上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
81  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-10-9 16:27 發表 查看引用來源
呢個場真係越嚟越靜,連續2日出post都係水靜河飛,睇嚟都要轉場玩啦
有幾他場??

介紹一下

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-10-8 17:33 發表 查看引用來源
尋晚同老婆買餸嗰陣話好想食甜品,其實佢經常都想食甜品,不過尋日佢特別想食。因為老婆呢期keep緊fit,所以佢已經好耐冇食過甜嘢,最後經過餅鋪整咗兩件蛋糕仔頂住佢條癮先。

食完飯等啊嫲瞓咗之後先食(因為老人家有糖尿,費 ...
查實你老婆知不知你影她

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-10-16 19:49 發表 查看引用來源

有時啲街市佬/超市職員好多嘢𥄫㗎,特別係我屋企附近嗰啲 😂
你老婆近排有什麼事,咁經常露

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-10-19 19:23 發表 查看引用來源
星期日同老婆留咗喺屋企,當然老婆三叔同啊嫲都一齊留咗喺屋企啦。

我同三叔12點零已經喺廳睇緊電視,老婆起身出房嗰一刻我同三叔嘅注意力即刻落晒落老婆到。雖然老婆出房時披頭散髮咁嘅look,但係因為老婆著咗條長身嘅ts ...
我記者你老婆之前是不肯影相,現比你搞到她影相,你好勁

話時話,你過了幾多相入了手機

還有沒有,想睇多 d

[quote]原帖由 最錫我老婆 於 2020-11-3 16:49 發表 查看引用來源
再嚟"大嫂的角度"

😝 [/quote
還有沒有露點相,不過你要小心比老婆發現

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-11-12 17:25 發表 查看引用來源
頭先放lunch嗰陣又睇啊嫂啲相,見到呢幾張。認得啊嫂著住呢條睡裙,唔止一次上大佬屋企嗰陣見過啊嫂著住。仲試過佢著住嗰陣俾我揩到佢油食佢波餅。宜家睇相見佢著住呢條裙擺出咁淫蕩嘅pose,真係點滴在心頭 😍😍 ...
終於見到露點,師兄,勁

[quote]原帖由 最錫我老婆 於 2020-11-13 15:23 發表 查看引用來源
又碌到張正嘢,唔好話我唔post露點相啦 😝 😂 [/quot
正呀, 你大嫂果然勁好身材,肯定影唔少相

立話時話,你有沒有再見過她

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-11-15 02:51 發表 查看引用來源
深宵一post,同老婆大戰完再繼續回味住大嫂。

我都知道大嫂有時會喺屋企做吓運動,不過冇親眼見過,宜家終於見到,估唔到啊嫂連做運動都著到咁sexy,仲要自拍。

呢條底褲我好似見過,如果冇記錯嘅話有次佢著咗短裙上咗我老豆老 ...
勁,連毛都找到

本帖最近評分記錄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆