上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
112  4.5m

阿嫂都好鐘意著呢隻絲襪,會唔會有黑絲或者吊帶呢?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-10-8 17:33 發表 查看引用來源
尋晚同老婆買餸嗰陣話好想食甜品,其實佢經常都想食甜品,不過尋日佢特別想食。因為老婆呢期keep緊fit,所以佢已經好耐冇食過甜嘢,最後經過餅鋪整咗兩件蛋糕仔頂住佢條癮先。

食完飯等啊嫲瞓咗之後先食(因為老人家有糖尿,費 ...
好有衝動揸啲忌廉落粒lin度慢慢啜

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-10-9 17:27 發表 查看引用來源

師兄,你要嘅黑絲。我尋晚只係輕輕咁同老婆講話我好耐冇見過佢著黑絲,想睇。點知佢今日就真係著咗,仲自動波影俾我睇。
老婆咁good girl,點知我轉個頭就掟咗佢啲相上網,有啲罪惡感添,但同時又有啲興奮喎 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ ...
嘩....真係要多謝師兄,黑絲+神秘三角地帶,真係有無限幻想....

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-10-12 17:34 發表 查看引用來源
週末同老婆落街撐枱腳,落咗屋企樓下食食韓國嘢所以老婆連bra都冇戴就咁戴咗條黑色條黑色恤衫款嘅連身長裙。

老婆呢排可能玩開有條癮,自己開口問我知唔知佢入面冇戴bra。其實傻嘅都知,雖然佢條裙唔算窄,但係夠晒薄,飛釘就 ...
師兄,都係果句......阿嫂真係無懈可擊

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-11-1 09:58 發表 查看引用來源
一起身就急屎,一路屙一路繼續欣賞我大嫂啲相

佢真係好撚正,下次見到佢等我坐喺佢對面或者一個佢睇唔到我電話嘅位。然後喺電話開住佢啲相出嚟對住佢食飯同佢傾計,但係佢仲乜都唔知咁,諗起都覺得刺激。 ...
大嫂個暈好pink,我諗粒lin都一樣,如無意外仲要係大粒又挺果隻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-11-3 16:12 發表 查看引用來源

玩就都仲係我老婆好玩啲嘅,我大嫂就收收埋埋私底下自己淫,平時出到去見人都算斯斯文文淑女咁款。雖然都係會著吓吊帶,緊身衫同短裙之類嘅嘢,但係總係會左遮右遮驚走光俾人睇蝕嗰隻,更加從來冇見過佢出街唔戴bra,唔會好似我 ...
名乎其實......外表斯文,內裡Open

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-6 16:46 發表 查看引用來源
今日陪咗個老死出去,老婆要陪佢啲親戚冇跟埋嚟,10分鐘前收到老婆whatsapp話佢返咗屋企。

老婆話佢喺屋企著住睡袍,頭先仲同三叔喺啊嫲間房download啲戲俾佢睇。老婆話佢今日戴咗個新bra,仲話想俾我睇吓佢睡袍入面係點嘅 ...
想象阿嫂最正就係乜都唔著,淨穿條黑絲......不過咁著,呢度會死好多師兄

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-29 15:21 發表 查看引用來源

將佢個身打側,然後抬佢一邊腳放喺你膊頭,擘大佢對腿,用個嘴仔由腳眼開始錫上去,另外隻手鏈吓鏈吓咁由佢小腿鏈到上佢大腿內側,咁玩對腿仲正呀師兄 ...
比我就撕爛pat pat位,騎上去壓住個pat直入狂插

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-31 14:56 發表 查看引用來源
好耐都未試過同老婆朝早一齊出門口,呢段時間一係就係我晨咁早就要返公司,一係就係之前嗰晚ot到好夜第二朝就瞓晏啲,到起身嗰陣老婆已經出咗門口。今朝終於同老婆一齊起身,一齊出門口,好似好耐都冇見過老婆換衫返工個樣,所以 ...
真係好正,又白又滑,呢種有少少肉地既合晒心水,從後攬住舒服死

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-18 06:40 發表 查看引用來源
星期六朝早原本同啊嫲出去飲個早茶,但係我同婆遲咗起身,於是三叔就同咗啊嫲出去攞定位先。我男人老狗笠件衫上身就出得門口,一早坐定定喺廳等佢。老婆又要沖涼,換衫,本來準備沖涼但係突然間又話想開定機衫洗住先,等飲完茶返 ...
正!會唔會修剪前後都影張特寫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆