分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
11  4.5m

岩岩由第1頁追到去46頁,睇咁耐就硬咁耐!阿嫂身材真係un頂able(頂唔住)。如果你不在的話,阿嫂一定出事。俾2條印度腸瘋狂咁 插爆:smile_38:。
請問係咪睇完就會有彩蛋?

求靚鮑原圖:smile_o06:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-11-2 08:53 PM 發表 查看引用來源

😉 😉
好似有少少水印積咁喎😆

𥄫到見毛我都試過一次,諗番起只恨當時車程太短😩

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-20 12:19 AM 發表 查看引用來源

件事係點?講嚟聽吓
都差不多成十年.....話說之前份工係港島返工,又返好早,咁我係香港站轉搭中環港島線返灣仔,太約早上6點半左右上左車坐左係位,咁啱有一個身穿白色連身短裙的妙齡女士(我估啱啱係老蘭蒲完返屋企)坐咗係我斜對面,個樣都幾得下,條腿仲要幾長😍。
咁我初初只係𥄫下佢對腳同望下佢個樣,跟住我望到佢橋腳,角度不是對住我呢邊橋,咁就乜嘢都睇唔到😔,當時諗,如果向住我橋腳一定有野𥄫,因為條裙真係好短,唔知佢係有心定無意,之後就換腳橋,一換腳時,就俾我𥄫到佢條白色半透明lace 底底,連啲毛毛都睇得好清楚😝。嗰次之後,每次返工都會好期待會有野𥄫。

岩岩睇完,如果係屋企,真要打個飛機先😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-22 09:35 AM 發表 查看引用來源

😂 😂
睇大家反應啦,拉丁婆仲會暫代多個零星期,大眾啱口味嘅我應該仲有大把機會試吓影多啲佢嘅
有粒墨喎,胸上有墨,唔怪之得係膠層

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-22 02:05 PM 發表 查看引用來源
拉丁婆今日衣著 😝 😝 😝
嘩,放便唔駛除都入到喎。
我估佢約咗人😆

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-23 01:07 AM 發表 查看引用來源

佢一定知啦,我老婆出街冇佢著到咁都成日見到人眼望望佢,條拉丁婆咁著法點會唔知,擺到明要啲男人眼看手勿動啦。仲要雖然我之前見過佢得嗰幾次,但係見襯佢都係超低胸超短裙,佢調咗落嚟呢幾日都冇見過佢著裙,可能連𥄫都費撚 ...
明白明白,只係俾膠層𥄫🤣

引用:
原帖由 garykphong 於 2021-1-29 07:33 PM 發表 查看引用來源
阿嫂漲卜卜,,,多水又多汁。
阿嫂俾人𥄫完,會好多水添😆

本帖最近評分記錄

前往最後回覆