經貼到埋去我個洞口, 我明白佢係示意想小我, 而且仲要係無安全措施之下, 只要我願意嘅, 就可以將佢支嘢送到入去我體內, 但係... 但係...

但係... 佢始終係無帶袋呀嗎! 由第一次開始就講好咗要帶架嗎! 佢又唔係我條仔, 我又唔係佢條女, 就係咁我哋停留咗係果一刻, 佢無進入我體內, 我又無推開佢, 我哋之間斷斷續續咁掂到對方, 接通... 斷開... 接通... 斷開... 感覺好似觸電咁! 之後我哋開始有少少磨擦, 只係少少! 係我將佢支嘢個頭, 放咗入去我個洞口到擦,

唔知呀! 呢一刻我真係好享受, 如果淨係得我哋兩個嘅話, 我都會考慮放手比佢...... 我知K一定係已經好想小我架, 但係S同女神都係到, 雖然我條裙係遮住咗啫, 但係我真係唔可以當佢哋唔知...... K無帶袋, .. ...

就好似以前同EX係公園到, 佢要我坐上去佢大脾上面, 用條裙遮住就以為無人知咁... ... 我真係接受唔到囉! ... ... 但係最後我都照佢意思去做, 因為當時我真係好鍾意佢, 就算明知佢係無準備套架啦, 我都比佢入, 只要佢肯答應我唔會射就得架啦... ... 但係去到最後關頭, 佢先問我可唔可以比佢係入面射埋... ... 唔得, 就叫我用手... ... 我即刻O晒咀, 然後推開佢跳起身... ...

另一次就係我同S第一次約會, 結果我哋去開咗第一次房, 沖涼嘅時候我哋搞到慶晒, 佢又懶唔肯出去攞套, 結果半推半就咁... ... 信佢唔會係入面射, 同要佢比我坐係佢上面, 咁先比佢入囉! ... ... 結果, 佢好守信用, 大家開心夠就出返離... ... 之後果晩我哋玩得好開心呀!

今次K都算有入過, 雖然只係入咗少少, 但係就搞到我開始去幻想, 如果佢約我去試一次?...... 唔知佢想唔想呢?......

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-11-15 11:02 AM 發表 查看引用來源
寧願揀個肯著黑絲無咁靚,都唔會要個女神但唔肯著黑絲的
佢都著架! 但多數都係帶定係手袋, 扑嘢有需要嘅時候先著.:smile_o06:

偷偷摸摸真係好刺激, K支嘢係我裙內, 偷偷咁無帶袋係我陰道口內撩, 我... 無完全拒絕佢, 只要佢唔會梗硬嚟, 比我隻手CONTROL住佢嘅, 咁我都OK嘅! 因為實在係太刺激呀! S同女神都係隔離, 但係又好似完全唔知咁! 我諗K嘅感覺都係同我一樣,

兩男人支嘢都係我手上面, 又要間歇性咁幫女神吹, 跟本同玩三皇一后無咩分別, 以前同S一齊都係AV睇過, 佢好鍾意睇架! 仲問過我有無興試吓! 我真係唔係好接受到囉! 三個男仔咁多, 我點應付啫! 特別係梗硬嚟果啲, 更加係接受唔到, 點解?...... 蝦女仔囉! 你話自願同溫柔啲嘅! 我都或者會覺得OK嘅! 坦白講呀! 靚唔靚仔都好重要架!

但係, 係呢一刻我做緊, 而且仲係主角, 原來, 係咁興奮架! 我真係無諗過, 第三個對手會係女神, 真係好意外, 佢令我好放心, 可以亳無後顧之憂咁, 全情投入地去做, 我不由主動地係咁CHOK佢兩個, 而且越CHOK越快添, 因為... 我要報復,^^ 我要佢令佢哋好興奮, 我知道咁係會爆架! 但係佢哋無阻止我, 任由我好瘋狂咁為佢哋衝刺,

當S吹緊嘅時候, 我錫佢, 係咁錫, 臉呀! 頸呀! 耳呀! 到到都錫, 同係咁CHOK佢, 係女神按住佢個頭嘅時候, 我加快速度, 係咁CHOK, 係咁CHOK, ...... ...... 我見佢個樣好似好辛苦咁! 但係佢都無拒絕我哋(我同女神), 見佢咁辛苦, 我係咁錫佢囉! 最後, 我終於感覺到, 佢支我手中, 膨脹... 收縮... 膨脹... 收縮... 好勁呀! 佢啲精真係射晒出嚟! 一滴都無漏到落我隻手到, 全部都好似飛彈咁向前飛晒去,

係我同S都陶醉緊嘅時候, K係我手中同樣膨脹... 收縮... 膨脹... 收縮... 可能興奮得濟啦! 我差啲唔記得咗! 要拉返佢個頭出離, 係最係一刻, 我FEEL到我下面...... 濕咗啦! 係比佢射濕咗! 不過好肯定, 射果陣佢已經係離開咗我體內, 只係射到我嘅外面, 可能太興奮啦! 跟本唔識得驚, 仲諗住好彩, 應該無事嘅! 仲拎轉頭問佢, 係咪好興奮同刺激呢!

出好長文,有感想,好好睇

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-11-30 11:01 AM 發表 查看引用來源

佢都著架! 但多數都係帶定係手袋, 扑嘢有需要嘅時候先著.:smile_o06:
但個感覺會有唔同如果唔係第一眼係街見到就已經著左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆