上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
112  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-12-31 20:00 發表 查看引用來源
冇上嚟一排呢到做咩事變成咁?成個場唔同o西喎大佬。
我啲頁數都亂o西連自己都唔知邊頁打邊頁。

冇上嚟一排係因為前排真係好忙,又病咗。之後又同老婆,老婆啊嫲同3叔同我個妹去咗澳洲旅行。去完返嚟又病過所以宜家先有mo ...
嘩...師兄你終於回歸,幾驚你唔識路返來

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-12-31 20:00 發表 查看引用來源
冇上嚟一排呢到做咩事變成咁?成個場唔同o西喎大佬。
我啲頁數都亂o西連自己都唔知邊頁打邊頁。

冇上嚟一排係因為前排真係好忙,又病咗。之後又同老婆,老婆啊嫲同3叔同我個妹去咗澳洲旅行。去完返嚟又病過所以宜家先有mo ...
嘩...師兄你終於回歸,幾驚你唔識路返來

阿嫂真係超級無敵正
睇左咁耐時間,經常都好有新鮮感,最重要係阿嫂真係可遇不可求既超級人妻,身材由頭到尾有幾吸睛就唔使多講,玩得又睇得呢下真攞命

阿嫂隻鮑終於再出現喇, 真係好鬼正,如果可以睇埋前面兩粒粉提就perfect

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-2 14:28 發表 查看引用來源
老婆呢排日日都喺屋企做野所以已經好多日都冇返過工,但係佢哋有個project要埋尾所以佢今日要同個同事返公司做埋啲手尾。老婆返到公司同個同事喺佢office個workshop入面做野。

我諗大家都應該估到老婆一定係做野其間 ...
嘩!原來阿嫂咁好水...

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-2 14:28 發表 查看引用來源
老婆呢排日日都喺屋企做野所以已經好多日都冇返過工,但係佢哋有個project要埋尾所以佢今日要同個同事返公司做埋啲手尾。老婆返到公司同個同事喺佢office個workshop入面做野。

我諗大家都應該估到老婆一定係做野其間 ...
嘩!原來阿嫂咁好水...

叫阿嫂著條黑色喱士影張相,好鬼sexy

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-8 15:07 發表 查看引用來源
呢排偷影偷上癮 早幾日偷影完老婆表妹,今日又輪到老婆。
今朝瞓醒急尿入廁所痾 撞啱老婆沖緊涼,又心血來潮 見到咁 點忍到手?。。。

Sorry老婆 ...
阿嫂個Body真係無得輸...

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-8 15:07 發表 查看引用來源
呢排偷影偷上癮 早幾日偷影完老婆表妹,今日又輪到老婆。
今朝瞓醒急尿入廁所痾 撞啱老婆沖緊涼,又心血來潮 見到咁 點忍到手?。。。

Sorry老婆 ...
阿嫂個Body真係無得輸...

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-18 14:26 發表 查看引用來源
尋晚同老婆睇戲睇到好夜,臨瞓前仲要吊咗鑊 所以搞到好夜先瞓。

我就啱啱起身冇耐,不過老婆就應該仲係好攰。。
師兄,下次再有咁好機會,記得影埋大特寫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆