上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
112  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-28 09:22 AM 發表 查看引用來源
早幾日心血來潮偷影完老婆換衫之後發覺反應唔錯,影開有條癮。今日再接再勵,襯老婆換緊衫照緊鏡研究緊自己係唔係肥咗嗰陣再偷影多張。

老婆今日著返同一個 bra 不過我今次影埋佢全身俾鐘意睇我老婆著咩under嘅師兄們睇 hehe ...
師兄,阿嫂身形好掂:smile_o12:
阿嫂係咪典型長髮眼大美女?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-28 09:22 AM 發表 查看引用來源
早幾日心血來潮偷影完老婆換衫之後發覺反應唔錯,影開有條癮。今日再接再勵,襯老婆換緊衫照緊鏡研究緊自己係唔係肥咗嗰陣再偷影多張。

老婆今日著返同一個 bra 不過我今次影埋佢全身俾鐘意睇我老婆著咩under嘅師兄們睇 hehe ...
師兄,阿嫂身形好掂:smile_o12:
阿嫂係咪典型長髮眼大美女?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-28 01:34 PM 發表 查看引用來源

哈哈 原來係咁 係囉就如我pm入面所講 我老婆成日話自己腳趾靚 想睇你有冇興趣睇下啫
師兄,有無可能PM下比較激d既相呀?:smile_44:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-28 01:34 PM 發表 查看引用來源

哈哈 原來係咁 係囉就如我pm入面所講 我老婆成日話自己腳趾靚 想睇你有冇興趣睇下啫
師兄,有無可能PM下比較激d既相呀?:smile_44:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-28 01:51 PM 發表 查看引用來源

例如點樣激法呢?
例如….兩點….毛毛…..:smile_44:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-28 01:51 PM 發表 查看引用來源

例如點樣激法呢?
例如….兩點….毛毛…..:smile_44:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-28 02:51 PM 發表 查看引用來源

呢排個帖好似有啲冷清咁 睇嚟緊反應先 如果反應好嘅話或者我喺呢到出啲激啲嘅相呢 哈哈
好呀….如果你再出post就一定留comment,等你PM:smile_44::smile_30:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-28 02:51 PM 發表 查看引用來源

呢排個帖好似有啲冷清咁 睇嚟緊反應先 如果反應好嘅話或者我喺呢到出啲激啲嘅相呢 哈哈
好呀….如果你再出post就一定留comment,等你PM:smile_44::smile_30:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-28 06:19 PM 發表 查看引用來源
既然咁多師兄想睇我老婆啲比較性感既相 咁就詢眾要求!

私影第一擊。。

阿嫂真係掂:smile_o12:有肉地得黎又唔係肥果隻,有波路又有腰
睇黎皮膚都好好,好白滑

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-28 06:19 PM 發表 查看引用來源
既然咁多師兄想睇我老婆啲比較性感既相 咁就詢眾要求!

私影第一擊。。

話時話...阿嫂知唔知你出相架?佢會唔會黎呢度睇comments?

本帖最近評分記錄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆