上一頁下一頁
發新話題

作故仔 唔好睇 I (外傳) ~ 一起4p的日子

收藏  |  訂閱
122  54.2k

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-12-25 13:34 發表 查看引用來源

等我仲以為你係外國Tim
通常租邊間酒店玩多?
邊記得呀!

S射完之後, 佢趴落嚟, 攬住我, 然後抱返我上去, 我哋面對面咁坐係佢上面, 互相擁抱, 擁吻, 之後佢問我想唔想試吓好似女神頭先咁! 我點咗吓頭, 跟住佢就幫女神除咗支嘢落離, 然後除去我嘅短裙, 再將支嘢帶上我身上面, 好有趣呀! 突然之間男仔有嘅, 係我身上面都有喎!

真係好威風, 即刻除咗對高跟鞋, 企起身耀武揚威一番, 仲要S幫我吹添hehe, 之後由女神開始先, 佢跪係到用手套弄, 然後用口幫我帶上一個新套, 平時幫S帶試得多, 但係人哋幫我帶都係第一次, 仲要係女神呢啲咁嘅頂級靚女, 我諗好多男人都會流晒口水,

女神真係好用心, 好小心咁拆開, 弄好後放到口中, 再用口套到我支嘢上面, 然後慢慢用口含住, 套至我支嘢嘅未端, 雖然身體上唔可以有咩感覺, 但係眼見女神臣服於我之下, 心靈上就好有征服咁! 其實男人要嘅就係呢啲, 亦係所謂嘅聽教聽話,

之後女神係手袋攞咗對黑色透絲, 係我面對慢慢咁穿上, 直到襪頭拉到大腿為止, 女神穿完一隻又一隻, 再穿上高色嘅高跟鞋, 睇到S同K如痴如醉, 穿好後, 女神再次跪係我面前幫我吹, 我可以隨便按住佢個頭推, 含舐吹啜, 所有男想試嘅! 我哋都一一試過晒, 之後我哋錫, 我主動地伸條脷過去, 我要記住, 我係主動果個,

我發號司令要女神坐, 佢小心翼翼咁揸住我支嘢, 從上而下咁坐落去, 好正呀! 第一次有咁嘅視覺效果, 我好自然咁伸手過去按住佢大肶, 隔住黑絲去摸佢嘅大腿, 然後慢慢向上移, HIP位, 腰, 一一都摸過哂, 穿過已打開嘅西裝裇衫, 直到胸部才停下按住慢慢搓, 從下向上望嘅感覺都係好圓好大, 手感好軟屬好彈手, 難怪S同K都係愛不惜手,

之後我嘗試坐起身, 我哋攬住, 由女神主動UN, 好玩呀! 原來被坐嘅感覺係咁架, 佢不斷係你面前上上落落, 呻吟高潮, 男人嘅滿足感就係呢啲, 睇住自己心愛嘅女人, 係自己身上面不斷努力, 獲得高潮興奮, 甚至乎慾仙慾死嘅樣子, 係每一個男都想擁有, 而又令自己自豪嘅女人, 不其然地會更用力地擁抱, 甚至攬到對方實一實唔放,

我哋互相攬實到對方, 真係幾乎斗唔到氣, 隔著打開嘅衣服, 兩個胸互相迫來迫去, 被擦到乳雲時, 更加係份外興奮, 我哋重複上落多次之後, 女神終於要停下來扯氣, 我用手不斷愛撫佢嘅背脊安慰, 一如S愛撫我一樣, 我哋攬住一齊回氣,

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-12-25 21:53 發表 查看引用來源
邊記得呀!

S射完之後, 佢趴落嚟, 攬住我, 然後抱返我上去, 我哋面對面咁坐係佢上面, 互相擁抱, 擁吻, 之後佢問我想唔想試吓好似女神頭先咁! 我點咗吓頭, 跟住佢就幫女神除咗支嘢落離, 然後除去我嘅短裙, 再將支嘢 ...
你呢個答案幾好,不過你估d讀者信唔信先?
Btw,依家係點其實?仲有玩?

好淫亂好淫亂

回覆 83# 無政府118 的帖子

恭喜發財 出入平安

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-12-26 00:28 發表 查看引用來源

你呢個答案幾好,不過你估d讀者信唔信先?
Btw,依家係點其實?仲有玩?
好正常啫!女仔最擔心嘅,都係撞倒熟人,總之一二三入到房就ok!

好剌激呀! 一如S對我嘅做法一樣, 得勢不能堯人, 唔可以比對手回氣架! 佢話SEX係女仔強過男仔架! 因為女仔可以高潮好多次都做到, 男仔一次忍唔住就會完結, 但係講到氣力就一定係男仔好過女仔, 所以咪要比男仔係咁砌囉! S每次都一口氣砌到我攰嘞! 夠皮啦! 無晒力啦! 就慢慢做, 續少續少咁比啲高潮我, 等我好似比蟻咬咁, 一級一級咁升上去, 佢自己就嚫機會慢慢回氣, 又唔會咁易射喎! 長玩女仔一定係輸氣力, 跟本就比佢按住嚟玩, 仲要我求佢「小死我」, 先肯考慮射唔射比我, ...... 人哋都已經去到好頂好頂架啦!(高潮) 佢仲想我點啫! ...... 但係有時射咗嘞, 享受完嘞, 回味緊嘅時候, ...... 又好想即刻再要喎! 真係好茅盾呀!!

女神仲扯緊氣嘅時候, 我將推佢向後瞓低, 趴係佢身上面, 採取男上女下, 雙手撥開佢嘅西裝同恤衫, 抬起佢雙腿上膊, 搓住佢對波, 聽著女神嘅呻吟聲繼續進攻, 黑絲黑高嘅雙腿擦頸, 胸部又軟又滑又彈嘅揸手感覺, 陣陣溫柔低聲呻吟嘅刺激, 感覺原來係咁架! 呢一刻, 我就好似係S咁! 可以將女神玩弄於鼓掌之中, 不過... 係上面前前後後咁推, 原來係要用好多力架! 而且唔係想像中咁容易, 仲會覺得攰添,

玩咗咁耐, 啲男仔終於忍唔住埋位啦! S先同我錫, 錫咗一陣, 再同我一齊錫女神嘅黑絲小腿, 錫完, 我哋又再互相脷疊脷再錫, 佢鼓勵我試埋狗仔式, 女神好主動同合作, 將一對腳都放到我一邊膊頭上, 然後佢自己轉側身, 將一雙腿從我膊頭上放下, 再係S協助下託起女神條嘅腰仔, 女神摺起雙腿轉身向下, 然後趴係我跨下, 轉成為狗仔式, 好好玩呀! 一分一秒我都無離開過女神嘅體內, 好體貼呀! 平時S就係咁同我轉玩花式架啦! 而家佢教我點同女神轉喎! 好親切呀!

之後我同S一邊錫, 一邊插... 插女神呀! 同時間K都不甘示弱, 插入女神嘅口中, 錫咗一陣, S話想插我後面, 我話得咩? 跟住佢就去咗我後面, 佢捉住我條腰呀! 我... 我FEEL到佢支嘢掂到我下面呀! 跟住佢真係係我後面進入, 係真架!

一時間, 心情真係好複雜, 我做緊咩呀! 我小緊女神架嗎! 但係S又要小我, 我哋三個一齊前前後後咁推進, K又係前面同我哋一齊夾住女神嚟插, 點解我哋會咁架! 我哋... 我真係好淫呀! 但係我真係好想要呀! 好想要插到女神高潮, 甚至乎叫我「小死佢」果種感覺呀! 到時S一樣會插到我高潮疊起啫! 我真係好想試吓! 我同女神... 我哋一齊高潮~~~ 一齊叫床~~~ 一齊呻吟~~~ 最後...... 我都好想試吓, 試下射個感覺, 可惜...... 無可能呀!!><

睇晒~兩個女人互錫互插,我係s的話,一定high到爆

引用:
原帖由 sinar45 於 2020-2-3 09:21 發表 查看引用來源
睇晒~兩個女人互錫互插,我係s的話,一定high到爆
咁長你都睇晒, 真係好多謝你支持, 係呀...... S真係HIGH到爆,

係我同女神都一齊...... 叫著「小死我... 小死我...」下, 佢終於忍唔住大叫「射啦~~~ 射啦~~~ 就快射啦~~~」佢好大力咁捉住我條腰, 係咁鋤...... 係咁鋤...... 好痛呀! 鋤到我係咁叫佢唔好呀~~~ 唔要啦~~~ 夠啦~~~ 唔要啦~~~ 女神就不斷叫著, 小死我~~~ 小死我~~~ 最後S呀~~~ 一聲, 終於忍唔住係我入面射咗第一吓出來, 之後佢仲好用力咁一路鋤我, 一路射, 直到佢完全完結為止, 之後我同女神都趴咗係床上面扯晒氣 ~~~~ ~~~~ ~~~~ ~~~~ ~~~~

氣都未扯完, K又話想要啦! 無辦法... 開心呀嗎! 點可以掃佢興呢! 同埋我都好樂意同佢咩嘅!^^ 之後K捐咗落去我同女神下面瞓低, 從下向上插入我體內, 我就繼續保持住先前同女神嘅狗仔式, 可能先前比S插得勁得濟啦! 當K插入嚟嘅時候, 總係覺得鬆咗啲?! 個FEEL差咗啲啲囉! 但係樣搭夠囉!^^

之後真係無晒力啦! 我趴咗係女神背脊上面, 雙手按著床上支撐著, 任由K從下向上咁插我, 同時間, K攬住女神係咁錫, 一隻手揸我個波, 一隻手用手指插入我口內撩, 我就係咁...... 啜, 其實都幾核突架! 但係當時又覺得無咩呀! 完全接受晒! 之後S仲隊埋嚟要我含添, 好軟呀^^ 佢終於有一次係我面前軟晒呀!^^ HEHE!!

我問S佢仲得唔得, 佢話梗係得啦! 我話係唔係架! 佢話如果得咁點先? 我話咩都得, 佢仲問多我一次「係咪咩都得先?」我話係... (你知佢幾衰呀?!) 佢話「咁係咪... 後面都得先?」我話梗係唔係啦! 但係佢話我先前答佢「係」架喎!.......  (我哋之間就係咁! 打情罵俏, 旁若無人!) 之後我話你起到先講啦!^^ 跟住女神插咗句「佢真係得架! 你唔拒絕佢?」我話「佢起到先講啦! 起到我都吹爆佢!」^^ 之後女神都話S「唔好咁衰啦! 蝦阿妹! 我哋一齊吹爆你架!」^^ 之後大家一齊嘻嘻哈哈.^^

預留備用

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-1-19 08:59 發表 查看引用來源
承接上文

一起4p的日子

自從開始咗第一次4p之後,S對我嘅態度改變咗,佢開始帶我返去佢屋企咩,一個星期都會上去兩三次,隔個星期我會留低一晚過夜,平時多數留到11點就打的返屋企,如果我唔係同屋企人住,我搬過去佢屋企住都似, ...
我可以加入戰團一齊多p嗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆