上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
81  4.5m

還有沒有大嫂新相睇呀?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-10 08:26 發表 查看引用來源
老婆啊嫲呢幾日身體又變差咗,仲成日喊話想走唔想做啲後生嘅負擔,睇到咁你都咪話唔心酸。

不過正正就係因為咁,老婆表姐上次上嚟探完佢哋啊嫲之後見到咁就想陪啊嫲多啲,所以就決定擺低個仔喺屋企俾佢老公湊然後喺我哋到住 ...
好正,不過你要小心d

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-11 09:27 發表 查看引用來源

喺嗰個咁嘅環境我話冇想即場吊佢你都唔信啦,但係老婆個表姐喎,換轉係你都唔敢再進一步亂嚟啦,真係家變都似 😂
我能夠摸過佢個西都已經心滿意足㗎啦 ...
你老婆表姐走了未,有冇再行動

[quote]原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-11 16:51 發表 查看引用來源

未走,同佢喺屋企2人世界緊
哈哈 講吓笑啫,其實係我同佢今日都work from home,各有各做緊嘢,佢啊嫲同佢三叔都喺到嘅 [/quot
你老婆定你老婆表姐

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-12 06:55 發表 查看引用來源
原本冇諗過再做啲咩㗎啦,事關真係好驚出事,普通一個女仔瞓著覺俾人偷摸同偷影都已經好撚大鑊,呢個仲要係我老婆個表姐,一出咗啲咩事就真係跳樓都唔掂。所以真係諗住搏唔過唔好再亂嚟,一覺瞓天光算,但係想同現實永遠都係兩回 ...
你老婆表姐都幾大波樣靚不靚

不過真是幾放,在你家睡都冇帶罩

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-13 13:42 發表 查看引用來源

我覺得幾靚,同老婆啱啱拍拖冇耐之後第一次見佢表姐第一眼就覺得佢有啲似以前tvb嗰個袁彩雲。

女人瞓覺戴住bra其實好唔舒服(老婆話) 屋企都係我老婆同佢啊嫲啫,加上我同佢相處咗都有10年啦,佢對我應該好似屋企人咁啦,係 ...
咁你老婆表姐,還住幾耐,
粉粉中可能是想益你

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-12 06:55 發表 查看引用來源
原本冇諗過再做啲咩㗎啦,事關真係好驚出事,普通一個女仔瞓著覺俾人偷摸同偷影都已經好撚大鑊,呢個仲要係我老婆個表姐,一出咗啲咩事就真係跳樓都唔掂。所以真係諗住搏唔過唔好再亂嚟,一覺瞓天光算,但係想同現實永遠都係兩回 ...
你冇回覆,沒事嗎?是不是出了事

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-16 14:38 發表 查看引用來源
話說星期日我同老婆夜晚上咗佢大舅父屋企食飯,由於我晏晝約咗人唔得閒所以我同老婆分開上去。

老婆嗰日因為已經喺舅父屋企附近冇嘢做所以佢4點零已經話上咗佢舅父到坐。之後5點零鐘倒佢又再whatsapp我話佢同佢舅父同 ...
你老婆有冇嬲??
你老婆表姐走了未??

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-18 09:28 發表 查看引用來源
尋日同老婆表姐過咗半日嘅2人世界,尋日已經想post上嚟但係老婆成晚都喺隔離所以冇機會。

呢排疫情又仆晒街,可以唔返工嘅我哋都盡量唔返工喺屋企做嘢算。尋日我同老婆表姐兩個都冇乜特別嘢一定要返公司做所以我哋留咗 ...
你真發達,又睇過,又曾經撫過,好正

話時話咁凍,仲著咁少衫,是不是有心比你睇

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-18 09:28 發表 查看引用來源
尋日同老婆表姐過咗半日嘅2人世界,尋日已經想post上嚟但係老婆成晚都喺隔離所以冇機會。

呢排疫情又仆晒街,可以唔返工嘅我哋都盡量唔返工喺屋企做嘢算。尋日我同老婆表姐兩個都冇乜特別嘢一定要返公司做所以我哋留咗 ...
睇多幾次,你老婆表姐真幾正,生完仲咁 fit

題外話,如果阿嫲走了,你們點對三叔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆